FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 21 jan 2019, 12:44

taremuha je napisao/la:Našao sam Belmu kaže voli me ali kao prijatelja. :(
Suti ima ovdje jedan Rahmanovic, bije ako pises sta njemu nije volja :shhh:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 21 jan 2019, 12:49

Samo garite ,javim se ponekad kad se vratite temi.Nadam se da ce vas pola do nastavka sezone osjetiti miris picke,pa makar bila i Belmina.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 jan 2019, 12:53

E moj Morto u sta nam se tema pretvori zavedi red brate :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 jan 2019, 13:06

Rahmanovic je napisao/la:Samo garite ,javim se ponekad kad se vratite temi.Nadam se da ce vas pola do nastavka sezone osjetiti miris picke,pa makar bila i Belmina.
Ne znam sto tako burno reagujes. Vrijeme ti je da prihvatis da to sto si ti imao sa Belmom nije bilo ekskluzivno. Pusti malo i druge.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 jan 2019, 13:07

Ma to Morta zavodi red i diktaturu sa drugog acc ba :urnebes:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 21 jan 2019, 13:09

Joj Rahmanovića hahaha preozbiljno shvatio forum sigurno si šmeker u životu
ISTINA ZA VEDRANA!

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 21 jan 2019, 13:13

Lecler je napisao/la:Joj Rahmanovića hahaha preozbiljno shvatio forum sigurno si šmeker u životu
Jesam :? sve o cemu zelite pisati ima svoj topic pa ne bi bilo lose i da pisete u skladu sa tim.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 21 jan 2019, 13:17

Opusti se...k'o da se mora pisati i o čemu vidiš da se ništa ne dešava osim što se Džafić priključio pripremama. Pusti raju nek se zezaju nije rat.
ISTINA ZA VEDRANA!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 jan 2019, 13:20

Ja ne vidim svrhu ovog prepucavanja...Rahmanovicu pisi sto želis,niko ti ne brani,ako imas neke info ,slobodno postavi,ne znam zasto se i dalje ubjedjujes sa ljudima...Jednostavno ,pisemo o nekim drugim stvarima jer je malo info,a i ono sto ima obradimo dosta puta...
Ja postujem svacije misljenje i ako je nekada razlicito,ali ne vidim smisao ovog besmislenog natezanja ili ubjedjivanja sta ce ko i o kome pisati...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 21 jan 2019, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 21 jan 2019, 13:24

Samozdravlje je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la:
Kako si "mladicu" ? Molim te ako imas vremena , da nas malo oraspolozis , nekako smo potonuli. Evo ako moze na temu braca u FKS(Simici,Bosnjaci,Nikolici ,Kapetanovici i ako znas jos neke).Moze i neki komentar o "stolaru" Anti Rajkovicu . Jos nesto , da li se sjecas Mise Harambasica(Pofalicki) . Halali ako sam naporan. :thumbup:
Selam i tebi dobri moj samozdravlje. Kako se ne sjećam Miše Harambašića, došao nama iz Pofalićkog, igrao desno krilo - solidno. Oženio Jadranku, koja je iz čuvene sportske porodice Maleč /otac Viktor i brat Andrija višestruki prvaci Juge u dizanju tegova/. Inače između nas i košpicara se vodio pravi mali rat za koga će potpisati iz Pofalićkog, nešto slično kao i za onog Kalabu /igrao centarfora/ ali je ovaj otišao njima i bio je fula. Što se tiče braće zaboravio si Musemiće :beba: , Ferhatoviće, a imao si i braću Jakovljeviće ( došli iz Igmana iz Konjica, prvo stariji Dragan - "strašan" špic i desno krilo, po meni dosta bolji od Husrefa, a 2-3 godine možda i kasnije, došao i njegov mlađi brat, čini mi se Davor), zatim naše legende Franco i Đuka lovrić, imaš i braću Tešan, Anđelka znaš, imao je i mlađeg brata, koji je u juniorima igrao napadača, ali se ne sjećam da li je odigrao više od nekog poluvremena za prvi tim, pa imaš braću Božović. Ovo na prvu, bilo je još, vjerovatno braće koji su igrali za nas. Jedna ispravka, Rade - igrač sredine terena i vrstan tehničar i Dragan (Simići) koji je igrao polutku-krilo i ne sjećam se da je ikada fulio gol kada bi izašao 1 na 1 sa protivničkim golmanom nisu braća, a mislim da nisu ni u srodstvu. Inače, Dragan poslije karijere do pred rat držao kultni kafić na Grbavici, često smo igrali lopte na terminu u Skenderiji, gdje je i šta radi danas ne znam. Evo, sad mi na um padoše i Radeljaši. Čovječe, ne možeš mi biti naporan! I meni je drago sjetiti se bivših fudbalera, uostalom, veže nas ista ljubav. :bih:

Samozdravlje da malo pojasnim svoj post, valjda mi forumsko pučanstvo neće zamjeriti. Što se tiče braće Ferhatovića imao si 2x po dvojicu (kao što i sam znaš) prvo su bili Hamdo i Nijaz-"Brko", sinovi od Hasetovog brata Ešefa, pa Nijazovi sinovi Amar i Nidal. Božovići - Dragan i Boban, Dragan igrao na poziciji desnog halfa i desnog beka, a Boban na poziciji lijeve polutke i lijevog krila, inače veliki talenat jugoslovenskog fudbala i pred njim je bila sjajna karijera, bio kandidat i za repku, ali dvije teške povrede su ga spriječile u tome, te je vrlo mlad sa 20 i nešto godina završio karijeru. Radeljaši -
- Hamdo zv. "Piksi", lijevi bek i Ferid - desni bek. U poslijeratnom periodu imaš braću Handžiće, braću Plakalo, a čini mi se da su bila i dva brata Janjoš, Čalini sinovi, a kafić Dragan Simića (napisao sam po inerciji "na Grbavici"), ali nalazio se u Kovačićima u Zagrebačkoj Ul.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 21 jan 2019, 13:29

Lecler je napisao/la:Opusti se...k'o da se mora pisati i o čemu vidiš da se ništa ne dešava osim što se Džafić priključio pripremama. Pusti raju nek se zezaju nije rat.
Znaći ništa se nije desilo. :mrgreen:

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 21 jan 2019, 13:33

Esport je napisao/la:
Lecler je napisao/la:Opusti se...k'o da se mora pisati i o čemu vidiš da se ništa ne dešava osim što se Džafić priključio pripremama. Pusti raju nek se zezaju nije rat.
Znaći ništa se nije desilo. :mrgreen:
Glupa zajebancija ,ali nejse :yawn:

O Jahicu i brazilcu:
"Oni su tu kratko, besmisleno je da o njima u ovom trenutku pričamo i o njihovim kvalitetama. Sada više radimo na fizičkoj pripremljenosti, potrebno je da oni odigraju nekoliko utakmica pa da možemo donijeti objektivni sud. Međutim neću ja jedini odlučivati o njihovom ostanku, već čitav stručni štab sa koordinatorom sportskog segmenta Emirom Hadžićem", dodao je Musemić."

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jan 2019, 13:50

Ko je je Belma kakvi bakraci se ovdje spominju,kontam sve fulio sam temu,smorite sa Belmama i k.... nit znamo ko je ni sta je

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 jan 2019, 13:57

zagor1987 je napisao/la:Ko je je Belma kakvi bakraci se ovdje spominju,kontam sve fulio sam temu,smorite sa Belmama i k.... nit znamo ko je ni sta je
Ma Belma Feridova,kako ne znas pobogu.... :rol: :rol: :rol:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 jan 2019, 14:03

Rahmanovic je napisao/la:Samo garite ,javim se ponekad kad se vratite temi.Nadam se da ce vas pola do nastavka sezone osjetiti miris picke,pa makar bila i Belmina.
Nemoj tako, piši češće, svi gotive tvoje postove.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 jan 2019, 15:02

Gdje je i šta radi Adukor?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 jan 2019, 16:07

BordoSarajevo je napisao/la:Gdje je i šta radi Adukor?
Ne znamo, nema instagram. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 21 jan 2019, 16:47

BordoSarajevo je napisao/la:Gdje je i šta radi Adukor?
Kod Belme na kondicionim

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jan 2019, 17:09

Ljudi ba pauza je.. sve što imamo komentarisati prođe brzo. Nešto ti se ne sviđa? Preskočiš i počneš drugu temu, citiraš nekog drugog recimo.
Koliko sam puta napisao da imamo bordo bijeli chat ali niko neće da piše tamo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 jan 2019, 17:12

MortemHz je napisao/la:Ljudi ba pauza je.. sve što imamo komentarisati prođe brzo. Nešto ti se ne sviđa? Preskočiš i počneš drugu temu, citiraš nekog drugog recimo.
Koliko sam puta napisao da imamo bordo bijeli chat ali niko neće da piše tamo
Ma ya ba, a u zadnjih mjesec dana je sve popljuvano. Nemojte o Roku, nemojte o Osimu, nemojte o ženama, o Nedimu Hadžiću, o obnovi Koševa... Pa najbolje zaključat temu do 25.2.
A ima taj chat al neaktivna tema totalno, ovdje uvijek neko ima pa bude zayebancije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.