FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Idemo Sarajevo 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Rodjeni danas protiv Sarajeva (14h) igraju u sljedecem sastavu: Bobic - Bisevac, Zvonic, Marques, Mesanovic - Cosic - Vehabovic, Behram - Cvijanovic, Brandao, Fajic.
Za Sarajevo igraju: Kovacevic, Dupovac, Lazic, Hebibovic, Bekic, Crepulja, Jahic, Rahmanovic, Handzic, Tatar, Resic.
Za Sarajevo igraju: Kovacevic, Dupovac, Lazic, Hebibovic, Bekic, Crepulja, Jahic, Rahmanovic, Handzic, Tatar, Resic.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hoce li biti na ovom City TV jer stoji ovaj pregled 1. lige FBiH?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pola najjače postave.BordoSarajevo je napisao/la:Rodjeni danas protiv Sarajeva (14h) igraju u sljedecem sastavu: Bobic - Bisevac, Zvonic, Marques, Mesanovic - Cosic - Vehabovic, Behram - Cvijanovic, Brandao, Fajic.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
pa sigurno neće s obzirom da smo svi najavili na službenim kanalima i stranicama....Beton je napisao/la:Hoce li biti na ovom City TV jer stoji ovaj pregled 1. lige FBiH?
u 14h
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kod mene je Moja TV i u programu stoji da ovo traje do 15h zato pitam.Denchi je napisao/la:pa sigurno neće s obzirom da smo svi najavili na službenim kanalima i stranicama....Beton je napisao/la:Hoce li biti na ovom City TV jer stoji ovaj pregled 1. lige FBiH?
![]()
![]()
u 14h
Prijateljska utakmica između FK Velež Mostar i FK Sarajevo, igra se na pomoćnom terenu stadiona "Rođeni" - danas u 14:00 sati. City Televizija BiH omogućila je direktan prenos utakmice za ljubitelje dobrog fudbala i simpatizere klubova. Prenos utakmice za gledaoce koji ne mogu pratiti program preko svojih kablovskih operatera, City TV istovremeno emituje preko svog youtube kanala.
Gledajte i bodrite svoje timove uz City Televizija BiH!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jedini klub za kojeg se moze rec da je bas PRIJATELJSKA. Hvala majstoreemil02in je napisao/la:Prijateljska utakmica između FK Velež Mostar i FK Sarajevo, igra se na pomoćnom terenu stadiona "Rođeni" - danas u 14:00 sati. City Televizija BiH omogućila je direktan prenos utakmice za ljubitelje dobrog fudbala i simpatizere klubova. Prenos utakmice za gledaoce koji ne mogu pratiti program preko svojih kablovskih operatera, City TV istovremeno emituje preko svog youtube kanala.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
UhljebTV ti je inače ažurna vakoBeton je napisao/la: Kod mene je Moja TV i u programu stoji da ovo traje do 15h zato pitam.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Panika se uvukla u njihove redove poslije politickih previranja. Nemaju kad azurirati od brige za radnim mjestima.Denchi je napisao/la:UhljebTV ti je inače ažurna vakoBeton je napisao/la: Kod mene je Moja TV i u programu stoji da ovo traje do 15h zato pitam.![]()
![]()
zapit ćuBeton je napisao/la:Panika se uvukla u njihove redove poslije politickih previranja. Nemaju kad azurirati od brige za radnim mjestima.Denchi je napisao/la:UhljebTV ti je inače ažurna vakoBeton je napisao/la: Kod mene je Moja TV i u programu stoji da ovo traje do 15h zato pitam.![]()
![]()
-
Pitaristok
- Kontakt:
evo ga
ruzna pozicija kamere
ruzna pozicija kamere
ima li je Beton???
finih dresova kod Veleža
finih dresova kod Veleža
Ima brat mojDenchi je napisao/la:ima li je Beton???
finih dresova kod Veleža
Ima finih ribica ovdje majke mi moje
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
ihhh maaaaajkeeee tiii???Benkara21 je napisao/la:Ima finih ribica ovdje majke mi moje
đesi kolumbo
Hahahah ja sam zvao ko hoće, prevoz sve od mene, neće nikoDenchi je napisao/la:ihhh maaaaajkeeee tiii???Benkara21 je napisao/la:Ima finih ribica ovdje majke mi moje
đesi kolumbo![]()
![]()
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Ovaj Behram mi je dobar igrač pravo. Ne znam koliko ga Rođeni "njeguju", meščini da bi moglo bit nešta od njega.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.