ma djes to citat, ja sam jednom procito komentare kad su tek uveli prvi put, i zadnji put mi je to biloLjoZee je napisao/la:Koji “mozgovi” ostavljaju komentare ispod clanka o danasnjoj utakmici na ovom portalu. To navija za druge klubove i procita rezultat i nesto pametuje. Ne do Bog da procita i sastav ili tako neke blize informacije. Boze sacuvaj
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Tema je FK Zeljeznicar. Necu vise nista govoriti, a dva clana nase zajednice znaju zasto ovo pisem.
daj nam moderatora da uredimo ovoadmin je napisao/la:Tema je FK Zeljeznicar. Necu vise nista govoriti, a dva clana nase zajednice znaju zasto ovo pisem.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Rus, provjereni stoper i provjeren veznjak i mi smo spremni za neke nase realne ciljeve ove polusezone.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- KongrateUK
- Kontakt:
Osim, Međugorje i treninzi: Ovaj Željo obećava energiju, timsku igru i rezultat
Kako je svaki početak težak, tako i povratak najtrofejnijeg trenera bh. fudbala u FK Željezničar, Amara Osima, ne garantuje uspjeh, ali vraća nadu u bolje dane na Grbavici.
Kako je svaki početak težak, tako i povratak najtrofejnijeg trenera bh. fudbala u FK Željezničar, Amara Osima, ne garantuje uspjeh, ali vraća nadu u bolje dane na Grbavici.
Fudbaleri Plavih trenutno se nalaze na pripremama u Međugorju, gdje upravo pod palicom novog/starog stratega bruse formu pred nastavak sezone u kojoj ih je pritisnulo breme negativnog rekorda od pet uzastopnih poraza i katastrofalna klima na tribinama.
Ovo hercegovačko mjestašce po tradiciji je polazna tačka odakle bh. ekipe počinju s radom uoči svake polusezone. Uvjeti nisu mnogo topliji nego u ostalim krajevima BiH, ali garantuju mir, adekvatne terene i diskreciju tokom treninga.
Ovoga puta Plavi su, osim gore navedenih stvari, dobili i žestoke treninge koji donose, makar u poređenju sa ne toliko dalekom prošlošću, potpuno drugačiji pristup, već kada je prva pripremna utakmica sa Slobodom (2:1) u pitanju. Jasno, po jutru se ne može dan poznati uvijek, ali su dvije jučerašnje Osimove ekipe (po poluvrijeme) pokazale više želje u prijateljskoj utakmici nego praktično isti tim koji je u prvenstvu nanizao pet poraza i tako ostavio debeli minus na tabeli.
"Ne volim pričati izolovano o igračima. Imaju dobar pristup, a tu mislim i na mlade igrače. Na ovoj utakmici se nije moglo mnogo vidjeti, ali ja na treninzima vidim ozbiljnost i na taj način možemo očekivati pomak”, kazao je šef stručnog štaba Želje.
Pred Željom je još nekoliko utakmica u Međugorju, počev od one u srijedu protiv Čapljine. Očekuje se sličan pristup kao protiv Tuzlaka, partija s puno energije, kombinatorike i rutinske egzekucije.
Među fudbalerima vlada pravi timski duh i harmonija koja je neophodna za sportski rezultat, a toga je nedostajalo u posljednje vrijeme na Grbavici.
Osjeća se pozitivna energija, a i oni igrači koji su u svojim karijerama prošli mnogo toga djeluju gladni uspjeha i učenja nečega sasvim novog. Uz još nekoliko kvalitetnih pojačanja (potraži pod: Ermin Zec), potpuno je jasno da će ljubitelji fudbala u našoj zemlji vidjeti novo lice Željezničara. Obnovljenog i razgoropađenog.
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
ma sumnjam da ce biti nesto od ovog rusa, capljina ipak nije neka ekipa, vidjecemo u nastavku priprema, mada ja ne ocekujem niko od ovih na probi da nece ostatikerimatomic1921 je napisao/la:Rus, provjereni stoper i provjeren veznjak i mi smo spremni za neke nase realne ciljeve ove polusezone.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Slazem se. Nevidim da imaju kvalitet za ugovor. Narocito na ofenzivnim pozicijama, gdje svakako imamo sirok izbor igraca pod ugovorom. Ovo je dobar uvid u kakav kvalitet igraca se nama nudi. Ocigledno tanak.irfo je napisao/la:ma sumnjam da ce biti nesto od ovog rusa, capljina ipak nije neka ekipa, vidjecemo u nastavku priprema, mada ja ne ocekujem niko od ovih na probi da nece ostatikerimatomic1921 je napisao/la:Rus, provjereni stoper i provjeren veznjak i mi smo spremni za neke nase realne ciljeve ove polusezone.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Koje?Osim13 je napisao/la:Šta se ovo dešava
Na temi, čim vidim da admin nešto napiše presječe me
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jesi li to opet pretjerao u birtiji?Osim13 je napisao/la:Šta se ovo dešava
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vrti se moj adžo vrti ne znam šta mi jeLjoZee je napisao/la:Jesi li to opet pretjerao u birtiji?Osim13 je napisao/la:Šta se ovo dešava
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- KongrateUK
- Kontakt:
Rus je najviše pokazao od svih igraca na probi, danas najbolji pojedinac protiv Čapljine bio, treba vidjeti samo dosadasnje karijere svih igraca na probi, po jednom novinaru koji je u Međugorju slican je Zajmovicu po stilu igre, zato njegov angažman nebi trebao biti nikakvo iznenadjenje, ali opet Amar najbolje zna 
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Joj kad se sjetim Senada i trulih jabuka u ekipi jadan nije znao koga treba otjerati. Dosao tata otjero one koje treba, a trule jabuke vratio odmah uzeo dvije pripremne

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Priča se da je Rus novi Arshavin, mješavina Golovina i Čeriševa 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
samoposmatram
- Kontakt:
Sta je tek onda Amar Mehic?Raonffa je napisao/la:Priča se da je Rus novi Arshavin, mješavina Golovina i Čeriševa
Zavisi od pozicije, iskreno sanjam novog Bogijasamoposmatram je napisao/la:Sta je tek onda Amar Mehic?Raonffa je napisao/la:Priča se da je Rus novi Arshavin, mješavina Golovina i Čeriševa
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Baggio!
Hušidićbraco je napisao/la:Baggio!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
samoposmatram
- Kontakt:
To je nemoguce. On i Zidane pa svi ostali.braco je napisao/la:Baggio!