Senijad Ibričić

harishp
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la harishp » 16 okt 2010, 18:54

RiNo je napisao/la:Dobar avatar kod @amerosm
@Hare jel' to tvoje maslo ?
Pa....u neku ruku....moglo bi se kasti. :D
A i @amerosm je ''fotogenican pa mu svaki pikcur'' lijepo stoji
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 okt 2010, 19:00

harishp je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Dobar avatar kod @amerosm
@Hare jel' to tvoje maslo ?
Pa....u neku ruku....moglo bi se kasti. :D
A i @amerosm je ''fotogenican pa mu svaki pikcur'' lijepo stoji
Haha, sad sam vidio i opkladu, izgleda da će Ibro dominirati među avatarima...
slika
100% sportski i krajnje opušten potpis

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 okt 2010, 21:21

Ibricic sjajan protiv Zenita,neka se on ipak ostavi Zapresica i Sesveta :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 okt 2010, 21:26

Dylan Dog je napisao/la:Ibricic sjajan protiv Zenita,neka se on ipak ostavi Zapresica i Sesveta :lol:
Jel tebi Ibričić neki fetiš??! Stalno ga spominješ, ne izlazi ti iz usta.. Il je to neki kompleks momče?! Pripazi na dijareju sa usta..

Ibričić nije bio na nekom nivou večeras, kao ni čitava ekipa, ali opet, i kao takav, bilo je par "tunela" i dobih prolaza na tim silnim i vrsnim braničima Zenita. A jednom se jedan od njega tako odbio, ko da je udario u bukvu, samo se složio dole.. Po propisima sve..
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 21 okt 2010, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 okt 2010, 21:30

dubrava je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ibricic sjajan protiv Zenita,neka se on ipak ostavi Zapresica i Sesveta :lol:
Jel tebi Ibričić neki fetiš??! Stalno ga spominješ, ne izlazi ti iz usta.. Il je to neki kompleks momče?! Pripazi na dijareju sa usta..

Ibričić nije bio na nekom nivou večeras, kao ni čitava ekipa, ali opet, i kao takav, bilo je par "tunela" na tim silnim i vrsnim braničima Zenita. A jednom se jedan od njega tako odbio, ko da je udario u bukvu..
Ta forum je mjesto da se pise,to i radim,i sta ako ga ne gotivim kao igraca,prvenstveno jer je svojom greskom kumovao neodlasku moje reprezentacije na svjetsko prvenstvo,ta ako neko ima pravo da pise da je Susic neznalica,Ibisevic kloc ili Dzeko precjenjen,onda valjda i ja imam pravo da kazem da je Ibricic nikakav igrac :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 okt 2010, 21:35

Dylan Dog je napisao/la:Ta forum je mjesto da se pise,to i radim,i sta ako ga ne gotivim kao igraca,prvenstveno jer je svojom greskom kumovao neodlasku moje reprezentacije na svjetsko prvenstvo,ta ako neko ima pravo da pise da je Susic neznalica,Ibisevic kloc ili Dzeko precjenjen,onda valjda i ja imam pravo da kazem da je Ibricic nikakav igrac :roll:
Naravno da imaš pravo pisati i krtizirati nekog igrača, ali nekad to prelazi u dosadu..
Ibričić treba poraditi na nekim stvarima, prije svega sprint i još bolja fizička sprema (što je to jednim dijelom i zasluga trenera i treninga), ali kad se sve zbroji i oduzme, Ibro je jedan vrlo dobar igrač..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 okt 2010, 21:40

dubrava je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ta forum je mjesto da se pise,to i radim,i sta ako ga ne gotivim kao igraca,prvenstveno jer je svojom greskom kumovao neodlasku moje reprezentacije na svjetsko prvenstvo,ta ako neko ima pravo da pise da je Susic neznalica,Ibisevic kloc ili Dzeko precjenjen,onda valjda i ja imam pravo da kazem da je Ibricic nikakav igrac :roll:
Naravno da imaš pravo pisati i krtizirati nekog igrača, ali nekad to prelazi u dosadu..
Ibričić treba poraditi na nekim stvarima, prije svega sprint i još bolja fizička sprema (što je to jednim dijelom i zasluga trenera i treninga), ali kad se sve zbroji i oduzme, Ibro je jedan vrlo dobar igrač..
Bah,on jednostavno mora otici u jacu ligu da se vidi koliko on zaista vrijedi,HNL je nikakvo mjerilo ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 okt 2010, 22:04

U ovim evropskim tekmama nije pokazao nista, nula. doduse nije ni Hajduk bio dobar ali od njega se najvise ocekuje. Sad ce me napasti ali bojim se da on nema brzinu u primanju, baratanju i dodavanju lopte za evropski fudbal... Barem ne toliko da se igra gradi na njemu. A za ovaj komentar (ako je tacan) da nije zadovoljan slabom minutazom u reprezentaciji.... ehh i tata bi sine

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 okt 2010, 22:17

calcio je napisao/la:U ovim evropskim tekmama nije pokazao nista, nula. doduse nije ni Hajduk bio dobar ali od njega se najvise ocekuje. Sad ce me napasti ali bojim se da on nema brzinu u primanju, baratanju i dodavanju lopte za evropski fudbal... Barem ne toliko da se igra gradi na njemu. A za ovaj komentar (ako je tacan) da nije zadovoljan slabom minutazom u reprezentaciji.... ehh i tata bi sine
Potpis. Nego gdje su oni sto su govorili da ruska liga nije puno bolja od hrvatske?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 okt 2010, 22:20

Ibricic mi je drag kao pravi sportista ali mogu reci sledece: Evo posmatram Hajduka dvije godine u kupovima i jedina konstanta u svemu tome je Ibricic odigra lose svaku tekmu gdje je protivnik istog ili boljeg kvaliteta kao Hajduk.

Danas opet dokazano da Ibro lose igra na malo visem nivou , zato mu je i pametno da ne ide vani i riskira sjedenje na klupi.
Direktni krivac maltene za prvi go danas.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 okt 2010, 22:42

Cartman je napisao/la:
calcio je napisao/la:U ovim evropskim tekmama nije pokazao nista, nula. doduse nije ni Hajduk bio dobar ali od njega se najvise ocekuje. Sad ce me napasti ali bojim se da on nema brzinu u primanju, baratanju i dodavanju lopte za evropski fudbal... Barem ne toliko da se igra gradi na njemu. A za ovaj komentar (ako je tacan) da nije zadovoljan slabom minutazom u reprezentaciji.... ehh i tata bi sine
Potpis. Nego gdje su oni sto su govorili da ruska liga nije puno bolja od hrvatske?
Stembilj.Nego Engleski klubova u euro ligi isti broj kao i Bugarskih a bogumi i ovih iz HNL :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 okt 2010, 22:55

Slaba partija Hajduka, a u istu se uklopio i Ibričić. Puno je lopti izgubio, sporo se rješava iste, te izgleda kao nedovoljno fizički spreman za ovakav tempo. Može on puno bolje, jer ovo što je večeras pokazao ne može proći ni u hrvatskoj ligi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 21 okt 2010, 23:36

Monolog je napisao/la:Slaba partija Hajduka, a u istu se uklopio i Ibričić. Puno je lopti izgubio, sporo se rješava iste, te izgleda kao nedovoljno fizički spreman za ovakav tempo. Može on puno bolje, jer ovo što je večeras pokazao ne može proći ni u hrvatskoj ligi.
moze proci u hrvatskoj ligi tamo kad primis loptu mozes komotno kahvu popit i uputit pas bez da se iko sjeti da te stisne...ovako sporog i neokretnog ibricica susic je koristio na krilu! ove slabe igre u jacim tekmama nisu rezultat njegovog nekvaliteta nego jednostavno neiskustva..to ti je isto kad uzmes loptu i odes razvaljujes tamo neke smotanere na skolskom a kad odes na trening sa ozbiljnim igracima nigdje te..ista situacija s njim..evo iskreno recite,da ste vi skaut nekog kluba iz liga petice i da ste gledali ovih par tekmi u euroligi do sada ,bili ponudili 10 miliona za ibru koliko trazi hajduk...svakim danom ova pozicija 10tke sve vise i vise umire ,za 10 godina je nece nikako ni biti

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 16 nov 2010, 10:28

ima li neko onu pjesmu sto je napisana o njemu..bas me zanima ;)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 01 dec 2010, 19:27

Ibricic protiv AEK-a igra na poziciji zadnjeg veznog
RIP SALE VILENJAK

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 dec 2010, 03:48

kako je odigro ???? naravno i sanel jahic ako je neko gledao nek napise utiske ???

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 dec 2010, 09:43

zgembo89 je napisao/la:kako je odigro ???? naravno i sanel jahic ako je neko gledao nek napise utiske ???
Sanel je sinoc sigurno bio medu najboljim i to na poziciji Desnog beka,pokazao je Sanel da bi morao biti neizostavan u prvih 11 repke.
Ibricic je sazrio za mjenjanja sredine i to pod hitno ako nemisli zavrsiti u Zapresicu i Karlovcu,vidljivo je na njemu da mu je Hajduka preko qrca a i navijacima njega jer je sinoc bio izvizdan x puta (a ruku na srce i zasluzeno).
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 dec 2010, 11:09

Nije Ibri dosadio Hajduk već jednostavno sad svi igraju loše, a gledajući poziciju Hajduka u Euroligi i HNL-u mislim da nemaju više razloga da zadrže Ibru.
Jedino ako Ibro nema namjeru da ode tek poslije one rođendanske utakmice sa Barcelonom.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 dec 2010, 11:27

Kako sam napisao prije par utakmica, Ibričić je neprepoznatljiv. Sinoć je imao 2-3 dobra klizeća starta i to je to. Pao je u formi kao i cijela ekipa Hajduka i to je to. No, prije ih je znao sam odvesti do pobjede, nebitno kako oni loše igrali. U posljednje vrijeme, ne može ni to. Jednostavno, on mora puno bolje, ali kao da to više nije u stanju učiniti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 03 dec 2010, 14:15

Monolog je napisao/la:Kako sam napisao prije par utakmica, Ibričić je neprepoznatljiv. Sinoć je imao 2-3 dobra klizeća starta i to je to. Pao je u formi kao i cijela ekipa Hajduka i to je to. No, prije ih je znao sam odvesti do pobjede, nebitno kako oni loše igrali. U posljednje vrijeme, ne može ni to. Jednostavno, on mora puno bolje, ali kao da to više nije u stanju učiniti.
pa sta ce igra defanzivnog veznog alo koji je to strucnjak od trenera nakog igraca ce da upropasti..
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.