neka, da nije njega sad bi išli na spavanjetuzlak1987 je napisao/la:Brady pao qrcu za usi kao i Manning one zadnje dvije godine..Sreca pa ima BB tu

Moderator/ica: rio_Ferdy88
neka, da nije njega sad bi išli na spavanjetuzlak1987 je napisao/la:Brady pao qrcu za usi kao i Manning one zadnje dvije godine..Sreca pa ima BB tu
Nece, jer Mahomesa gaza pritisak, Reid nema ideju a Bill je spremio adjustments.GOAT je napisao/la:ja sta uradise,zgazit ce ih kanzas sad
Gube i tom slucaju 14:7tuzlak1987 je napisao/la:Ovdje odbrana Chiefsa moze dobiti utakmicu, trebaju jedno 2 int jos od Toma i 2 fumblea..
Joj sprdanja na punt formaciji, Chiefsi gumene glavuse hahahahtuzlak1987 je napisao/la:Ali gledaj ovo stvarno covjek ne moze baciti vise od 10 jardi..
i ne treba, ja da sam bill zabranio bi mu da baca preko 10 osim ako nije kakav totalni blown coveragetuzlak1987 je napisao/la:Ali gledaj ovo stvarno covjek ne moze baciti vise od 10 jardi..
na kraju im ostalo 12 ljudi na terenu , da su snapobvali loptu bio bi 1st downEdin TM87 je napisao/la:Joj sprdanja na punt formaciji, Chiefsi gumene glavuse hahahahtuzlak1987 je napisao/la:Ali gledaj ovo stvarno covjek ne moze baciti vise od 10 jardi..ono kad Bellichek sprda Reida...
niko ne pljuje, momak je granata. niko ne baci slučajno 50 TD....S-Y-L-A-R je napisao/la:Budi se Patrick, samo pljujte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.