Sta ce biti kad najveci sin Norveske odluci da progovori... i kad skakljivi materijali procure u javnost.Penaltiky je napisao/la:Nemoj da tvoju aferu iz Beca s Cartmanom razvezemo, pokaj seNerminovic je napisao/la:

Sta ce biti kad najveci sin Norveske odluci da progovori... i kad skakljivi materijali procure u javnost.Penaltiky je napisao/la:Nemoj da tvoju aferu iz Beca s Cartmanom razvezemo, pokaj seNerminovic je napisao/la:
JA ČEKAM NA INSTAGRAMU NIĐE GAOsim13 je napisao/la:KRUNIŠITE MISKETA01 KO MALOG VOJVODU, MOMAK JE TO ZASLUŽIO
Ne znam bas do juce su mu u potpisu bile anti-vojvodske porukeOsim13 je napisao/la:KRUNIŠITE MISKETA01 KO MALOG VOJVODU, MOMAK JE TO ZASLUŽIO
Nakon što sam umjesto Moggija upao na spisak protiv Austrije, ovo je za mene druga velika nagrada ovdje. Hvala OsimeOsim13 je napisao/la:KRUNIŠITE MISKETA01 KO MALOG VOJVODU, MOMAK JE TO ZASLUŽIO
nisam te dzaba pratio sa sekundarnog akaunta, nemoj folovere da gubisMiske01 je napisao/la:Nakon što sam umjesto Moggija upao na spisak protiv Austrije, ovo je za mene druga velika nagrada ovdje. Hvala OsimeOsim13 je napisao/la:KRUNIŠITE MISKETA01 KO MALOG VOJVODU, MOMAK JE TO ZASLUŽIO
hahahahaha a evo sad vidim milion zahtjeva ahhahahahaSarmelino je napisao/la:JA ČEKAM NA INSTAGRAMU NIĐE GAOsim13 je napisao/la:KRUNIŠITE MISKETA01 KO MALOG VOJVODU, MOMAK JE TO ZASLUŽIO
dobra taktika za folovereMiske01 je napisao/la:hahahahaha a evo sad vidim milion zahtjeva ahhahahahaSarmelino je napisao/la:JA ČEKAM NA INSTAGRAMU NIĐE GAOsim13 je napisao/la:KRUNIŠITE MISKETA01 KO MALOG VOJVODU, MOMAK JE TO ZASLUŽIO
primarni oćuSarmelino je napisao/la:nisam te dzaba pratio sa sekundarnog akaunta, nemoj folovere da gubisMiske01 je napisao/la:Nakon što sam umjesto Moggija upao na spisak protiv Austrije, ovo je za mene druga velika nagrada ovdje. Hvala OsimeOsim13 je napisao/la:KRUNIŠITE MISKETA01 KO MALOG VOJVODU, MOMAK JE TO ZASLUŽIO
tu hocu folov, ovdje ti mogu halalitMiske01 je napisao/la: primarni oću
Hoces reci da forumasi ss.ba lazu i nemaju dobre izvore?LjoZee je napisao/la:Je li to JK diva fakat molila Vucica da joj pomogne?
LjoZee je napisao/la:Je li to JK diva fakat molila Vucica da joj pomogne?
ne slusaj ih ogi, mi smo uz tebe.lol89 je napisao/la:Mijenjajte naziv teme, nije uredu
OGI OPROSTI NAM, NISMO MI KRIVI ADMINISTRACIJA NE ZNA STA RADIlol89 je napisao/la:Mijenjajte naziv teme, nije uredu
MiskeMiske01 je napisao/la:Pročitaj pp molim telol89 je napisao/la:Mijenjajte naziv teme, nije uredu
hvala brateelol89 je napisao/la:MiskeMiske01 je napisao/la:Pročitaj pp molim telol89 je napisao/la:Mijenjajte naziv teme, nije uredu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.