Vecina tih igraca koje si naveo igra redovno u svojim klubovima iako imaju potpisane ugovore sa drugim ekipama. Navest cemo jos desetak fudbalera koji su svojom zeljom za odlazkom i dogovorom sa agentom smanjili cijenu transfera, Pogba? Bonuci dva puta, Itd itd.. Opet vidim da je Ibro daleko ispred svih navijaca Veleza, i covjek je danas sasvim jasno rekao da je svjestan kakva je situacija i da zeli barem neki dio da Velez izvuce.@drake, naravno da nemam nista protiv, Ibru neizmjerno postujem i smatram ga vrhunskim trenerom iako to pola mostataca nece priznati, jer njima je Avdo jos zakletva. Nisi me shvatio, kritika je vise na vas navijace, jer bi pod svaku cijenu unistili igraca, a vec sam rekao a i sam znas sta se desava u fudbalu. Sto se tice Adukora, susta suprotnost, necu da produzim ugovor ali Sarajevo ga nije odstranilo, bice standardan.
Veratti i De Gea dok nisu potpisali novi ugovor su bili na tribinama, dalje sto se tice Rabiota PSG je izjavio da se ne racuna na njega vise, isto tako Splaletti rece danas za Perisica, Ramsey isto svjezi primjer nema ga vise u pocetnih 11, a sto se tice Pogbe i Bonucija za ovog drugog si upravu a za ovog prvog nisi jer 100 miliona mislim da nije smanjeno ni malo, ali opet znaci za Bonucija su dobili pare, a ovamo u ovoj nasoj situaciji Osim prakticno hoce za 40k naknade (Ovcina i Behram) + 10k da kupi igraca, a ta ponuda je odmah odbijena jer nasi smatraju da to nije zadovoljavajuca ponuda. Sad hoce li uspijet dogovrit to me ne zanima, ako gledamo objektivno jedino ce igrac tu ispastat ali je.biga, njegova odluka.