Dok Srbija , Hrvatska , Makedonija bodre svoje reprezentrativce na najvecoj svjetskoj smotri u rukometu,
bosnjacka sportska javnost se bavi analizom polnih organa jednog cetnika i jedne turbo folk pjevacice.
Aferim, svakom po zaslugama

Ja odustao od faksa, predo u bingu da me zaposle kad ovo zavrsi.osobaodpovjerenja je napisao/la:Ne radi mi toSarmelino je napisao/la:Da si pravi vranješovac dao bi sam otkazosobaodpovjerenja je napisao/la:Moze li jedan update svih fotografija za nas kojim otkaz visi nad glavom pa da ne moramo traziti dugo po forumu?
AhaDrFilgud je napisao/la:Dok su oci sportske javnosti uprte u rukometno SP u Danskoj i Njemackoj.
Dok Srbija , Hrvatska , Makedonija bodre svoje reprezentrativce na najvecoj svjetskoj smotri u rukometu,
bosnjacka sportska javnost se bavi analizom polnih organa jednog cetnika i jedne turbo folk pjevacice.
Aferim, svakom po zaslugama
Nemoj da ih štresiraš, kako ce na tankštele takvi?Osim13 je napisao/la:
Pa naravno, kada Srbi zele da prikazu stoprocentnog idiota, prikazu ga u dresu Bih reprezentacije.Virtu4l je napisao/la:Napokon u dresu reprezentacije.
https://www.telegraf.rs/zivot-i-stil/lj ... _content=1
Zar stvarno misliš da Prosinečki ne želi da pogleda neke stvari iz Ogijevog telefona.FrancescoTotti je napisao/la:Da li ce ovaj zaigrat vise za repku? Ozbilno pitanje
Virtu4l je napisao/la:Zar stvarno misliš da Prosinečki ne želi da pogleda neke stvari iz Ogijevog telefona.FrancescoTotti je napisao/la:Da li ce ovaj zaigrat vise za repku? Ozbilno pitanje
FrancescoTotti je napisao/la:Da li ce ovaj zaigrat vise za repku? Ozbilno pitanje
Samo se ti smješkaj, Ogijev telefon sad brat bratu vrijedi milion eura.Sveti je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Zar stvarno misliš da Prosinečki ne želi da pogleda neke stvari iz Ogijevog telefona.FrancescoTotti je napisao/la:Da li ce ovaj zaigrat vise za repku? Ozbilno pitanje![]()
LJUDI JOS PO JEDNU DA POPIJEMO I IDEMOOsim13 je napisao/la:IDEM KUME KUĆI, DOSTA JE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.