RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 28 jan 2019, 20:57

Mig_Mig je napisao/la:Pa sta je tu cudno ? Cijeli fudbalski svijet radi na tom principu, dogovori se sa menadzerom fudbalera placa, pa proviziju menadzeru i onda svi zajedno rade na trsnsferu. Ovo sto vi radite je ispod svakog nivoa, covjek ne zeli da igra za vas, ima puno bolju priliku, morate i trebate ga pustiti.
slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 28 jan 2019, 21:23

Mig_Mig je napisao/la:
Denchi je napisao/la:nevjerovatno :D
neće kažu tenzija nagovorili momka preko menadžera da ne produži i traži raskid ugovora :facepalm: :damn:
oj menadžeru oj živote :rol:
Pa sta je tu cudno ? Cijeli fudbalski svijet radi na tom principu, dogovori se sa menadzerom fudbalera placa, pa proviziju menadzeru i onda svi zajedno rade na trsnsferu. Ovo sto vi radite je ispod svakog nivoa, covjek ne zeli da igra za vas, ima puno bolju priliku, morate i trebate ga pustiti.
Cijeli fudbalski svijet? Rabiot, Veratti(PSG), De Gea (Man UTD), Ramsey (Arsenal) i evo najsvjeziji primjer Perisic (Inter), ima ih jos koliko hoces... jedino ako ti ove klubove ne racunas u fudbalski svijet onda si ipak upravu i slazem se da ga treba pustit :wave:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 28 jan 2019, 21:52

Mig_Mig je napisao/la:
neće kažu tenzija nagovorili momka preko menadžera da ne produži i traži raskid ugovora :facepalm: :damn:
Pa sta je tu cudno ? Cijeli fudbalski svijet radi na tom principu, dogovori se sa menadzerom fudbalera placa, pa proviziju menadzeru i onda svi zajedno rade na trsnsferu. Ovo sto vi radite je ispod svakog nivoa, covjek ne zeli da igra za vas, ima puno bolju priliku, morate i trebate ga pustiti.
Ispod svakog nivoa sto klub štiti svoj interes? Hahahah

Može on ići, ali treba platit odštetu koja će zadovoljiti Veleza. Ako nemogu platit nek čekaju do ljeta kad bude slobodan. Ko je to još u svijetu fudbala poklonio svog igrača nekom drugom prije isteka ugovora? Valjaš gluposti

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 28 jan 2019, 22:04

Hocu ovim supcima koji se predstavljaju kao navijaci odredenih klubova, au stvari su tu samo da zavadaju narod da porucim da nece Sarajevo imati tri premijerligasa, nema sanse. Prodane duse neka pate, Velez zivi vjecno :D
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 jan 2019, 22:25

nekoIzMostara je napisao/la:Hocu ovim supcima koji se predstavljaju kao navijaci odredenih klubova, au stvari su tu samo da zavadaju narod da porucim da nece Sarajevo imati tri premijerligasa, nema sanse. Prodane duse neka pate, Velez zivi vjecno :D
Yebo OlimpikA
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 jan 2019, 23:10

Osim13 je napisao/la:
nekoIzMostara je napisao/la:Hocu ovim supcima koji se predstavljaju kao navijaci odredenih klubova, au stvari su tu samo da zavadaju narod da porucim da nece Sarajevo imati tri premijerligasa, nema sanse. Prodane duse neka pate, Velez zivi vjecno :D
Yebo OlimpikA
Čemu psovanje? Nisi valjda nekulturan!?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 28 jan 2019, 23:23

Mig_Mig je napisao/la:
Tvoji komentari nisu relevantni jer mrznja koju osjecas prema Velezu, iz ovog ili onog razloga, je nevjerovatna. Opravdavas da se klub, koji ulaze u igraca, nista ne pita oko transfera, nego samo njegov buduci klub, i menadzer? Volio bih te upoznat, samo da vidim zbog cega recimo opravdavas, pretpostavljam, potez Sarajeva za Adukora, a sve, apsolutno sve sto se tice Veleza nonstop pljujes. Nijednu lijepu rijec nisam cuo od tebe za Mostar, za Velez, jer imas ocito nabijene komplekse. Ima li ista, po tebi, pohvalno u trenutnom Velezu?

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 jan 2019, 23:24

RodjeniiBrato je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:
Cijeli fudbalski svijet? Rabiot, Veratti(PSG), De Gea (Man UTD), Ramsey (Arsenal) i evo najsvjeziji primjer Perisic (Inter), ima ih jos koliko hoces... jedino ako ti ove klubove ne racunas u fudbalski svijet onda si ipak upravu i slazem se da ga treba pustit :wave:
Vecina tih igraca koje si naveo igra redovno u svojim klubovima iako imaju potpisane ugovore sa drugim ekipama. Navest cemo jos desetak fudbalera koji su svojom zeljom za odlazkom i dogovorom sa agentom smanjili cijenu transfera, Pogba? Bonuci dva puta, Itd itd.. Opet vidim da je Ibro daleko ispred svih navijaca Veleza, i covjek je danas sasvim jasno rekao da je svjestan kakva je situacija i da zeli barem neki dio da Velez izvuce.@drake, naravno da nemam nista protiv, Ibru neizmjerno postujem i smatram ga vrhunskim trenerom iako to pola mostataca nece priznati, jer njima je Avdo jos zakletva. Nisi me shvatio, kritika je vise na vas navijace, jer bi pod svaku cijenu unistili igraca, a vec sam rekao a i sam znas sta se desava u fudbalu. Sto se tice Adukora, susta suprotnost, necu da produzim ugovor ali Sarajevo ga nije odstranilo, bice standardan.
Max Allegri

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 28 jan 2019, 23:54

Vecina tih igraca koje si naveo igra redovno u svojim klubovima iako imaju potpisane ugovore sa drugim ekipama. Navest cemo jos desetak fudbalera koji su svojom zeljom za odlazkom i dogovorom sa agentom smanjili cijenu transfera, Pogba? Bonuci dva puta, Itd itd.. Opet vidim da je Ibro daleko ispred svih navijaca Veleza, i covjek je danas sasvim jasno rekao da je svjestan kakva je situacija i da zeli barem neki dio da Velez izvuce.@drake, naravno da nemam nista protiv, Ibru neizmjerno postujem i smatram ga vrhunskim trenerom iako to pola mostataca nece priznati, jer njima je Avdo jos zakletva. Nisi me shvatio, kritika je vise na vas navijace, jer bi pod svaku cijenu unistili igraca, a vec sam rekao a i sam znas sta se desava u fudbalu. Sto se tice Adukora, susta suprotnost, necu da produzim ugovor ali Sarajevo ga nije odstranilo, bice standardan.
Veratti i De Gea dok nisu potpisali novi ugovor su bili na tribinama, dalje sto se tice Rabiota PSG je izjavio da se ne racuna na njega vise, isto tako Splaletti rece danas za Perisica, Ramsey isto svjezi primjer nema ga vise u pocetnih 11, a sto se tice Pogbe i Bonucija za ovog drugog si upravu a za ovog prvog nisi jer 100 miliona mislim da nije smanjeno ni malo, ali opet znaci za Bonucija su dobili pare, a ovamo u ovoj nasoj situaciji Osim prakticno hoce za 40k naknade (Ovcina i Behram) + 10k da kupi igraca, a ta ponuda je odmah odbijena jer nasi smatraju da to nije zadovoljavajuca ponuda. Sad hoce li uspijet dogovrit to me ne zanima, ako gledamo objektivno jedino ce igrac tu ispastat ali je.biga, njegova odluka.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 29 jan 2019, 01:16

Mig_Mig je napisao/la: Vecina tih igraca koje si naveo igra redovno u svojim klubovima iako imaju potpisane ugovore sa drugim ekipama. Navest cemo jos desetak fudbalera koji su svojom zeljom za odlazkom i dogovorom sa agentom smanjili cijenu transfera, Pogba? Bonuci dva puta, Itd itd.. Opet vidim da je Ibro daleko ispred svih navijaca Veleza, i covjek je danas sasvim jasno rekao da je svjestan kakva je situacija i da zeli barem neki dio da Velez izvuce.@drake, naravno da nemam nista protiv, Ibru neizmjerno postujem i smatram ga vrhunskim trenerom iako to pola mostataca nece priznati, jer njima je Avdo jos zakletva. Nisi me shvatio, kritika je vise na vas navijace, jer bi pod svaku cijenu unistili igraca, a vec sam rekao a i sam znas sta se desava u fudbalu. Sto se tice Adukora, susta suprotnost, necu da produzim ugovor ali Sarajevo ga nije odstranilo, bice standardan.
Baš smo bezobrazni. :nedam: :nedam:

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 29 jan 2019, 02:21

Mig_Mig je napisao/la:.
Momcino a kako je Fernando Llorente presao u Juventus, kad vece spominjes igrace Juventusa valjda znas i za taj slucaj? Evo recu ti ja ako ne znas, nije htio da produzi ugovor, Juve sve dogovorio sa njim, Bilbao nije htio da ga proda za neku sicu u januaru,izbacili ga iz sastava, poslali da trenira sa juniorima i otiso na ljeto besplatno u Juventus. Potpuno isti slucaj kao sa Mujezinovicem.

Ima jos takvih primjera znas ti to dobro, ali dzaba mrznja prema Velezu/Mostaru je jaca od svega.

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 29 jan 2019, 10:33

Tuzna vijest jutros, nas veliki navijac profesor Zdravko Grebo je umro. Neka mu je laka ova ispacena zemlja BIH  a navijaci i klub ce ga se uvijek sa radoscu sjetiti. Ostao si do kraja crveni rodjeni i velezovac od rodjenja do ove prerane smrti. Tvoj i nas Velez se vraca gdje i pripada a ti ces profesore zauvijek ostati u nasim srcima i mislima. Voli te Velez voli te Mostar i sva crvena armija diljem BIH i svijeta.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 jan 2019, 10:34

Rodjeni81 je napisao/la:
Momcino a kako je Fernando Llorente presao u Juventus, kad vece spominjes igrace Juventusa valjda znas i za taj slucaj? Evo recu ti ja ako ne znas, nije htio da produzi ugovor, Juve sve dogovorio sa njim, Bilbao nije htio da ga proda za neku sicu u januaru,izbacili ga iz sastava, poslali da trenira sa juniorima i otiso na ljeto besplatno u Juventus. Potpuno isti slucaj kao sa Mujezinovicem.

Ima jos takvih primjera znas ti to dobro, ali dzaba mrznja prema Velezu/Mostaru je jaca od svega.
Pa bravo, nasao si odlican primjer, il si mal ili si velik. Evo reci cu ti jos ovo kad se tako busate, sto niste momku ljetos dali ugovor na 4godine? 2 milje place? Drzite ga i cijedite?! Jel treba da sutra potrga ligamente i par godina ostane bez marke?! Lahko je biti g.vno.
Max Allegri

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 29 jan 2019, 10:38

BMV22 je napisao/la:Tuzna vijest jutros, nas veliki navijac profesor Zdravko Grebo je umro. Neka mu je laka ova ispacena zemlja BIH  a navijaci i klub ce ga se uvijek sa radoscu sjetiti. Ostao si do kraja crveni rodjeni i velezovac od rodjenja do ove prerane smrti. Tvoj i nas Velez se vraca gdje i pripada a ti ces profesore zauvijek ostati u nasim srcima i mislima. Voli te Velez voli te Mostar i sva crvena armija diljem BIH i svijeta.
Otisao si profesore ostaka je tuga, uvijek ce te voljeti Rođeni sa juga. Nek ti je lahka ova zemlja mostarska :salut:

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 29 jan 2019, 10:40

Mig_Mig je napisao/la:
Rodjeni81 je napisao/la:

Pa bravo, nasao si odlican primjer, il si mal ili si velik. Evo reci cu ti jos ovo kad se tako busate, sto niste momku ljetos dali ugovor na 4godine? 2 milje place? Drzite ga i cijedite?! Jel treba da sutra potrga ligamente i par godina ostane bez marke?! Lahko je biti g.vno.
Ne igra u kontinuitetu dobre partije, ne zasluzuje ugovor na 2000 mjesecno, igraci u Velezu koji su kvalitetniji od njega igraju za manje para, npr. Behram. Uostalom sta te briga sta ce biti sa njim. Nece prije ljeta ici i tacka.

FORZZA
Kontakt:

Post Postao/la FORZZA » 29 jan 2019, 10:51

BMV22 je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:[
Razguli s nase teme **** te Mujezinovic a i ti njega
Puno se prica o Mujezinovicu....NIJE TAKAV IGRAC ..JEDINO DOBARA ZA PRODAVAT UTAKMICE..kad je bio kod nas u Konjicu i igrao U iGMANU LIK PRODAVAO UTAKMICE...Zavrsice karijeru u Donjim mostrima kod Visokog il eventualno u Mladosti iz ZUPCE

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 jan 2019, 11:34

Svojevrsni čas historije o Veležu nekad i danas otvorio je profesor Grebo. Mostarac i Veležovac, Grebo je na svoj način govorio o vrijednostima koje je Velež zastupao, ali i emocijama koje je budio, onom što je nekad bio i šta tek treba da bude.

"Otkad za sebe znam, a i sad kad sam dobrano u trećoj životnoj dobi, znam da je Velež dio mog identiteta. Imam ih mnogo, niti jedan nije isključiv, ali Velež je bitan njegov dio, identiteta i života. Ono što večeras probam da podijelim sa mostarskom publikom i članovima udruženja, a to nije fraza – fudbal je više od igre, a Velež je više od fudbala", govorio je pred mostarskom publikom profesor Grebo.

O Veležu je govorio kao o pokretu koji u temeljima ima vrijednosti Francuske građanske revolucije.

Velež je pokret

"Velež je zaista pokret i to nije puka politikantska fraza, Velež je vjera u određene vrijednosti i to ne one vrijednosti kojima se danas ono malo od slobodarske Evrope busa, već one izvorne ideje revolucije, dakle sloboda, bratstvo, jednakopravnost, jednakost, solidarnost i vjera u budućnost. Ono u šta ja vjerujem bez obzira na trenutni položaj Veleža na ligaškim tabelama, ja vjerujem upravo da je on reinkarnacija jedne ideje koja ima svjetlu budućnost i da ćemo tu budućnost vrlo brzo dočekati", emotivno je kazivao Grebo.
Velez i Mostar su izgubili velikog covjeka i velikog velezovca. Raja te nikad zaboraviti nece. Svi cemo mi pod zemlju ali identitet cemo prenositi s koljena na koljeno

MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA PROFESORE :salut:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 29 jan 2019, 11:47

Laka ti zemlja profesore,počivaj u miru...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

DV1989
Kontakt:

Post Postao/la DV1989 » 29 jan 2019, 12:20

josipmusa2 je napisao/la:Kako možeš ići sa likom koji je duvao čikama u ćenifi za 20 maraka. E moj Mujezinoviću tovare visočki
Kao prvo provaljujes se Mujezinovic nije iz Visokog ,a kao drugo citam pisete ovdje o Visokom kao da je selo najvece i zaboravili ste kako ste docekani u Visokom

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 jan 2019, 12:25

Pogledati citav video pogotovo govor Hasica i Ibre Rahimica. Ibro Rahimic velezov vojnik koji nikad nebi tuzio svoj klub
16:01 :tokralju: :tokralju:

Bit cemo Ibro akobogda. Najcistija i najpostenija titula ce to da bude. Yebo majku svoju rodjenu pogino bi sada odma za tebe kako te volim
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.