Joooj, to bi bila krvava reklama

Hahahahahahahahahcoelho41 je napisao/la:daj molim te pa nećeš valjda o fudbalu pričatSanfrancisco je napisao/la:Vranješ dobio ponude iz Turske i Ukrajine,ali iz Anderlehta tvrde da ga ne namjeravaju prodati.moderacija molim vas reagujte na ove gnusne provokacije
Harrison je napisao/la:Ima ona reklama kad Prosinecki uzima mobitele od igraca, sad kad dodje do ogija i pasword ce mu traziti
Joooj, to bi bila krvava reklama![]()
Kad se objavljuje spisak,kad je prva prijateljska?Harrison je napisao/la:Vranjes sad ima zacementirano mjesto u reprezentaciji. Ima da bude bojkot igraca u slucaju da ga Robi ne bude zvao
Stari moj. Još 2 mjesta. SARMELINO podijelio svima.ThrillerHz je napisao/la:Uvijek u raji ima onaj jedan, kad je kolektivna zaje.bancija i svi se zezaju, smiju, nakon jel odredjenog vremena ta zezancija isfura i smori, e taj jedan brat i dalje nastavlja i smara sve oko sebe. E fk bosna sarajevo ti si taj jedan
kome je do fudbala pored JKSanfrancisco je napisao/la:coelho41 je napisao/la:daj molim te pa nećeš valjda o fudbalu pričatSanfrancisco je napisao/la:Vranješ dobio ponude iz Turske i Ukrajine,ali iz Anderlehta tvrde da ga ne namjeravaju prodati.moderacija molim vas reagujte na ove gnusne provokacije
OK,izvinjavam se![]()
a vi samo nastavite o pičci
Nije lijepo ismijavati slijepe...Osim13 je napisao/la:Zaprijetio Robiju da će objaviti slike njegovog slijepog crijeva ako ga ne pozove, ŠMEKERSKI
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA KAD SE NE UGUßIKaunas je napisao/la:Dolazio da joj skine mladezBordoDiv1946 je napisao/la:
Ja sam razocaran...ocekivo sam ako nista da ce me zeljo lobi pogurat na spiskuOsim13 je napisao/la:Objavio je Sarmelino preliminarni, ali može još biti promjena, što zbog izleta u Banoviće što zbog loše forme. Bez opuštanja.
sramota.....invincible1921 je napisao/la:Ja sam razocaran...ocekivo sam ako nista da ce me zeljo lobi pogurat na spiskuOsim13 je napisao/la:Objavio je Sarmelino preliminarni, ali može još biti promjena, što zbog izleta u Banoviće što zbog loše forme. Bez opuštanja.
Hahahaahahahahahahahahaahahaha halal vam cufta, vi niste normalniStevieG8 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA KAD SE NE UGUßIKaunas je napisao/la:Dolazio da joj skine mladezBordoDiv1946 je napisao/la:
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.