FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Saznat ćemo gdje živi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sto posto, ne bi niko bježao od lopte. Treba vidjet gdje je onaj Jokerov Oda, jest Željin al igra dobro.ThrillerHz je napisao/la: Istu recenicu je meni pisao za Tucakovica... cirkusant obicni
Moj skoro sta pola, svi, samo da je doc do Runde da nas gurne bar na probu i da nas brani po fb![]()
Za razliku od Jahica, mi bi ginuli na terenu

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Procitas sta parazit Runda pise i sve ti je jasno, kad je tako dobar vodi ga sebi u pekaru nek krivi perece, eto mi svi slijepi pored ociju i niko od nas ne zna kako funkcionisu ti kampovi po SAD i kome pare uzimate
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Nepismeni majmun lafo piše raji gdje ste na gostovanjima ja ga nikad u životu nigdje van Koševa nisam vidio. Nadam se da su skontali da su provaljeni i da se ovo više neće dešavati. Realno da ovakvu neznalicu kao Jahića gurneš u juniorsku ekipu nepravedno je prema onima koji dugo igraju zajedno a kamoli u prvi tim gdje ti dječaci čekaju šansu. Dobro mu neko napisa Jahić ne može Salčinu kopačke čistiti.Inijesta je napisao/la:Procitas sta parazit Runda pise i sve ti je jasno, kad je tako dobar vodi ga sebi u pekaru nek krivi perece, eto mi svi slijepi pored ociju i niko od nas ne zna kako funkcionisu ti kampovi po SAD i kome pare uzimate
ISTINA ZA VEDRANA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Misli da je na messengeru.FrancescoTotti je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Pa ovaj recenice ne zna sastavit

Isto moja drugarica, nekidan mi posla 4 SMSa jedan za drugim, s tim da je zadnji bio "glupačoo, nije ti ovo fb chat

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jahic nece potpisati. 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Imessage majkaskoroalen je napisao/la: Misli da je na messengeru.
Isto moja drugarica, nekidan mi posla 4 SMSa jedan za drugim, s tim da je zadnji bio "glupačoo, nije ti ovo fb chat"

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
fks74 je napisao/la:Jahic nece potpisati.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koja ubleha majko mila,pa za ovog je i Husaric mala maca!
I sa ovakvim likom se suraduje,ona nam igrace dovodi!!! Ja ovom ne bi kartu dao da kupi da dode na utakmicu,a kamoli sta vise.
I sa ovakvim likom se suraduje,ona nam igrace dovodi!!! Ja ovom ne bi kartu dao da kupi da dode na utakmicu,a kamoli sta vise.
koliko bi bilo loše da Runda i Cruza zastupa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Denchi je napisao/la:koliko bi bilo loše da Runda i Cruza zastupa

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Toliko da bi morao mijenjat avatar pod hitnoDenchi je napisao/la:koliko bi bilo loše da Runda i Cruza zastupa

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
hajd onda vraćaj djete vučiceFrancescoTotti je napisao/la:Toliko da bi morao mijenjat avatar pod hitnoDenchi je napisao/la:koliko bi bilo loše da Runda i Cruza zastupa

Ako su imalo pametni u klubu nece potpisati. Nakon ovih fb egzibicija treba odma rundu i njegove odstraniti od kluba. Al opet ce likovi nesto naci za husrefa da kenjaju garantovano.fks74 je napisao/la:Jahic nece potpisati.
I ove na probi ja ne bi vodio na pripreme u antaliju ko kod da je u pitanju ima dovoljno vremena do tad da se zakljuci hoce li dobiti ugovor ili ne, tamo ako se rszigra sta ga sprijecava da potpise za neki drugi klub. Recimo ovaj brazilac ako bude igrao ovako skrenuce sigurno paznju na sebe a slobodan je igrac sumnajam da postoje neki predugovori...
@Denchi bas sam zbog toga pitao ko zastupa brazilca al izgleda ne zna niko. Cruz je ostavio dobar utisak steta bi bilo da je njegov.
Taman napisem prije nekoliko dana drago mi da nema mahale oko kluba vise a evo pijavi se ovaj kloc na drustvenim mrezama...
You are someone else I am still right here
Pavlovic se prikljucio Celiku i zvanicno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nisi daleko od istine.Denchi je napisao/la:koliko bi bilo loše da Runda i Cruza zastupa

Zvanicno **** mu onaj majku ko mu je dozvoliomiky_hz je napisao/la:Pavlovic se prikljucio Celiku i zvanicno.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Inijesta je napisao/la:Zvanicno **** mu onaj majku ko mu je dozvoliomiky_hz je napisao/la:Pavlovic se prikljucio Celiku i zvanicno.
Joj da hoćemo s njima kod kuće igrat u trećem dijelu, pa kad istrči pred istok

pa srida nije dalekofks74 je napisao/la:Nisi daleko od istine.Denchi je napisao/la:koliko bi bilo loše da Runda i Cruza zastupa![]()