Misliš na Ramu?Rahmanovic je napisao/la: Gledaj ti nekakvog trpanja rijeci koje nisu izgovorenehocu reci da dodje '92 i tako izgmizase razni ublehe koje nisu smjele pisnuti od '45 i pocese oni nekome otvarati oci,samim tim sad imamo ovo sto imamo.
Ne mogu ja mrziti Bosnu i Hercegovinu,moze mi je samo biti zao sto u njoj obitavaju ovakvi koje vec spomenu gore.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ustase od saradjivanja sa nacistima i cetnicima s ciljem unistavanja jugoslavije danas saradjuju s istim cetnicima sa ciljem unistavanja Bosne i Hercegovine. Nije uspjelo onda, pajdo nece vam ni sad.
Izmisljajte, lazite, iskrivljujte istinu al od te istine ne mozete i necete nikad pobjec.
zrinjski je ustaski klub koji je bio zabranjen u vrijeme jugoslavije, zrinjski je ustaski klub danas, osnovan 92' u vrijeme kada su ustase izvrsile agresiju na Bosnu i Hercegovinu, sa ustaskim navijacima.
I ne znam sto te to toliko vrijedja kad s ponosom (cega se pametan stidi...) i na tribinama pokazuju da su ustase.
ps- hoces da se ne prica o tome na forumu a ok je kada vi orgijate po tribinama, zvizdite himni, psujete zemlju u kojoj zivite .... pih
Izmisljajte, lazite, iskrivljujte istinu al od te istine ne mozete i necete nikad pobjec.
zrinjski je ustaski klub koji je bio zabranjen u vrijeme jugoslavije, zrinjski je ustaski klub danas, osnovan 92' u vrijeme kada su ustase izvrsile agresiju na Bosnu i Hercegovinu, sa ustaskim navijacima.
I ne znam sto te to toliko vrijedja kad s ponosom (cega se pametan stidi...) i na tribinama pokazuju da su ustase.
ps- hoces da se ne prica o tome na forumu a ok je kada vi orgijate po tribinama, zvizdite himni, psujete zemlju u kojoj zivite .... pih
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Slazem se s ovim prvim. Al bi nadodo da se s vama zna na cemu si, a to je 10 metra u radiusu, ako ne zelis biti raznesen.FrancescoTotti je napisao/la:Opa jel nam to puce onaj fini i tolerantni forumas @hskzrinjski![]()
Ne govori dzaba stari narod "sine ustase su gore od cetnika"... s cetnikom bar znas na cemu si yebes ti nju yebe on tebi, a ustasa..e to je sine ovaj forumas, sve se pravi fin a sutra bi ti radio gore stvari negoli cetnik.
Ps- balija znaci nepismen, neuk covjek. Tako da pajdo ako mislis da s tim nazivanjem balija vrijedjas nekoga morat cu te razocarat.
TacdaunPenaltiky je napisao/la:
S obzirom da ste se pohrvatili ništa bolji niste.
The Nobles ⚔
- Gradonacelnik
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:ustase od saradjivanja sa nacistima i cetnicima s ciljem unistavanja jugoslavije danas saradjuju s istim cetnicima sa ciljem unistavanja Bosne i Hercegovine. Nije uspjelo onda, pajdo nece vam ni sad.
Rahmeta ti i sviju ti mrtvih, dođe li ti išta hadžija Ramo pa tolike dimne bacaš?
Zadnja izmjena: Gradonacelnik, dana/u 19 jan 2019, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
- hskzmostar
- Kontakt:
Mislim da su ustase porazene 45 - e ali to je samo moje misljenje.FrancescoTotti je napisao/la:ustase od saradjivanja sa nacistima i cetnicima s ciljem unistavanja jugoslavije danas saradjuju s istim cetnicima sa ciljem unistavanja Bosne i Hercegovine. Nije uspjelo onda, pajdo nece vam ni sad.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hajde ustani pa baci jedan naci salut za hitlera, pa onda jos jedan za praljka
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Ako ćemo se vrijeđat, onda si i ti klempo!
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Kako sarajevci postase borci za antifasizam, nakon sedmica fasisticko- bosnjackog orgijanja nad Tuzlom zbog istog!? Takve prizemne uvrede su se bacale, ljudi koji su izgubili svoje tokom rata su to komentarisali, previse je. A vidi sada, sve partizani, petokrake. Hajmo onda svi ruke u zrak:" mijenjam Sarajevo za Pale".
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- FrancescoTotti
- Kontakt:
o cemu ti legendoMakabiTuzla je napisao/la:Kako sarajevci postase borci za antifasizam, nakon sedmica fasisticko- bosnjackog orgijanja nad Tuzlom zbog istog!? Takve prizemne uvrede su se bacale, ljudi koji su izgubili svoje tokom rata su to komentarisali, previse je. A vidi sada, sve partizani, petokrake. Hajmo onda svi ruke u zrak:" mijenjam Sarajevo za Pale".
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Da, samo su komunjare bili antifasisti, a ti si ogranicen kao i Busuladzic. Kada vec njega spominjemo, nije mi jasno zasto se vi mustase na forumu bakcete sa mostarcima, ista ste fasisticka ekipaFrancescoTotti je napisao/la:o cemu ti legendoMakabiTuzla je napisao/la:Kako sarajevci postase borci za antifasizam, nakon sedmica fasisticko- bosnjackog orgijanja nad Tuzlom zbog istog!? Takve prizemne uvrede su se bacale, ljudi koji su izgubili svoje tokom rata su to komentarisali, previse je. A vidi sada, sve partizani, petokrake. Hajmo onda svi ruke u zrak:" mijenjam Sarajevo za Pale".samo komunjare su bili antifasisti?
komunjare su skoro kao i fasisti, samo manje zlo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
poserem se i na tebe i busuladzica i balije i ustase i komunjare i cetnike. sve ista qovna koja zadesise ovu jadnu zemlju.MakabiTuzla je napisao/la:Da, samo su komunjare bili antifasisti, a ti si ogranicen kao i Busuladzic. Kada vec njega spominjemo, nije mi jasno zasto se vi mustase na forumu bakcete sa mostarcima, ista ste fasisticka ekipaFrancescoTotti je napisao/la:o cemu ti legendoMakabiTuzla je napisao/la:Kako sarajevci postase borci za antifasizam, nakon sedmica fasisticko- bosnjackog orgijanja nad Tuzlom zbog istog!? Takve prizemne uvrede su se bacale, ljudi koji su izgubili svoje tokom rata su to komentarisali, previse je. A vidi sada, sve partizani, petokrake. Hajmo onda svi ruke u zrak:" mijenjam Sarajevo za Pale".samo komunjare su bili antifasisti?
komunjare su skoro kao i fasisti, samo manje zlo.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Totti samo priča od 92. na ovamo. Ili su vanzemaljci dosli 92. ovdje pa je on jedan od tih.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Izvinućeš ti, nismo isti!MakabiTuzla je napisao/la: Da, samo su komunjare bili antifasisti, a ti si ogranicen kao i Busuladzic. Kada vec njega spominjemo, nije mi jasno zasto se vi mustase na forumu bakcete sa mostarcima, ista ste fasisticka ekipa
Zadnja izmjena: Gradonacelnik, dana/u 19 jan 2019, 23:23, ukupno mijenjano 2 puta.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Sta bi ti srao!? Malo bi bio fasista, a potom antifasista!? Najgori oblik zivota, sarajevski prevrtljivac. Udruzio bi se se sa zlocincima koji su ih gadjali 4 godine i mijenjali bi ih sa ljudima koji su ih branili,jeeebala vas zajebancija (mijenjam pale za tuzlu). Nema vecih govana u ovoj nasoj septickoj jami:)FrancescoTotti je napisao/la: poserem se i na tebe i busuladzica i balije i ustase i komunjare i cetnike. sve ista qovna koja zadesise ovu jadnu zemlju.
- YarrabiTobe
- Kontakt:
kad su svilajncani dosli u tuzlu?sviunapad1010 je napisao/la:Totti samo priča od 92. na ovamo. Ili su vanzemaljci dosli 92. ovdje pa je on jedan od tih.![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako mi je dedo bio komunjara to znaci da i ja moram biti? Ako je bio ustasa moram biti ustasa? Ako je bio cetnik moram biti cetnik?sviunapad1010 je napisao/la:Totti samo priča od 92. na ovamo. Ili su vanzemaljci dosli 92. ovdje pa je on jedan od tih.![]()
Danas imamo takav pristup informacijama da se sve o svemu moze saznati i nauciti pa tako i sve o komunizmu, ustasama, cetnicima, nacistima, osmanlijama,, ama bas svemu sto je prodefilovalo kroz ovu napacenu zemlju?!
Ne gledam ja od 92' vec uzmes ono sto valja a ono sto ne valja odbacis i pljunes na to. Naucis lekciju iz svega toga al malo je nas naucil bilo kakvu lekciju jer balije se haman najbolje provode danas.
@makabi zivota ti zaobidji me sa svojim generalizovanjem i ogranicenoscu
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 19 jan 2019, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sto makabi išaketa fašističku koaliciju
Totti stvarno sta su tvoji preci bili? Ako nisi vanzemaljac
Totti stvarno sta su tvoji preci bili? Ako nisi vanzemaljac
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Pa jesi li pristupio dosad sili od 2,5%?FrancescoTotti je napisao/la:Ako mi je dedo bio komunjara to znaci da i ja moram biti? Ako je bio ustasa moram biti ustasa? Ako je bio cetnik moram biti cetnik?sviunapad1010 je napisao/la:Totti samo priča od 92. na ovamo. Ili su vanzemaljci dosli 92. ovdje pa je on jedan od tih.![]()
Danas imamo takav pristup informacijama da se sve o svemu moze saznati i nauciti pa tako i sve o komunizmu, ustasama, cetnicima, nacistima, osmanlijama,, ama bas svemu sto je prodefilovalo kroz ovu napacenu zemlju?!
Ne gledam ja od 92' vec uzmes ono sto valja a ono sto ne valja odbacis i pljunes na to. Al ni demokratija evo nije za nas jer balije se haman najbolje provode u njoj.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Ovdje bi stavio sliku Vranjesa koji plače kao picka (Totti isto).FrancescoTotti je napisao/la:Ako mi je dedo bio komunjara to znaci da i ja moram biti? Ako je bio ustasa moram biti ustasa? Ako je bio cetnik moram biti cetnik?sviunapad1010 je napisao/la:Totti samo priča od 92. na ovamo. Ili su vanzemaljci dosli 92. ovdje pa je on jedan od tih.![]()
Ne gledam ja od 92' vec uzmes ono sto valja a ono sto ne valja odbacis i pljunes na to. Naucis lekciju iz svega toga al malo je nas naucil bilo kakvu lekciju jer balije se haman najbolje provode danas.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
idi ti placi za titom ko picqa a mene pusti na miru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.