Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 21 okt 2010, 01:18

odo ja vidimo se
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zeljovka
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovka » 21 okt 2010, 01:19

Ono ironično, jelda? :lol: I nabace onaj osmjeh, ko biva dobar si ti kakvih ima, budi iskren i priznaj! Tebi ćemo pola dodati, treba ti još makar toliko, valjda! :twisted:
Ajde mala bjezi odavdje, ne brukaj nam rod.. :mrgreen:
Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! :)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 okt 2010, 01:19

A evo i željovka stiže, šta li će ovo biti večeras :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 21 okt 2010, 01:19

harry_90 je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la:uh ma znam ko bi mogao biti..harry..juce sam ga zahebavao pa mu sada krivo...btw.sace on pozuriti sa svog profila da odgovori ovo pa se vratiti na onaj zenski i glumiti facu :mrgreen:
Oooo maj gad,nisi me zahebavao,vec mi bilo krivo za ono imenovanje,al haj... eeeee Ajla,Ajla :lol:
ma hayd bolan sta se ljutis..svi koji su smatrani kretenima su postali slavni(200 godina nakon smrti,al jbg isplati se cekati)..ojjjjjjjjjjjjjjj ajla ajla kud ti i rece da dolazis na ovaj forum ikako........cccccccccccc........ :mrgreen: :roll: :lol:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 21 okt 2010, 01:19

ajla,ja se evo kao najbolji od sve djece javljam da ti sapnem nesh na uvce za laku noc...jel mogu... :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 okt 2010, 01:20

Sexmachineboy je napisao/la:hahahaahhahahahaha...glavna furka je ono machine,one zapovjedaju a ja radim..sex zanemarujemo a priroda mi pidari ono boy..i jos me obdari,ali nema uspjeha..*ebe me ovo machne :? :cry: :mrgreen:
e jbt tek sad vidim u potpisu ti 5 klubova :? jel bgt to navijaš za 5 klubova ?
legenda reala je napisao/la:odo ja vidimo se
ae laku noć idem i ja valja sutra kod zubara u jutro :(
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 21 okt 2010, 01:21

brazzo je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la:hahahaahhahahahaha...glavna furka je ono machine,one zapovjedaju a ja radim..sex zanemarujemo a priroda mi pidari ono boy..i jos me obdari,ali nema uspjeha..*ebe me ovo machne :? :cry: :mrgreen:
e jbt tek sad vidim u potpisu ti 5 klubova :? jel bgt to navijaš za 5 klubova ?
legenda reala je napisao/la:odo ja vidimo se
ae laku noć idem i ja valja sutra kod zubara u jutro :(
ma neke simpatisem onako..al naravno imam svoj glavni za koji navijam... ;)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

AjlaCR7
Kontakt:

Post Postao/la AjlaCR7 » 21 okt 2010, 01:22

Zeljovka je napisao/la:
Ono ironično, jelda? :lol: I nabace onaj osmjeh, ko biva dobar si ti kakvih ima, budi iskren i priznaj! Tebi ćemo pola dodati, treba ti još makar toliko, valjda! :twisted:
Pa nije fudbal samo za muškarce :twisted: :twisted: Čim sam stigla odmah su navalili, e sad neću iz principa da idem, imam pravo da budem tu! Kome smeta, doviđenja!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 okt 2010, 01:23

Opet sam propustio svu zabavu, već drugu noć zaredom. :twisted:

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 21 okt 2010, 01:25

AjlaCR7 je napisao/la:
Zeljovka je napisao/la:
Pa nije fudbal samo za muškarce :twisted: :twisted: Čim sam stigla odmah su navalili, e sad neću iz principa da idem, imam pravo da budem tu! Kome smeta, doviđenja!
cim si stig'o odmah smo te prokuzili..nisi zanimljiv ba... ;)
i prvo pitanje ti glasi sta mislite hoceli real osvojiti ligu prvaka,pa naravno glupane da nece proci ni osminu finala(to ce ti reci svaki navijac nekog drugog kluba,a onda ispada da te nbapadamo) sta s.e.r.e.s ovdje i ti i tvoje zahebavanje nicemu nelici :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 okt 2010, 01:25

Stvarno Ajla svojom pojavom je veceras probudila forumase ss.ba,neznam kad su zadnji put bili ovako aktivni :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 okt 2010, 01:26

Bosco je napisao/la:Opet sam propustio svu zabavu, već drugu noć zaredom. :twisted:
pa ko ti je kriv ,ti otišo negdje ,da nisi gledo pregled LP ja ga i večeras propusti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 21 okt 2010, 01:27

Bosco je napisao/la:Opet sam propustio svu zabavu, već drugu noć zaredom. :twisted:
osh da ti ukratko prepricam... :mrgreen: :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zeljovka
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovka » 21 okt 2010, 01:28

Neka ja cu.. :lol: :lol:

Ajla bona hajmo mi jedna na jednu.. :D :D
Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! :)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 okt 2010, 01:28

harry_90 je napisao/la:Stvarno Ajla svojom pojavom je veceras probudila forumase ss.ba,neznam kad su zadnji put bili ovako aktivni :lol:
Ja ne pamtim da sam kad ušao, a da sam moro čitat 5-6 stranica Chata. A nije me bilo sat, sat i pol mozda. :mrgreen:

T-Mac kao što rekoh pročita sve, ali nije to to. Ako imaš šta za napomenut što sam mogo propustit samo izvoli. :D

AjlaCR7
Kontakt:

Post Postao/la AjlaCR7 » 21 okt 2010, 01:28

Kome da se obratim ako me neko vrijeđa????? Ovaj isfrustrirani sa slikom od nekog lika koji je izgleda pe*er me stvarno smara bespotrebno, haaaalllo dečko nisam ti ja kriva što si ti nervozan!!! I pusti me na miru više!!!!!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 okt 2010, 01:30

Kakve su ovo curice ovdje :mrgreen: :lol: :lol:

Nisam u toku...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AjlaCR7
Kontakt:

Post Postao/la AjlaCR7 » 21 okt 2010, 01:30

Zeljovka je napisao/la:Neka ja cu.. :lol: :lol:

Ajla bona hajmo mi jedna na jednu.. :D :D
Šta na pojednu?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 okt 2010, 01:31

AjlaCR7 je napisao/la:Kome da se obratim ako me neko vrijeđa????? Ovaj isfrustrirani sa slikom od nekog lika koji je izgleda pe*er me stvarno smara bespotrebno, haaaalllo dečko nisam ti ja kriva što si ti nervozan!!! I pusti me na miru više!!!!!!!
Sta ti prica ?? Prijavis ga adminu,ha ja,on mu odredi dozu za smirenje :lol: eeeeee Ajla Ajla :mrgreen: nedaj se,budi hrabra ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 21 okt 2010, 01:32

AjlaCR7 je napisao/la:Kome da se obratim ako me neko vrijeđa????? Ovaj isfrustrirani sa slikom od nekog lika koji je izgleda pe*er me stvarno smara bespotrebno, haaaalllo dečko nisam ti ja kriva što si ti nervozan!!! I pusti me na miru više!!!!!!!
harry :mrgreen: jel to ti meni nesto,sta ti ba radim i usput ko te ba drzi i kako da te pustim cccccccccc...jesmo napaljeni,veceras :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.