neka, da nije njega sad bi išli na spavanjetuzlak1987 je napisao/la:Brady pao qrcu za usi kao i Manning one zadnje dvije godine..Sreca pa ima BB tu

Moderator/ica: rio_Ferdy88
neka, da nije njega sad bi išli na spavanjetuzlak1987 je napisao/la:Brady pao qrcu za usi kao i Manning one zadnje dvije godine..Sreca pa ima BB tu

Nece, jer Mahomesa gaza pritisak, Reid nema ideju a Bill je spremio adjustments.GOAT je napisao/la:ja sta uradise,zgazit ce ih kanzas sad
Gube i tom slucaju 14:7tuzlak1987 je napisao/la:Ovdje odbrana Chiefsa moze dobiti utakmicu, trebaju jedno 2 int jos od Toma i 2 fumblea..

Joj sprdanja na punt formaciji, Chiefsi gumene glavuse hahahahtuzlak1987 je napisao/la:Ali gledaj ovo stvarno covjek ne moze baciti vise od 10 jardi..
 ono kad Bellichek sprda Reida...
 ono kad Bellichek sprda Reida...i ne treba, ja da sam bill zabranio bi mu da baca preko 10 osim ako nije kakav totalni blown coveragetuzlak1987 je napisao/la:Ali gledaj ovo stvarno covjek ne moze baciti vise od 10 jardi..

na kraju im ostalo 12 ljudi na terenu , da su snapobvali loptu bio bi 1st downEdin TM87 je napisao/la:Joj sprdanja na punt formaciji, Chiefsi gumene glavuse hahahahtuzlak1987 je napisao/la:Ali gledaj ovo stvarno covjek ne moze baciti vise od 10 jardi..ono kad Bellichek sprda Reida...

niko ne pljuje, momak je granata. niko ne baci slučajno 50 TD....S-Y-L-A-R je napisao/la:Budi se Patrick, samo pljujte.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.