Igrač br. 6
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Igrač br. 6
furate da se dila neki pp???
osimeeeeee zabranicu ti pristup drugoj najsvetijoj temi na ovom forumu poslije ogijeve naravno saljiiii
osimeeeeee zabranicu ti pristup drugoj najsvetijoj temi na ovom forumu poslije ogijeve naravno saljiiii
A dje tu Aki sunce ti yebemSarmelino je napisao/la:Ko što Besic ima istetovirano " mama i babo" tako ce nas ogi preko leđa spisak napravitiOsim13 je napisao/la:Meni ne treba, znaju ljudi da stražarim od registracije na forum, dovoljno mi je znati da svete zjenice čitaju ovo i da je među nama
moggi
sarmelino
osim
miske
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
HALOO DAJTE PP
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Rano je počela špica danas 

- Nerminovic
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
DAJ NAM PP OSIMEEEEharden je napisao/la:HALOO DAJTE PP
Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 16 jan 2019, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Miske, salji i meni to sto dijelite, znas da smo bili jarani i prije nego si post'o popularan.
Moze i brat Osim poslati, on svakako dezura ovdje stalno.

Moze i brat Osim poslati, on svakako dezura ovdje stalno.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Saljite yebem vam ljeljakQUARTERBACK je napisao/la:furate da se dila neki pp???
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
CEKAM, REFRESAM EVO OTPAST CE MI F5
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kaunas je napisao/la:Saljite yebem vam ljeljakQUARTERBACK je napisao/la:furate da se dila neki pp???
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma furaju ba nema nista cuj pp lafo hahahhahahaha jaka ta oplaka
Daj i meni šaljite, godinama sam na forumu

Zadnja izmjena: Celtic, dana/u 16 jan 2019, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
jjoj kad bi ogi brat dozvolio da ovo prodam informeru ....godinu dana ne bi radio nista 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Moze i meni pp
morel dvajs maraka i fotoaparat za pp?delinjo je napisao/la:jjoj kad bi ogi brat dozvolio da ovo prodam informeru ....godinu dana ne bi radio nista
Molim ppi meni!!!!
Vjerni pratitelj lika i djela najveceg hebaca, fudbalera, zavodnika, kapitena i nadasve analpunishera, svetog ogija.
Covjek koji se vratio iz najvecih dubina vise puta !
Da su svi igraci u repki ko on, silovali bi grupu, doslovno
Ovako ako ne ptodjemo grupu moramo se vesiliti kicenju jelke i slika iz teretane fosne
Vjerni pratitelj lika i djela najveceg hebaca, fudbalera, zavodnika, kapitena i nadasve analpunishera, svetog ogija.
Covjek koji se vratio iz najvecih dubina vise puta !
Da su svi igraci u repki ko on, silovali bi grupu, doslovno
Ovako ako ne ptodjemo grupu moramo se vesiliti kicenju jelke i slika iz teretane fosne
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 16 jan 2019, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Šalji ako nije frkadelinjo je napisao/la:jjoj kad bi ogi brat dozvolio da ovo prodam informeru ....godinu dana ne bi radio nista

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.