Pa....u neku ruku....moglo bi se kasti.RiNo je napisao/la:Dobar avatar kod @amerosm
@Hare jel' to tvoje maslo ?
A i @amerosm je ''fotogenican pa mu svaki pikcur'' lijepo stoji
Pa....u neku ruku....moglo bi se kasti.RiNo je napisao/la:Dobar avatar kod @amerosm
Haha, sad sam vidio i opkladu, izgleda da će Ibro dominirati među avatarima...harishp je napisao/la:Pa....u neku ruku....moglo bi se kasti.RiNo je napisao/la:Dobar avatar kod @amerosm
A i @amerosm je ''fotogenican pa mu svaki pikcur'' lijepo stoji
Jel tebi Ibričić neki fetiš??! Stalno ga spominješ, ne izlazi ti iz usta.. Il je to neki kompleks momče?! Pripazi na dijareju sa usta..Dylan Dog je napisao/la:Ibricic sjajan protiv Zenita,neka se on ipak ostavi Zapresica i Sesveta
Ta forum je mjesto da se pise,to i radim,i sta ako ga ne gotivim kao igraca,prvenstveno jer je svojom greskom kumovao neodlasku moje reprezentacije na svjetsko prvenstvo,ta ako neko ima pravo da pise da je Susic neznalica,Ibisevic kloc ili Dzeko precjenjen,onda valjda i ja imam pravo da kazem da je Ibricic nikakav igracdubrava je napisao/la:Jel tebi Ibričić neki fetiš??! Stalno ga spominješ, ne izlazi ti iz usta.. Il je to neki kompleks momče?! Pripazi na dijareju sa usta..Dylan Dog je napisao/la:Ibricic sjajan protiv Zenita,neka se on ipak ostavi Zapresica i Sesveta
Ibričić nije bio na nekom nivou večeras, kao ni čitava ekipa, ali opet, i kao takav, bilo je par "tunela" na tim silnim i vrsnim braničima Zenita. A jednom se jedan od njega tako odbio, ko da je udario u bukvu..
Naravno da imaš pravo pisati i krtizirati nekog igrača, ali nekad to prelazi u dosadu..Dylan Dog je napisao/la:Ta forum je mjesto da se pise,to i radim,i sta ako ga ne gotivim kao igraca,prvenstveno jer je svojom greskom kumovao neodlasku moje reprezentacije na svjetsko prvenstvo,ta ako neko ima pravo da pise da je Susic neznalica,Ibisevic kloc ili Dzeko precjenjen,onda valjda i ja imam pravo da kazem da je Ibricic nikakav igrac
Bah,on jednostavno mora otici u jacu ligu da se vidi koliko on zaista vrijedi,HNL je nikakvo mjerilodubrava je napisao/la:Naravno da imaš pravo pisati i krtizirati nekog igrača, ali nekad to prelazi u dosadu..Dylan Dog je napisao/la:Ta forum je mjesto da se pise,to i radim,i sta ako ga ne gotivim kao igraca,prvenstveno jer je svojom greskom kumovao neodlasku moje reprezentacije na svjetsko prvenstvo,ta ako neko ima pravo da pise da je Susic neznalica,Ibisevic kloc ili Dzeko precjenjen,onda valjda i ja imam pravo da kazem da je Ibricic nikakav igrac
Ibričić treba poraditi na nekim stvarima, prije svega sprint i još bolja fizička sprema (što je to jednim dijelom i zasluga trenera i treninga), ali kad se sve zbroji i oduzme, Ibro je jedan vrlo dobar igrač..
Potpis. Nego gdje su oni sto su govorili da ruska liga nije puno bolja od hrvatske?calcio je napisao/la:U ovim evropskim tekmama nije pokazao nista, nula. doduse nije ni Hajduk bio dobar ali od njega se najvise ocekuje. Sad ce me napasti ali bojim se da on nema brzinu u primanju, baratanju i dodavanju lopte za evropski fudbal... Barem ne toliko da se igra gradi na njemu. A za ovaj komentar (ako je tacan) da nije zadovoljan slabom minutazom u reprezentaciji.... ehh i tata bi sine
Stembilj.Nego Engleski klubova u euro ligi isti broj kao i Bugarskih a bogumi i ovih iz HNLCartman je napisao/la:Potpis. Nego gdje su oni sto su govorili da ruska liga nije puno bolja od hrvatske?calcio je napisao/la:U ovim evropskim tekmama nije pokazao nista, nula. doduse nije ni Hajduk bio dobar ali od njega se najvise ocekuje. Sad ce me napasti ali bojim se da on nema brzinu u primanju, baratanju i dodavanju lopte za evropski fudbal... Barem ne toliko da se igra gradi na njemu. A za ovaj komentar (ako je tacan) da nije zadovoljan slabom minutazom u reprezentaciji.... ehh i tata bi sine
moze proci u hrvatskoj ligi tamo kad primis loptu mozes komotno kahvu popit i uputit pas bez da se iko sjeti da te stisne...ovako sporog i neokretnog ibricica susic je koristio na krilu! ove slabe igre u jacim tekmama nisu rezultat njegovog nekvaliteta nego jednostavno neiskustva..to ti je isto kad uzmes loptu i odes razvaljujes tamo neke smotanere na skolskom a kad odes na trening sa ozbiljnim igracima nigdje te..ista situacija s njim..evo iskreno recite,da ste vi skaut nekog kluba iz liga petice i da ste gledali ovih par tekmi u euroligi do sada ,bili ponudili 10 miliona za ibru koliko trazi hajduk...svakim danom ova pozicija 10tke sve vise i vise umire ,za 10 godina je nece nikako ni bitiMonolog je napisao/la:Slaba partija Hajduka, a u istu se uklopio i Ibričić. Puno je lopti izgubio, sporo se rješava iste, te izgleda kao nedovoljno fizički spreman za ovakav tempo. Može on puno bolje, jer ovo što je večeras pokazao ne može proći ni u hrvatskoj ligi.
Sanel je sinoc sigurno bio medu najboljim i to na poziciji Desnog beka,pokazao je Sanel da bi morao biti neizostavan u prvih 11 repke.zgembo89 je napisao/la:kako je odigro ???? naravno i sanel jahic ako je neko gledao nek napise utiske ???
pa sta ce igra defanzivnog veznog alo koji je to strucnjak od trenera nakog igraca ce da upropasti..Monolog je napisao/la:Kako sam napisao prije par utakmica, Ibričić je neprepoznatljiv. Sinoć je imao 2-3 dobra klizeća starta i to je to. Pao je u formi kao i cijela ekipa Hajduka i to je to. No, prije ih je znao sam odvesti do pobjede, nebitno kako oni loše igrali. U posljednje vrijeme, ne može ni to. Jednostavno, on mora puno bolje, ali kao da to više nije u stanju učiniti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.