pa sigurno neće s obzirom da smo svi najavili na službenim kanalima i stranicama....Beton je napisao/la:Hoce li biti na ovom City TV jer stoji ovaj pregled 1. lige FBiH?
u 14h
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa sigurno neće s obzirom da smo svi najavili na službenim kanalima i stranicama....Beton je napisao/la:Hoce li biti na ovom City TV jer stoji ovaj pregled 1. lige FBiH?
Kod mene je Moja TV i u programu stoji da ovo traje do 15h zato pitam.Denchi je napisao/la:pa sigurno neće s obzirom da smo svi najavili na službenim kanalima i stranicama....Beton je napisao/la:Hoce li biti na ovom City TV jer stoji ovaj pregled 1. lige FBiH?
![]()
![]()
u 14h
Jedini klub za kojeg se moze rec da je bas PRIJATELJSKA. Hvala majstoreemil02in je napisao/la:Prijateljska utakmica između FK Velež Mostar i FK Sarajevo, igra se na pomoćnom terenu stadiona "Rođeni" - danas u 14:00 sati. City Televizija BiH omogućila je direktan prenos utakmice za ljubitelje dobrog fudbala i simpatizere klubova. Prenos utakmice za gledaoce koji ne mogu pratiti program preko svojih kablovskih operatera, City TV istovremeno emituje preko svog youtube kanala.
Gledajte i bodrite svoje timove uz City Televizija BiH!
UhljebTV ti je inače ažurna vakoBeton je napisao/la: Kod mene je Moja TV i u programu stoji da ovo traje do 15h zato pitam.
Panika se uvukla u njihove redove poslije politickih previranja. Nemaju kad azurirati od brige za radnim mjestima.Denchi je napisao/la:UhljebTV ti je inače ažurna vakoBeton je napisao/la: Kod mene je Moja TV i u programu stoji da ovo traje do 15h zato pitam.![]()
![]()
zapit ćuBeton je napisao/la:Panika se uvukla u njihove redove poslije politickih previranja. Nemaju kad azurirati od brige za radnim mjestima.Denchi je napisao/la:UhljebTV ti je inače ažurna vakoBeton je napisao/la: Kod mene je Moja TV i u programu stoji da ovo traje do 15h zato pitam.![]()
![]()
Ima brat mojDenchi je napisao/la:ima li je Beton???
finih dresova kod Veleža
ihhh maaaaajkeeee tiii???Benkara21 je napisao/la:Ima finih ribica ovdje majke mi moje
Hahahah ja sam zvao ko hoće, prevoz sve od mene, neće nikoDenchi je napisao/la:ihhh maaaaajkeeee tiii???Benkara21 je napisao/la:Ima finih ribica ovdje majke mi moje
đesi kolumbo![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Laganini1986 i 8 gostiju.