Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
prijedlog za domaći plavi dres 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa nisu kvalifikacije za Eurosong nego EURO :kafa
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Goalgetter
- Kontakt:
@gazijabih ima li kakvih novih informacija, samo mi reci da nece biti Kelme 
- Silvester071
- Kontakt:
Produzen ugovor sa Adidasom, uskoro ce biti I zvanicno.
Fun shop ce biti u novoj zgradi saveza a takodjer ce biti I organizovana prodaja rekvizita I sportske opreme na Hifinim pumpama, ne znam kako su to zamislili, ali ce biti, ovo su vam informacije iz prve ruke, da ne "lutate"
sa raznoraznim neprovjerenim informacijama.
Fun shop ce biti u novoj zgradi saveza a takodjer ce biti I organizovana prodaja rekvizita I sportske opreme na Hifinim pumpama, ne znam kako su to zamislili, ali ce biti, ovo su vam informacije iz prve ruke, da ne "lutate"
To smo mi
- http://klocevi.****/
#notmysponsor
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ovi iz saveza su uzeli plaho furseta!
Kad u svijetu kazes nekom da si iz Bosne i Hercegovine, svi, al bas svi odma pomisle na jedno: Medo Krusko = KELME

kakvi adidasi kakvi bakraci.
Kad u svijetu kazes nekom da si iz Bosne i Hercegovine, svi, al bas svi odma pomisle na jedno: Medo Krusko = KELME

kakvi adidasi kakvi bakraci.
PORTLAND TIMBERS FOOTBALL CLUB
Also, bon vivant ceiling fan!
Have you considered raising your children under the gospel of Portland?
>>>>REGULARNI**PADOBRANAC<<<<
Also, bon vivant ceiling fan!
Have you considered raising your children under the gospel of Portland?
>>>>REGULARNI**PADOBRANAC<<<<
tipićno naški, ko je oćekivao da če jednom uradit poso kako treba prevario se
al et od dva zla adidas puma adidas je manje
Zarathustra
- svrakino1921
- Kontakt:
Silvester071 je napisao/la:Produzen ugovor sa Adidasom, uskoro ce biti I zvanicno.
Fun shop ce biti u novoj zgradi saveza a takodjer ce biti I organizovana prodaja rekvizita I sportske opreme na Hifinim pumpama, ne znam kako su to zamislili, ali ce biti, ovo su vam informacije iz prve ruke, da ne "lutate"sa raznoraznim neprovjerenim informacijama.
Hvala
Taman mi je blizu grada saveza pa da uzmem dres repke
Adidas je adidas
Sramota, treba li napominjati da je Adidas nacistički produkt koji nas je klao, očito da su bacili torbu ispod stola al haj tako je kako jeMoggi je napisao/la:tipićno naški, ko je oćekivao da če jednom uradit poso kako treba prevario se
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Puma ima bolji dizajn i unikatnost dresova od raspalog Adidasa. Adidasova politika je koristiti par garnitura dresova i mijenjati boje od reprezentacije do reprezentacije
Prava istina je da mi nemamo para da nosimo KELME
Ako je ovo istina, vjerovatno je to zasluga Dzeke ili Pjanica jer su oni pod ugovorom sa Adidasom. Ako se ne varam Dzekson je prije 10ak dana boravio u Sarajevu i razgovarao sa celnicima FSBiH.Silvester071 je napisao/la:Produzen ugovor sa Adidasom, uskoro ce biti I zvanicno.
Fun shop ce biti u novoj zgradi saveza a takodjer ce biti I organizovana prodaja rekvizita I sportske opreme na Hifinim pumpama, ne znam kako su to zamislili, ali ce biti, ovo su vam informacije iz prve ruke, da ne "lutate"sa raznoraznim neprovjerenim informacijama.
Malo mi je neozbiljno sto ce se prodaja vrsiti na benzinskim pumpama, ali haj nema veze.
Šuti, dobro je ovo. Mogli su prodaju raditi po pečenjarama i vulksnizerima.guti7 je napisao/la:Ako je ovo istina, vjerovatno je to zasluga Dzeke ili Pjanica jer su oni pod ugovorom sa Adidasom. Ako se ne varam Dzekson je prije 10ak dana boravio u Sarajevu i razgovarao sa celnicima FSBiH.Silvester071 je napisao/la:Produzen ugovor sa Adidasom, uskoro ce biti I zvanicno.
Malo mi je neozbiljno sto ce se prodaja vrsiti na benzinskim pumpama, ali haj nema veze.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nađemo se kod trafike kod MUPa, zovi kad krenessvrakino1921 je napisao/la:Silvester071 je napisao/la:Produzen ugovor sa Adidasom, uskoro ce biti I zvanicno.
![]()
Hvala
Taman mi je blizu grada saveza pa da uzmem dres repke
Adidas je adidas
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ja svoj kupio preko ebaya, dosao mi za 15 dana
https://www.ebay.com/itm/Adidas-Mens-Bo ... 3261589435
Ako ne nadjem sorc na Ebayu kupit cu ga na Hifi ako bude.
https://www.ebay.com/itm/Adidas-Mens-Bo ... 3261589435
Ako ne nadjem sorc na Ebayu kupit cu ga na Hifi ako bude.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nacistički projekat nas klao, a mi bili nacistiOsim13 je napisao/la:Sramota, treba li napominjati da je Adidas nacistički produkt koji nas je klao, očito da su bacili torbu ispod stola al haj tako je kako jeMoggi je napisao/la:tipićno naški, ko je oćekivao da če jednom uradit poso kako treba prevario se
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪