Suti ima ovdje jedan Rahmanovic, bije ako pises sta njemu nije voljataremuha je napisao/la:Našao sam Belmu kaže voli me ali kao prijatelja.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Samo garite ,javim se ponekad kad se vratite temi.Nadam se da ce vas pola do nastavka sezone osjetiti miris picke,pa makar bila i Belmina.
- ElCartel11
- Kontakt:
E moj Morto u sta nam se tema pretvori zavedi red brate 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne znam sto tako burno reagujes. Vrijeme ti je da prihvatis da to sto si ti imao sa Belmom nije bilo ekskluzivno. Pusti malo i druge.Rahmanovic je napisao/la:Samo garite ,javim se ponekad kad se vratite temi.Nadam se da ce vas pola do nastavka sezone osjetiti miris picke,pa makar bila i Belmina.
Ma to Morta zavodi red i diktaturu sa drugog acc ba 
Joj Rahmanovića hahaha preozbiljno shvatio forum sigurno si šmeker u životu
ISTINA ZA VEDRANA!
-
Rahmanovic
- Kontakt:
JesamLecler je napisao/la:Joj Rahmanovića hahaha preozbiljno shvatio forum sigurno si šmeker u životu
Opusti se...k'o da se mora pisati i o čemu vidiš da se ništa ne dešava osim što se Džafić priključio pripremama. Pusti raju nek se zezaju nije rat.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ja ne vidim svrhu ovog prepucavanja...Rahmanovicu pisi sto želis,niko ti ne brani,ako imas neke info ,slobodno postavi,ne znam zasto se i dalje ubjedjujes sa ljudima...Jednostavno ,pisemo o nekim drugim stvarima jer je malo info,a i ono sto ima obradimo dosta puta...
Ja postujem svacije misljenje i ako je nekada razlicito,ali ne vidim smisao ovog besmislenog natezanja ili ubjedjivanja sta ce ko i o kome pisati...
Ja postujem svacije misljenje i ako je nekada razlicito,ali ne vidim smisao ovog besmislenog natezanja ili ubjedjivanja sta ce ko i o kome pisati...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 21 jan 2019, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordopoeta
- Kontakt:
Selam i tebi dobri moj samozdravlje. Kako se ne sjećam Miše Harambašića, došao nama iz Pofalićkog, igrao desno krilo - solidno. Oženio Jadranku, koja je iz čuvene sportske porodice Maleč /otac Viktor i brat Andrija višestruki prvaci Juge u dizanju tegova/. Inače između nas i košpicara se vodio pravi mali rat za koga će potpisati iz Pofalićkog, nešto slično kao i za onog Kalabu /igrao centarfora/ ali je ovaj otišao njima i bio je fula. Što se tiče braće zaboravio si MusemićeSamozdravlje je napisao/la:bordopoeta je napisao/la:
Kako si "mladicu" ? Molim te ako imas vremena , da nas malo oraspolozis , nekako smo potonuli. Evo ako moze na temu braca u FKS(Simici,Bosnjaci,Nikolici ,Kapetanovici i ako znas jos neke).Moze i neki komentar o "stolaru" Anti Rajkovicu . Jos nesto , da li se sjecas Mise Harambasica(Pofalicki) . Halali ako sam naporan.
Samozdravlje da malo pojasnim svoj post, valjda mi forumsko pučanstvo neće zamjeriti. Što se tiče braće Ferhatovića imao si 2x po dvojicu (kao što i sam znaš) prvo su bili Hamdo i Nijaz-"Brko", sinovi od Hasetovog brata Ešefa, pa Nijazovi sinovi Amar i Nidal. Božovići - Dragan i Boban, Dragan igrao na poziciji desnog halfa i desnog beka, a Boban na poziciji lijeve polutke i lijevog krila, inače veliki talenat jugoslovenskog fudbala i pred njim je bila sjajna karijera, bio kandidat i za repku, ali dvije teške povrede su ga spriječile u tome, te je vrlo mlad sa 20 i nešto godina završio karijeru. Radeljaši -
- Hamdo zv. "Piksi", lijevi bek i Ferid - desni bek. U poslijeratnom periodu imaš braću Handžiće, braću Plakalo, a čini mi se da su bila i dva brata Janjoš, Čalini sinovi, a kafić Dragan Simića (napisao sam po inerciji "na Grbavici"), ali nalazio se u Kovačićima u Zagrebačkoj Ul.
Znaći ništa se nije desilo.Lecler je napisao/la:Opusti se...k'o da se mora pisati i o čemu vidiš da se ništa ne dešava osim što se Džafić priključio pripremama. Pusti raju nek se zezaju nije rat.
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Glupa zajebancija ,ali nejseEsport je napisao/la:Znaći ništa se nije desilo.Lecler je napisao/la:Opusti se...k'o da se mora pisati i o čemu vidiš da se ništa ne dešava osim što se Džafić priključio pripremama. Pusti raju nek se zezaju nije rat.
O Jahicu i brazilcu:
"Oni su tu kratko, besmisleno je da o njima u ovom trenutku pričamo i o njihovim kvalitetama. Sada više radimo na fizičkoj pripremljenosti, potrebno je da oni odigraju nekoliko utakmica pa da možemo donijeti objektivni sud. Međutim neću ja jedini odlučivati o njihovom ostanku, već čitav stručni štab sa koordinatorom sportskog segmenta Emirom Hadžićem", dodao je Musemić."
Ko je je Belma kakvi bakraci se ovdje spominju,kontam sve fulio sam temu,smorite sa Belmama i k.... nit znamo ko je ni sta je
Ma Belma Feridova,kako ne znas pobogu....zagor1987 je napisao/la:Ko je je Belma kakvi bakraci se ovdje spominju,kontam sve fulio sam temu,smorite sa Belmama i k.... nit znamo ko je ni sta je
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nemoj tako, piši češće, svi gotive tvoje postove.Rahmanovic je napisao/la:Samo garite ,javim se ponekad kad se vratite temi.Nadam se da ce vas pola do nastavka sezone osjetiti miris picke,pa makar bila i Belmina.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Gdje je i šta radi Adukor?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ne znamo, nema instagram.BordoSarajevo je napisao/la:Gdje je i šta radi Adukor?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kod Belme na kondicionimBordoSarajevo je napisao/la:Gdje je i šta radi Adukor?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ljudi ba pauza je.. sve što imamo komentarisati prođe brzo. Nešto ti se ne sviđa? Preskočiš i počneš drugu temu, citiraš nekog drugog recimo.
Koliko sam puta napisao da imamo bordo bijeli chat ali niko neće da piše tamo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ya ba, a u zadnjih mjesec dana je sve popljuvano. Nemojte o Roku, nemojte o Osimu, nemojte o ženama, o Nedimu Hadžiću, o obnovi Koševa... Pa najbolje zaključat temu do 25.2.MortemHz je napisao/la:Ljudi ba pauza je.. sve što imamo komentarisati prođe brzo. Nešto ti se ne sviđa? Preskočiš i počneš drugu temu, citiraš nekog drugog recimo.
A ima taj chat al neaktivna tema totalno, ovdje uvijek neko ima pa bude zayebancije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.