PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Gradonacelnik
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Gradonacelnik » 19 jan 2019, 22:29

Rahmanovic je napisao/la: Gledaj ti nekakvog trpanja rijeci koje nisu izgovorene :oops: hocu reci da dodje '92 i tako izgmizase razni ublehe koje nisu smjele pisnuti od '45 i pocese oni nekome otvarati oci,samim tim sad imamo ovo sto imamo.

Ne mogu ja mrziti Bosnu i Hercegovinu,moze mi je samo biti zao sto u njoj obitavaju ovakvi koje vec spomenu gore.
Misliš na Ramu? :lol: :lol:
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 jan 2019, 22:35

ustase od saradjivanja sa nacistima i cetnicima s ciljem unistavanja jugoslavije danas saradjuju s istim cetnicima sa ciljem unistavanja Bosne i Hercegovine. Nije uspjelo onda, pajdo nece vam ni sad.
Izmisljajte, lazite, iskrivljujte istinu al od te istine ne mozete i necete nikad pobjec.
zrinjski je ustaski klub koji je bio zabranjen u vrijeme jugoslavije, zrinjski je ustaski klub danas, osnovan 92' u vrijeme kada su ustase izvrsile agresiju na Bosnu i Hercegovinu, sa ustaskim navijacima.
I ne znam sto te to toliko vrijedja kad s ponosom (cega se pametan stidi...) i na tribinama pokazuju da su ustase.
ps- hoces da se ne prica o tome na forumu a ok je kada vi orgijate po tribinama, zvizdite himni, psujete zemlju u kojoj zivite .... pih
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 19 jan 2019, 22:38

FrancescoTotti je napisao/la:Opa jel nam to puce onaj fini i tolerantni forumas @hskzrinjski :clap:
Ne govori dzaba stari narod "sine ustase su gore od cetnika"... s cetnikom bar znas na cemu si yebes ti nju yebe on tebi, a ustasa..e to je sine ovaj forumas, sve se pravi fin a sutra bi ti radio gore stvari negoli cetnik.

Ps- balija znaci nepismen, neuk covjek. Tako da pajdo ako mislis da s tim nazivanjem balija vrijedjas nekoga morat cu te razocarat.
Penaltiky je napisao/la:

S obzirom da ste se pohrvatili ništa bolji niste.
Tacdaun
Slazem se s ovim prvim. Al bi nadodo da se s vama zna na cemu si, a to je 10 metra u radiusu, ako ne zelis biti raznesen.
The Nobles ⚔

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 19 jan 2019, 22:39

FrancescoTotti je napisao/la:ustase od saradjivanja sa nacistima i cetnicima s ciljem unistavanja jugoslavije danas saradjuju s istim cetnicima sa ciljem unistavanja Bosne i Hercegovine. Nije uspjelo onda, pajdo nece vam ni sad.
Izmisljajte, lazite, iskrivljujte istinu al od te istine ne mozete i necete nikad pobjec.
zrinjski je ustaski klub koji je bio zabranjen u vrijeme jugoslavije, zrinjski je ustaski klub danas, osnovan 92' u vrijeme kada su ustase izvrsile agresiju na Bosnu i Hercegovinu, sa ustaskim navijacima.
I ne znam sto te to toliko vrijedja kad s ponosom (cega se pametan stidi...) i na tribinama pokazuju da su ustase.
ps- hoces da se ne prica o tome na forumu a ok je kada vi orgijate po tribinama, zvizdite himni, psujete zemlju u kojoj zivite .... pih
:rol: :rol: kuknjava kuknjava

Rahmeta ti i sviju ti mrtvih, dođe li ti išta hadžija Ramo pa tolike dimne bacaš? :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Gradonacelnik, dana/u 19 jan 2019, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 19 jan 2019, 22:41

FrancescoTotti je napisao/la:ustase od saradjivanja sa nacistima i cetnicima s ciljem unistavanja jugoslavije danas saradjuju s istim cetnicima sa ciljem unistavanja Bosne i Hercegovine. Nije uspjelo onda, pajdo nece vam ni sad.
Mislim da su ustase porazene 45 - e ali to je samo moje misljenje.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 jan 2019, 22:48

Hajde ustani pa baci jedan naci salut za hitlera, pa onda jos jedan za praljka :kafa:
slika
slika
slika

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 19 jan 2019, 22:52

Ako ćemo se vrijeđat, onda si i ti klempo!

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 19 jan 2019, 22:58

Kako sarajevci postase borci za antifasizam, nakon sedmica fasisticko- bosnjackog orgijanja nad Tuzlom zbog istog!? Takve prizemne uvrede su se bacale, ljudi koji su izgubili svoje tokom rata su to komentarisali, previse je. A vidi sada, sve partizani, petokrake. Hajmo onda svi ruke u zrak:" mijenjam Sarajevo za Pale".
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 jan 2019, 23:02

MakabiTuzla je napisao/la:Kako sarajevci postase borci za antifasizam, nakon sedmica fasisticko- bosnjackog orgijanja nad Tuzlom zbog istog!? Takve prizemne uvrede su se bacale, ljudi koji su izgubili svoje tokom rata su to komentarisali, previse je. A vidi sada, sve partizani, petokrake. Hajmo onda svi ruke u zrak:" mijenjam Sarajevo za Pale".
o cemu ti legendo :lol: samo komunjare su bili antifasisti? :lol: komunjare su skoro kao i fasisti, samo manje zlo.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 19 jan 2019, 23:06

FrancescoTotti je napisao/la:
MakabiTuzla je napisao/la:Kako sarajevci postase borci za antifasizam, nakon sedmica fasisticko- bosnjackog orgijanja nad Tuzlom zbog istog!? Takve prizemne uvrede su se bacale, ljudi koji su izgubili svoje tokom rata su to komentarisali, previse je. A vidi sada, sve partizani, petokrake. Hajmo onda svi ruke u zrak:" mijenjam Sarajevo za Pale".
o cemu ti legendo :lol: samo komunjare su bili antifasisti? :lol: komunjare su skoro kao i fasisti, samo manje zlo.
Da, samo su komunjare bili antifasisti, a ti si ogranicen kao i Busuladzic. Kada vec njega spominjemo, nije mi jasno zasto se vi mustase na forumu bakcete sa mostarcima, ista ste fasisticka ekipa :)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 jan 2019, 23:08

MakabiTuzla je napisao/la:
Da, samo su komunjare bili antifasisti, a ti si ogranicen kao i Busuladzic. Kada vec njega spominjemo, nije mi jasno zasto se vi mustase na forumu bakcete sa mostarcima, ista ste fasisticka ekipa :)
poserem se i na tebe i busuladzica i balije i ustase i komunjare i cetnike. sve ista qovna koja zadesise ovu jadnu zemlju.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 jan 2019, 23:10

Totti samo priča od 92. na ovamo. Ili su vanzemaljci dosli 92. ovdje pa je on jedan od tih. :rol: :rol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 19 jan 2019, 23:14

MakabiTuzla je napisao/la: Da, samo su komunjare bili antifasisti, a ti si ogranicen kao i Busuladzic. Kada vec njega spominjemo, nije mi jasno zasto se vi mustase na forumu bakcete sa mostarcima, ista ste fasisticka ekipa :)
Izvinućeš ti, nismo isti!

Zadnja izmjena: Gradonacelnik, dana/u 19 jan 2019, 23:23, ukupno mijenjano 2 puta.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 19 jan 2019, 23:14

FrancescoTotti je napisao/la: poserem se i na tebe i busuladzica i balije i ustase i komunjare i cetnike. sve ista qovna koja zadesise ovu jadnu zemlju.
Sta bi ti srao!? Malo bi bio fasista, a potom antifasista!? Najgori oblik zivota, sarajevski prevrtljivac. Udruzio bi se se sa zlocincima koji su ih gadjali 4 godine i mijenjali bi ih sa ljudima koji su ih branili,jeeebala vas zajebancija (mijenjam pale za tuzlu). Nema vecih govana u ovoj nasoj septickoj jami:)

YarrabiTobe
Kontakt:

Post Postao/la YarrabiTobe » 19 jan 2019, 23:20

sviunapad1010 je napisao/la:Totti samo priča od 92. na ovamo. Ili su vanzemaljci dosli 92. ovdje pa je on jedan od tih. :rol: :rol:
kad su svilajncani dosli u tuzlu?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 jan 2019, 23:24

sviunapad1010 je napisao/la:Totti samo priča od 92. na ovamo. Ili su vanzemaljci dosli 92. ovdje pa je on jedan od tih. :rol: :rol:
Ako mi je dedo bio komunjara to znaci da i ja moram biti? Ako je bio ustasa moram biti ustasa? Ako je bio cetnik moram biti cetnik?
Danas imamo takav pristup informacijama da se sve o svemu moze saznati i nauciti pa tako i sve o komunizmu, ustasama, cetnicima, nacistima, osmanlijama,, ama bas svemu sto je prodefilovalo kroz ovu napacenu zemlju?!
Ne gledam ja od 92' vec uzmes ono sto valja a ono sto ne valja odbacis i pljunes na to. Naucis lekciju iz svega toga al malo je nas naucil bilo kakvu lekciju jer balije se haman najbolje provode danas.

@makabi zivota ti zaobidji me sa svojim generalizovanjem i ogranicenoscu
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 19 jan 2019, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 jan 2019, 23:24

Sto makabi išaketa fašističku koaliciju :salut: :rol: :rol:

Totti stvarno sta su tvoji preci bili? Ako nisi vanzemaljac :rol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 19 jan 2019, 23:26

Ako mi je dedo bio komunjara to znaci da i ja moram biti? Ako je bio ustasa moram biti ustasa? Ako je bio cetnik moram biti cetnik?
Danas imamo takav pristup informacijama da se sve o svemu moze saznati i nauciti pa tako i sve o komunizmu, ustasama, cetnicima, nacistima, osmanlijama,, ama bas svemu sto je prodefilovalo kroz ovu napacenu zemlju?!
Ne gledam ja od 92' vec uzmes ono sto valja a ono sto ne valja odbacis i pljunes na to. Al ni demokratija evo nije za nas jer balije se haman najbolje provode u njoj.

Pa jesi li pristupio dosad sili od 2,5%? :rol: :rol:

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 19 jan 2019, 23:31

Ne gledam ja od 92' vec uzmes ono sto valja a ono sto ne valja odbacis i pljunes na to. Naucis lekciju iz svega toga al malo je nas naucil bilo kakvu lekciju jer balije se haman najbolje provode danas.

Ovdje bi stavio sliku Vranjesa koji plače kao picka (Totti isto).

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 jan 2019, 23:33

idi ti placi za titom ko picqa a mene pusti na miru.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.