FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 23 jan 2019, 18:18

LjoZee je napisao/la:Koji “mozgovi” ostavljaju komentare ispod clanka o danasnjoj utakmici na ovom portalu. To navija za druge klubove i procita rezultat i nesto pametuje. Ne do Bog da procita i sastav ili tako neke blize informacije. Boze sacuvaj
ma djes to citat, ja sam jednom procito komentare kad su tek uveli prvi put, i zadnji put mi je to bilo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 jan 2019, 18:29

Tema je FK Zeljeznicar. Necu vise nista govoriti, a dva clana nase zajednice znaju zasto ovo pisem.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 jan 2019, 18:41

admin je napisao/la:Tema je FK Zeljeznicar. Necu vise nista govoriti, a dva clana nase zajednice znaju zasto ovo pisem.
daj nam moderatora da uredimo ovo :kafa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 23 jan 2019, 18:41

Rus, provjereni stoper i provjeren veznjak i mi smo spremni za neke nase realne ciljeve ove polusezone.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 23 jan 2019, 18:45

:tokralju:
Osim, Međugorje i treninzi: Ovaj Željo obećava energiju, timsku igru i rezultat

Kako je svaki početak težak, tako i povratak najtrofejnijeg trenera bh. fudbala u FK Željezničar, Amara Osima, ne garantuje uspjeh, ali vraća nadu u bolje dane na Grbavici.

Kako je svaki početak težak, tako i povratak najtrofejnijeg trenera bh. fudbala u FK Željezničar, Amara Osima, ne garantuje uspjeh, ali vraća nadu u bolje dane na Grbavici.

Fudbaleri Plavih trenutno se nalaze na pripremama u Međugorju, gdje upravo pod palicom novog/starog stratega bruse formu pred nastavak sezone u kojoj ih je pritisnulo breme negativnog rekorda od pet uzastopnih poraza i katastrofalna klima na tribinama.

Ovo hercegovačko mjestašce po tradiciji je polazna tačka odakle bh. ekipe počinju s radom uoči svake polusezone. Uvjeti nisu mnogo topliji nego u ostalim krajevima BiH, ali garantuju mir, adekvatne terene i diskreciju tokom treninga.

Ovoga puta Plavi su, osim gore navedenih stvari, dobili i žestoke treninge koji donose, makar u poređenju sa ne toliko dalekom prošlošću, potpuno drugačiji pristup, već kada je prva pripremna utakmica sa Slobodom (2:1) u pitanju. Jasno, po jutru se ne može dan poznati uvijek, ali su dvije jučerašnje Osimove ekipe (po poluvrijeme) pokazale više želje u prijateljskoj utakmici nego praktično isti tim koji je u prvenstvu nanizao pet poraza i tako ostavio debeli minus na tabeli.

"Ne volim pričati izolovano o igračima. Imaju dobar pristup, a tu mislim i na mlade igrače. Na ovoj utakmici se nije moglo mnogo vidjeti, ali ja na treninzima vidim ozbiljnost i na taj način možemo očekivati pomak”, kazao je šef stručnog štaba Želje.

Pred Željom je još nekoliko utakmica u Međugorju, počev od one u srijedu protiv Čapljine. Očekuje se sličan pristup kao protiv Tuzlaka, partija s puno energije, kombinatorike i rutinske egzekucije.

Među fudbalerima vlada pravi timski duh i harmonija koja je neophodna za sportski rezultat, a toga je nedostajalo u posljednje vrijeme na Grbavici.

Osjeća se pozitivna energija, a i oni igrači koji su u svojim karijerama prošli mnogo toga djeluju gladni uspjeha i učenja nečega sasvim novog. Uz još nekoliko kvalitetnih pojačanja (potraži pod: Ermin Zec), potpuno je jasno da će ljubitelji fudbala u našoj zemlji vidjeti novo lice Željezničara. Obnovljenog i razgoropađenog.
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 jan 2019, 18:46

kerimatomic1921 je napisao/la:Rus, provjereni stoper i provjeren veznjak i mi smo spremni za neke nase realne ciljeve ove polusezone.
ma sumnjam da ce biti nesto od ovog rusa, capljina ipak nije neka ekipa, vidjecemo u nastavku priprema, mada ja ne ocekujem niko od ovih na probi da nece ostati

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 jan 2019, 21:21

irfo je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:Rus, provjereni stoper i provjeren veznjak i mi smo spremni za neke nase realne ciljeve ove polusezone.
ma sumnjam da ce biti nesto od ovog rusa, capljina ipak nije neka ekipa, vidjecemo u nastavku priprema, mada ja ne ocekujem niko od ovih na probi da nece ostati
Slazem se. Nevidim da imaju kvalitet za ugovor. Narocito na ofenzivnim pozicijama, gdje svakako imamo sirok izbor igraca pod ugovorom. Ovo je dobar uvid u kakav kvalitet igraca se nama nudi. Ocigledno tanak.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 jan 2019, 21:32

Šta se ovo dešava
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 jan 2019, 21:33

Osim13 je napisao/la:Šta se ovo dešava
Koje?

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 jan 2019, 21:35

Na temi, čim vidim da admin nešto napiše presječe me

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 jan 2019, 21:36

Jesi li to opet pretjerao u birtiji?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 jan 2019, 21:37

LjoZee je napisao/la:
Jesi li to opet pretjerao u birtiji?
Vrti se moj adžo vrti ne znam šta mi je

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 23 jan 2019, 21:56

Rus je najviše pokazao od svih igraca na probi, danas najbolji pojedinac protiv Čapljine bio, treba vidjeti samo dosadasnje karijere svih igraca na probi, po jednom novinaru koji je u Međugorju slican je Zajmovicu po stilu igre, zato njegov angažman nebi trebao biti nikakvo iznenadjenje, ali opet Amar najbolje zna :kafa:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 23 jan 2019, 22:02

Joj kad se sjetim Senada i trulih jabuka u ekipi jadan nije znao koga treba otjerati. Dosao tata otjero one koje treba, a trule jabuke vratio odmah uzeo dvije pripremne :D :D
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jan 2019, 22:03

Priča se da je Rus novi Arshavin, mješavina Golovina i Čeriševa :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 jan 2019, 22:23

Raonffa je napisao/la:Priča se da je Rus novi Arshavin, mješavina Golovina i Čeriševa :kafa:
Sta je tek onda Amar Mehic?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jan 2019, 22:25

samoposmatram je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Priča se da je Rus novi Arshavin, mješavina Golovina i Čeriševa :kafa:
Sta je tek onda Amar Mehic?
Zavisi od pozicije, iskreno sanjam novog Bogija :ljepota:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 jan 2019, 22:25

Baggio!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 23 jan 2019, 22:27

braco je napisao/la:Baggio!
Hušidić
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 jan 2019, 22:29

braco je napisao/la:Baggio!
To je nemoguce. On i Zidane pa svi ostali.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.