Igrač br. 6
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Igrač br. 6
jesul istine ovo hahahahahahahhah
Sarmelino je napisao/la:zovi lika na forum sta cekas sto nas sramotisMiske01 je napisao/la:
BHF
Da taj Modrić ima stida predao bi momku BALONSarmelino je napisao/la:NIJE ARMIJA STO JE JEDAN OGI FANOsim13 je napisao/la:OGI JA SA TOBOM U SMRT AKO TREBA BRT SAMO ZOVI
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 16 jan 2019, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
pod ogijevom zastavom
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- prisonbreak
- Kontakt:
Ogi sve nas trebas castiti hHah
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jes pa da dode na forum,vidi naslov i odeMiske01 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:zovi lika na forum sta cekas sto nas sramotisMiske01 je napisao/la:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
lol89 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:zovi lika na forum sta cekas sto nas sramotisMiske01 je napisao/la:
[imgl]
BHF
-
- Kontakt:
Miske potrefil sliku **** ga ti, šta **** ljude 

lol89 je ogi, ja sam ga prvi skonto, dajte pare
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Hmmm, sumnjiv mi je Miske.
Nije mu trenutno ova profilna na instagramu, jedino da ranije nije bila ovakva i da si screensotove tad napravio?

Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 16 jan 2019, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sarmelino, aj izbrisi i ova dva scrrena na tvojim citiranjima molim te, ne bi volio da imam problem haha, samo sam pokazo da cita
BHF
Igrac br. 6
Ognjen Vranjes

Ognjen Vranjes

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ognjen Vranjes kapitenCOYS je napisao/la:Igrac br. 6![]()
Ognjen Vranjes

#Punoljetstvo
Ja mu evo sad otvorio profil, baš ova slika.kobe24 je napisao/la:Hmmm, sumnjiv mi je Miske.Nije mu trenutno ova profilna na instagramu, jedino da ranije nije bila ovakva i da si screensotove tad napravio?
pa od juce screenovi sa starom profilnom, od sinoc s novom logicno, javi se na insta @eldarbnm da vidis sta pisekobe24 je napisao/la:Hmmm, sumnjiv mi je Miske.Nije mu trenutno ova profilna na instagramu, jedino da ranije nije bila ovakva i da si screensotove tad napravio?

BHF
- Nerminovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.