Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
Dzeko nema pravo glasa dok ne dokaze da je odzeresen, vojvoda je dokazao
Vojvoda VranješCaptain4 je napisao/la:Mia Malkova
DžejKej
Alexis Texas
deset mjesta prazno
Mandingo
Johnny Sins
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ajde neka neko halali taj pp
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
GracanicaAA je napisao/la:Videoooo![]()
![]()
![]()
Hvala na linku.,,,
Šalji video pliz
- pintol_TM87
- Kontakt:
iznajmljujem bubice (blutu) 15 KM Sarajevo javite se u PP kome treba
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Hvala Bogu pa nisam jedini sto je skonto da je ovo zajebancija_dreamer_ je napisao/la:to sto nisam dobio video znaci da se preko pp samo dijelu nalog za trollanje, bice svega sad

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ja bi poslao ali ne mogu sad preko mobitela nikako.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Prodajem dres Vranješa (Brazil 2014), početna cijena 500KM
"We need to suffer. And we need to fight."
osim preminuo
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Gdje je Marsal?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja sam podijeljen,ali sigurno bi kurir i slicni portali iskopali do sadSalih1984 je napisao/la:Hvala Bogu pa nisam jedini sto je skonto da je ovo zajebancija_dreamer_ je napisao/la:to sto nisam dobio video znaci da se preko pp samo dijelu nalog za trollanje, bice svega sad
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I od tebe trazio? Picka junajtedovska licemjernaharden je napisao/la:Realno, što onda moliš u PP za video?Nitro je napisao/la: Preloša, realno

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Baca ga momčiluk bez prestanka.Sarmelino je napisao/la:osim preminuo

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- QUARTERBACK
- Kontakt:
oborise mi torrent jel realno
e necete razbojnici istina ce da ispliva!!
e necete razbojnici istina ce da ispliva!!
Nema klipa ocigledno, trolanje dakle

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- Suljo20002
- Kontakt:
Juj za junajted navija. Admine ban mu odma
Prvo moraš proučiti Ogijev šehadetfk bosna sarajevo je napisao/la:GracanicaAA je napisao/la:Videoooo![]()
![]()
![]()
Hvala na linku.,,,
Šalji video pliz
Pa kako ce iskopat kad je Ogi poslao nekome koga zna a taj je na forumu. Ne budite naivni.BosniaBoston je napisao/la:Ja sam podijeljen,ali sigurno bi kurir i slicni portali iskopali do sadSalih1984 je napisao/la:Hvala Bogu pa nisam jedini sto je skonto da je ovo zajebancija_dreamer_ je napisao/la:to sto nisam dobio video znaci da se preko pp samo dijelu nalog za trollanje, bice svega sad

15.10.2013.
dokopao se wc-a, zacepio umivaonik, ne smije materi izac na ociKaunas je napisao/la:Gdje je Marsal?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.