Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
odo ja vidimo se
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ajde mala bjezi odavdje, ne brukaj nam rod..Ono ironično, jelda?I nabace onaj osmjeh, ko biva dobar si ti kakvih ima, budi iskren i priznaj! Tebi ćemo pola dodati, treba ti još makar toliko, valjda!
Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! 
- NoName
- Kontakt:
A evo i željovka stiže, šta li će ovo biti večeras 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
ma hayd bolan sta se ljutis..svi koji su smatrani kretenima su postali slavni(200 godina nakon smrti,al jbg isplati se cekati)..ojjjjjjjjjjjjjjj ajla ajla kud ti i rece da dolazis na ovaj forum ikako........cccccccccccc........harry_90 je napisao/la:Oooo maj gad,nisi me zahebavao,vec mi bilo krivo za ono imenovanje,al haj... eeeee Ajla,AjlaSexmachineboy je napisao/la:uh ma znam ko bi mogao biti..harry..juce sam ga zahebavao pa mu sada krivo...btw.sace on pozuriti sa svog profila da odgovori ovo pa se vratiti na onaj zenski i glumiti facu
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
ajla,ja se evo kao najbolji od sve djece javljam da ti sapnem nesh na uvce za laku noc...jel mogu... 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
e jbt tek sad vidim u potpisu ti 5 klubovaSexmachineboy je napisao/la:hahahaahhahahahaha...glavna furka je ono machine,one zapovjedaju a ja radim..sex zanemarujemo a priroda mi pidari ono boy..i jos me obdari,ali nema uspjeha..*ebe me ovo machne![]()
![]()
ae laku noć idem i ja valja sutra kod zubara u jutrolegenda reala je napisao/la:odo ja vidimo se
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Sexmachineboy
- Kontakt:
ma neke simpatisem onako..al naravno imam svoj glavni za koji navijam...brazzo je napisao/la:e jbt tek sad vidim u potpisu ti 5 klubovaSexmachineboy je napisao/la:hahahaahhahahahaha...glavna furka je ono machine,one zapovjedaju a ja radim..sex zanemarujemo a priroda mi pidari ono boy..i jos me obdari,ali nema uspjeha..*ebe me ovo machne![]()
![]()
jel bgt to navijaš za 5 klubova ?
ae laku noć idem i ja valja sutra kod zubara u jutrolegenda reala je napisao/la:odo ja vidimo se
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Pa nije fudbal samo za muškarceZeljovka je napisao/la:Ajde mala bjezi odavdje, ne brukaj nam rod..Ono ironično, jelda?I nabace onaj osmjeh, ko biva dobar si ti kakvih ima, budi iskren i priznaj! Tebi ćemo pola dodati, treba ti još makar toliko, valjda!
Opet sam propustio svu zabavu, već drugu noć zaredom. 
- Sexmachineboy
- Kontakt:
cim si stig'o odmah smo te prokuzili..nisi zanimljiv ba...AjlaCR7 je napisao/la:Pa nije fudbal samo za muškarceZeljovka je napisao/la:Ajde mala bjezi odavdje, ne brukaj nam rod..Ono ironično, jelda?I nabace onaj osmjeh, ko biva dobar si ti kakvih ima, budi iskren i priznaj! Tebi ćemo pola dodati, treba ti još makar toliko, valjda!
![]()
Čim sam stigla odmah su navalili, e sad neću iz principa da idem, imam pravo da budem tu! Kome smeta, doviđenja!
i prvo pitanje ti glasi sta mislite hoceli real osvojiti ligu prvaka,pa naravno glupane da nece proci ni osminu finala(to ce ti reci svaki navijac nekog drugog kluba,a onda ispada da te nbapadamo) sta s.e.r.e.s ovdje i ti i tvoje zahebavanje nicemu nelici
Stvarno Ajla svojom pojavom je veceras probudila forumase ss.ba,neznam kad su zadnji put bili ovako aktivni 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
pa ko ti je kriv ,ti otišo negdje ,da nisi gledo pregled LP ja ga i večeras propustiBosco je napisao/la:Opet sam propustio svu zabavu, već drugu noć zaredom.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
osh da ti ukratko prepricam...Bosco je napisao/la:Opet sam propustio svu zabavu, već drugu noć zaredom.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Ja ne pamtim da sam kad ušao, a da sam moro čitat 5-6 stranica Chata. A nije me bilo sat, sat i pol mozda.harry_90 je napisao/la:Stvarno Ajla svojom pojavom je veceras probudila forumase ss.ba,neznam kad su zadnji put bili ovako aktivni
T-Mac kao što rekoh pročita sve, ali nije to to. Ako imaš šta za napomenut što sam mogo propustit samo izvoli.
Kome da se obratim ako me neko vrijeđa????? Ovaj isfrustrirani sa slikom od nekog lika koji je izgleda pe*er me stvarno smara bespotrebno, haaaalllo dečko nisam ti ja kriva što si ti nervozan!!! I pusti me na miru više!!!!!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
Kakve su ovo curice ovdje
Nisam u toku...
Nisam u toku...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Šta na pojednu?Zeljovka je napisao/la:Neka ja cu..![]()
![]()
Ajla bona hajmo mi jedna na jednu..![]()
Sta ti prica ?? Prijavis ga adminu,ha ja,on mu odredi dozu za smirenjeAjlaCR7 je napisao/la:Kome da se obratim ako me neko vrijeđa????? Ovaj isfrustrirani sa slikom od nekog lika koji je izgleda pe*er me stvarno smara bespotrebno, haaaalllo dečko nisam ti ja kriva što si ti nervozan!!! I pusti me na miru više!!!!!!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
harryAjlaCR7 je napisao/la:Kome da se obratim ako me neko vrijeđa????? Ovaj isfrustrirani sa slikom od nekog lika koji je izgleda pe*er me stvarno smara bespotrebno, haaaalllo dečko nisam ti ja kriva što si ti nervozan!!! I pusti me na miru više!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.