To se u gudbalu zove zasicenje i onda se trenerubda otkaz. Ako on prima 8 mil ili koliko vec da mu igraci nemaju motivacije, ima ko zna. Ako on prima 8 mil a mi nemamo igre... ima ko zna.Italia je napisao/la: Bravo. I sve to sto si nabrojao, provuci kroz par hipoteza:
- Zasto je Berna jedini igrac koji je trcao i borio se
- Zasto Rona, Costq, Cancelo, Sandro nisu uspjeli 1 passa uvezati
- Odakle 3 greske Cancela, MDSa i Ruganija koje su direktno kumovale golovima
- Zasto skoro nijedan igrac ne igra presing pri bilo kojem rezultatu.
Motiv. U ekipi imas hrpu zvijezda i hrpu igrača koji su poharali Kalcu nekoliko puta. Jasno da je zasicenje za ovakvim utakmicama na maksimalnom nivou. I zbog toga je Berna - talijan zeljan dokazivanja, jedan od rijetkih koji je grizao i borio se. 8 godina osvajas sve, fiziki je vise nemoguce odrzati motiv. Ja u svojoj firmi vise nemam motiva da radim nakon par godina. Ove stvari su ocekivane i sasvik normalne. Problem je sto se ovo poistovjecuje i potrefilo se posle one odlicne utakmice Lazija.
Nasi kiksevi ove sezone su Atalantax2, Genoa, Young Boys i Unites. Sve ekipe nizeg ranga. Znaci ne mozes razbiti milanske klubove, napoli i violu, a kiksat protiv Atalante. Nije to kvalitet vec motiv.
Sta treba da ti ja odgovorim zastonekipa ovako igra? Mislim da trrba pitati onoga ko pare dobija za to. A mi ovako igramo od augusta a ne od jucer ... samo sto ova ekipa igracki je daleko iznad lige i to je jedina sreca alegriju, inace bi on u septembru nogu dobio ali ... dobro, nije on nista ktiv kao i uvijek.
Yo sto imanponajbolju ekipu u evropi ako ne i najbolju, sto imankurac konkurenviju u italiji pa se opet pattimo sa svima to nema veze... sto ne mozemo ni taraba ekipi dva gola dati i rijesiti utakmicubi to su igraci krivi ...yo sto nabijamo loptu u 16 a nemamo napadaca i to igraci krivi ...to sto igramo sa tri antifudbalera u veznom i to igraci krivi ... to sto ne zna koristiti ofanzivne bekove i napraviti normalnu formaciju i to igraci krivi ...sto dybala ne igra nista, doslovno, i to igraci krivi krivi ...sto ronalda razvlaci od krila do sredine pa do spica i to igraci krivi.
Dzaba pises greske igraca kada su one produkt nepovezane igre i nedostatka sistrma. Je li vidis da u dvije utakmice imamo dva suta i jedan korner? Da na 2-0 nama Atalanta pravi presing i napda nas? Je li vidis da presing ne da da se igra vise od 5 min i cim prije mase rukama da se pobucemo protiv JE.BE.NOG KIEVA KUCI DA BRANIMO JRDAN GOL JE.BEM MU ZENU PO SREDD PI.CKE ONE ITALIJANSKE... JEBLA MU DEFANZIVA I ODBRANA MA.JKU U SUPAK ONU ...