Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
Vi koji niste aktivni ili ste novi na ovom podforumu ni od jednog od nas nećete dobiti video. Toliko, poz.
BHF
gospodin br. 1
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Suljo20002
- Kontakt:
Video samo nama koji su oprostili Ogiju prvi dan odma
xaxaxaalCapone je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:Jordi el Nino Polla followed Ognjen Vranješ on IG

ovaj je mala maca za vranjesa
Miske01 je napisao/la:Vi koji niste aktivni ili ste novi na ovom podforumu ni od jednog od nas nećete dobiti video. Toliko, poz.
A mi koji smo 3-4 godine tu

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- anonymousHD
- Kontakt:
Marsal će se osušit koliko puta ga baca
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Za ove sto su zatrazili. Izvinite ali ipak imam prjetnju od 2 moderatora. Ne smijem slat video.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Imal jos ko da nije dobio video? Javite se. Saljem svima.![]()

- QUARTERBACK
- Kontakt:
rece nitro i provede 3 sata na ovoj temi moljakajuci na pp i cekajuci videoNitro je napisao/la:Upravo ovo. Kontam, 1 dan zayebancija ovo ono, sada je već pretjerivanje, nit je smiješno, nit interesantno. Možda jeste, besposličarima.TonySosa je napisao/la:Interesantnije im je to nego otići nešto produktivno raditi. Zato i jesmo gdje smo...

nema videa, show is over, kljucam
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ispite će lijevom rukom pisati.anonymousHD je napisao/la:Marsal će se osušit koliko puta ga baca
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
QUARTERBACK je napisao/la:rece nitro i provede 3 sata na ovoj temi moljakajuci na pp i cekajuci videoNitro je napisao/la:Upravo ovo. Kontam, 1 dan zayebancija ovo ono, sada je već pretjerivanje, nit je smiješno, nit interesantno. Možda jeste, besposličarima.TonySosa je napisao/la:Interesantnije im je to nego otići nešto produktivno raditi. Zato i jesmo gdje smo...

cujem da imamo izdajnike na forumu, vise ne saljem nikome nista
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ako Dzeki daju 10 miliona, pa brat bratu, Ogi ako ode u Kinu, imati ce najmanje 20 i bonus JK u komsiluku...Navodno, veliki interes za Džeku pokazao je kineski Shanghai SIPG koji neće štediti novac do dovede bh. napadača. Oni su spremni čak da uduplaju Džekinu platu koju ima u Romi i u slučaju da pojača kineski klub godišnje bi mogao zarađivati oko deset miliona eura.

Ovo mu je veci challenge od njene pizde, spremda mu je rekla da vise nikad nece zaigrati fudbala..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nemojte bolan ključati
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Je li stvarno postoji video ili se vi s foruma sprdate samo? Dobra zezancija u oba slučaja.
jesil dehidriroOsim13 je napisao/la:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
JASEMO OPET GOSPODO
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne moze ogiju niko nistaSarmelino je napisao/la:JASEMO OPET GOSPODO
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim