FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 31 jan 2019, 14:30

Inijesta je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Pavlovic se prikljucio Celiku i zvanicno.
Zvanicno **** mu onaj majku ko mu je dozvolio
Zasto care, bolje je ovako nego da mu dajes platu ni zasto. Ovako ce Celik preuzeti najveci dio obaveza prema njemu, koje bi mi placali. Treba da interes bude ispred ponosa. :salut:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 jan 2019, 14:32

fera je napisao/la: Ako su imalo pametni u klubu nece potpisati. Nakon ovih fb egzibicija treba odma rundu i njegove odstraniti od kluba. Al opet ce likovi nesto naci za husrefa da kenjaju garantovano.
I ove na probi ja ne bi vodio na pripreme u antaliju ko kod da je u pitanju ima dovoljno vremena do tad da se zakljuci hoce li dobiti ugovor ili ne, tamo ako se rszigra sta ga sprijecava da potpise za neki drugi klub. Recimo ovaj brazilac ako bude igrao ovako skrenuce sigurno paznju na sebe a slobodan je igrac sumnajam da postoje neki predugovori...
@Denchi bas sam zbog toga pitao ko zastupa brazilca al izgleda ne zna niko. Cruz je ostavio dobar utisak steta bi bilo da je njegov.
Taman napisem prije nekoliko dana drago mi da nema mahale oko kluba vise a evo pijavi se ovaj kloc na drustvenim mrezama...
Ako je i brazilac njegov najbolje bi bilo da ne potpisu ni jedan!
Klub se treba udaljavat od osoba poput ovog nepismenog pekara, husarica i slicnih crtanih likova sto prije i sto dalje.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 31 jan 2019, 14:36

bordobijeli je napisao/la:jednostavno je vjerujem da Husref i Hadzija dobro rade i to je to.
Znaci bez obzira sta su uradili, ti im slijepo vjerujes. Time si sve o sebi rekao.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 jan 2019, 14:38

Jemo Rundi na kasiku udarili :D
Vi zivite od Sarajeva, mi ZIVIMO za Sarajevo!!!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2019, 14:39

Laznjak je napisao/la:Jemo Rundi na kasiku udarili :D
ko ga **** svakako treba rupu u kašiku, da mi ne prebacuje na widescreen kad mu na profil uđem :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 jan 2019, 14:42

Onaj mali je juce dobio drugu sansu i vidjelo se da nije za nas nego za nekog federalnog ligasa. Uzasan je bio, djaba treninzi, kad je u igri katastrofa. rekoh neki dan, dvije utakmice nikad ne lazu. 22 godine, a ono je na nivou nekog prosjecnog juniora. Jednostavno se vidi da nije na tom nivou ni za nase lige. Ako on potpise ugovor, bice Husrefu po glavi i malog ce yebat u mozak. Bolje je Husrefu da se rijesi malog, da mu ne bude u i oko terena. Ne osvoji li titulu ove godine, bice mu noga garant. Yebe mi se jel voli klub ili ne, IMA DA DONESES TITULU ILI CEMO TI YEBAT SVE ! Pa bujrum sad !
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 31 jan 2019, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 31 jan 2019, 14:42

kakav runda i brazilac, on onakvog igraca nece nikad zastupati...za njega su ovi sto plate mjesto sebi u kampu i probi. lagana para.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 31 jan 2019, 14:44

FrancescoTotti je napisao/la:Ako je i brazilac njegov najbolje bi bilo da ne potpisu ni jedan!
Klub se treba udaljavat od osoba poput ovog nepismenog pekara, husarica i slicnih crtanih likova sto prije i sto dalje.
Upravo tako. Ovdje se pokazuje velicina kluba time sto se distanciras od papaka i spodoba koje bi sevap bilo protjerati iz zemlje.
Cruz inace nije los i ubio se za krila ali ga treba vidjeti u jacim provjerama. Momak razmislja kad igra i dobro bi nam dosao. ALI ako je Rundin - zavrsi pricu odmah pa da i igraci znaju da sa divljim agentima u BiH nece daleko.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jan 2019, 14:44

On u onim komentarima tvrdi da ima pet svojih igrača u trenutnom rosteru. Mislim da laže jer je samo Brazilac nepoznanica, za ostale se valjda zna ko ih zastupa?
Ma ja kontam da nakon ovolikog pritiska neće Jahić ni potpisat. Vidjeli smo ranije da uprava čita forum, pratili su fb komentare koji su dosta negativni... Blokirat će neko taj ugovor radi mira u kući.
Za Pavlovića, riješili smo se jedne goleme plate al ipak čast i obraz prije para. Nije ga trebalo pustit, pizda mu materina.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 jan 2019, 14:46

Denchi je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Jemo Rundi na kasiku udarili :D
ko ga **** svakako treba rupu u kašiku, da mi ne prebacuje na widescreen kad mu na profil uđem :rol: :rol: :rol:
Cita levat forum i umire ahahhahaha, ma brate ne bi mu na profil usao da je Monchi, a ne Rundo. CUj Rundo :facepalm: :urnebes: :tralala:

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2019, 14:46

skoroalen je napisao/la:On u onim komentarima tvrdi da ima pet svojih igrača u trenutnom rosteru. Mislim da laže jer je samo Brazilac nepoznanica, za ostale se valjda zna ko ih zastupa?
Ma ja kontam da nakon ovolikog pritiska neće Jahić ni potpisat. Vidjeli smo ranije da uprava čita forum, pratili su fb komentare koji su dosta negativni... Blokirat će neko taj ugovor radi mira u kući.
Za Pavlovića, riješili smo se jedne goleme plate al ipak čast i obraz prije para. Nije ga trebalo pustit, pizda mu materina.
treba se rješit ba škarta, i Adukora kad bi tuhnuli bilo bi extra, samo da dovedu jednog dobrog :pray: :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 31 jan 2019, 14:49

Stroj1946 je napisao/la:Ne osvoji li titulu ove godine, bice mu noga garant. Yebe mi se jel voli klub ili ne, IMA DA DONESES TITULU ILI CEMO TI YEBAT SVE ! Pa bujrum sad !
Sabrina, Hadzic i Husref ZAJEDNO - njih troje su glavom odgovorni ove godine za rezultate, ne samo Husref. Ima jos puno stvari da se uradi da dodjes do titule. Povrede, sudije, lopovluci, ,,, na sve se treba misliti sada i naci rjesenja prije nego se problemi pojave. Njih troje su odgovorni.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jan 2019, 14:51

Inijesta je napisao/la:
Neka je otišao!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 jan 2019, 14:57

Svi odose u Celik, mislim da su nam tu bobe zavrsene.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 31 jan 2019, 15:00

fks74 je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Zasto care, bolje je ovako nego da mu dajes platu ni zasto. Ovako ce Celik preuzeti najveci dio obaveza prema njemu, koje bi mi placali. Treba da interes bude ispred ponosa. :salut:
Davat ce mu klub idlje pola plate a pola Celik, nek on ode sto dalje i od kluba i grada kad je smece od covjeka, al ja mu nikad ne bi dao priliku da se vrati u takmicarsku formu pa da moze hladno klub sebi pronaci na ljeto, a onako godinu dana da tekme ne odigra dobro bi se napatio da nadje nesto ili bi igro po Celiku Borcu Krupi za 2 milje
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jan 2019, 15:01

Drago mi je da pavlovic nije vise u klubu, dosta sto je guzovace pola godine platu dobijao...
You are someone else I am still right here

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2019, 15:04

suarez u drugoj ligi švedske

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 jan 2019, 15:05

Denchi je napisao/la:suarez u drugoj ligi švedske
Sta kaze kad je on bio tu nisu mladi igraci dobijali priliku... a s njim i pocela ta praksa, kako ga nije stid lagat.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 jan 2019, 15:11

Ovaj Runda je bas debil lik Bgm,cim se ti po fejsu sa rajom raspravljas a satro si neki "manager" ubi se odmah-

Ajmo sportsport pitaj te ga sto Jahic ide i sta misli o njemu,navalili o Kruzu i Lazicu,a uhljeb im ispred ociju.-
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 jan 2019, 15:27

Sto se tice pavlovica neka su ga poslali u celik ako ce celik placat 50% plate, posto pavlovicu nije 23 godine pa da ozivi karijeru on je dovoljno kvalitetan da moze da brani u celiku u sisigradu krupi i da ne igra sledeci 6 mjeseci a mi bi mu morali davat punu platu za sjedenje na zapadu.
Dobar potez i za lelica i dusana. Ova tri igraca sto su igrali za SARAJEVO igrali a plata kolika god da je bolja je 50% manja za klub plus otvara se prostor akademcima da zauzmu ta mjesta ako nemogu bolje dovest.

Pistolj lelic pavlovic + ako adukor ode to ce za budzet odlicno bit da se dovede pored brazilca jos neki defazvni veznjak.

Od skarta jedino osto halilovic i bekic. Koliko jos oni imaju ugovor.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 28 gostiju.