To je to ista politika, Jorginho je najgori, ako citas znas i sam koliko ga kude, te ne asistira, te ne udara, te dodaje prvom do sebe itd..braco je napisao/la:Anel ko Jorginho u Čelziju, svi mu yebu mater jer dodaje prvom do sebe, što je mal i mršav ko grana za tu poziciju, treba neka grdosija od 2 metra igrat zadnjeg veznog itd itd.Azpi je napisao/la: Ma Anel je level iznad sto je dokazao i transferom, ne bi grci bacili tolike pare onako reda radi, radi babe![]()
procitao sam davno ovja clanak o njemu kad si postavio i fantastican je![]()
Ma kod nas je ako ne ulijece, ako ne udara on ne valjapolitika jos koja je unistila Dadu sadikovica realno, sreca Anela nije toliko ubila i nije bila toliko glasna
![]()
Mene Anel podsjeca na Pjanica, mislim on i jesta ta tipa igraca, nece on nikada lomiti noge, nikada nece ko konjina ulijetat, skakat i sl., ali sreca pa nece ovdje biti pa da mu se govori dodaje samo prvom do sebe i sl., jednostavno takvih igraca nema puno, takvi igraci kada udju u prvih 11 i preuzmu taj teret kreacije koji je sada od prve trecine terena pa do druge oni su samo bolji, ja mu se nadam super karijeri ima jednostavno taj osjecaj za igru, za pas, za tempo, za promjenu strane, ono sto se ne moze sada nauciti
On ima na drugim sigurno stvarima da radi prije svega malo bolja fizicka sprema, iako nikada on nece biti "fizicar", ali eto grcka je opet zahtjevnija ali spremiti ce ga oni sigurno dobro![]()
Kad čitam komentare o Jorginhu na temi Čelzija isto ko da čitam Željinu o Anelu, bukvalno iste stvari im se zamjeraju plus istu poziciju igraju.![]()
Anel ima strašnu fudbalsku inteligenciju, samo većina publike kod nas igrača gleda ili kroz statistiku ili da si neki drvosječa ala Ćulum pa da prebiješ pola protivničke ekipe tj površne stvari, najlakše vidljive.
Ja sam na obje teme, tako da paralela ti je fantasticna
Ma inace kod nas ako zadnji vezni nema bar 1,90 i ako ne dobija 2 kartona na tri tekme u prosjeku ne valja, treba kakav konj da udara, skace, a to sto dodat ne zna i sl. nema veze to nije posao zadnjeg veznog iako se ta pozicija dosta promjenila u zadnje vrijeme, ali eto ostalo je da takav je prototip zadnjeg veznog kod vecine raje