Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Silvester071 je napisao/la:Produzen ugovor sa Adidasom, uskoro ce biti I zvanicno.
Fun shop ce biti u novoj zgradi saveza a takodjer ce biti I organizovana prodaja rekvizita I sportske opreme na Hifinim pumpama, ne znam kako su to zamislili, ali ce biti, ovo su vam informacije iz prve ruke, da ne "lutate"sa raznoraznim neprovjerenim informacijama.
Sramota, treba li napominjati da je Adidas nacistički produkt koji nas je klao, očito da su bacili torbu ispod stola al haj tako je kako jeMoggi je napisao/la:tipićno naški, ko je oćekivao da če jednom uradit poso kako treba prevario se
al et od dva zla adidas puma adidas je manje
Ako je ovo istina, vjerovatno je to zasluga Dzeke ili Pjanica jer su oni pod ugovorom sa Adidasom. Ako se ne varam Dzekson je prije 10ak dana boravio u Sarajevu i razgovarao sa celnicima FSBiH.Silvester071 je napisao/la:Produzen ugovor sa Adidasom, uskoro ce biti I zvanicno.
Fun shop ce biti u novoj zgradi saveza a takodjer ce biti I organizovana prodaja rekvizita I sportske opreme na Hifinim pumpama, ne znam kako su to zamislili, ali ce biti, ovo su vam informacije iz prve ruke, da ne "lutate"sa raznoraznim neprovjerenim informacijama.
Šuti, dobro je ovo. Mogli su prodaju raditi po pečenjarama i vulksnizerima.guti7 je napisao/la:Ako je ovo istina, vjerovatno je to zasluga Dzeke ili Pjanica jer su oni pod ugovorom sa Adidasom. Ako se ne varam Dzekson je prije 10ak dana boravio u Sarajevu i razgovarao sa celnicima FSBiH.Silvester071 je napisao/la:Produzen ugovor sa Adidasom, uskoro ce biti I zvanicno.
Malo mi je neozbiljno sto ce se prodaja vrsiti na benzinskim pumpama, ali haj nema veze.
Nađemo se kod trafike kod MUPa, zovi kad krenessvrakino1921 je napisao/la:Silvester071 je napisao/la:Produzen ugovor sa Adidasom, uskoro ce biti I zvanicno.
![]()
Hvala
Taman mi je blizu grada saveza pa da uzmem dres repke
Adidas je adidas
Nacistički projekat nas klao, a mi bili nacistiOsim13 je napisao/la:Sramota, treba li napominjati da je Adidas nacistički produkt koji nas je klao, očito da su bacili torbu ispod stola al haj tako je kako jeMoggi je napisao/la:tipićno naški, ko je oćekivao da če jednom uradit poso kako treba prevario se
al et od dva zla adidas puma adidas je manje