FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 22 okt 2010, 10:04

UPS je napisao/la:
MU'MIN T.M. je napisao/la:Da se dese neredi na tribini (dijelu sjevera) bila bi kriva uprava Željezničara, što nije poduzela da se takvo što spriječi.Kada su se čupale stolice i palile,i za to je kriva uprava Željezničara, jer stoku nije stavila na dio tribine bez istih. Vi ne možete napuniti ''svoj'' stadion,a tražite više prostora na Grbavici.Na Istoku ste pogodili kamenom B.B. koji nije igrao više mjeseci usljed povrede glave.Opet je kriva uprava Željezničara.....
Kad covjek ne moze skontati da je Kosevo 3x vece od Grbavice, i sta ti onda imas sa njim pricat'.... naravno da je uvijek kriva uprava tima koji svaki derbi nastoji napraviti neki problem gostujucim navijacima.
Mi smo napunili ''vaš'' stadion... a sad adio,a sad adio...koridaši svakako i ne prate derbi,čak i ako se igra na hasetu.Stoka!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 okt 2010, 10:12

I ti imas nick ''mu'min'' govoris ljudima da je stoka - e svasta :lol:

docekala sica svojih 5 minuta, neka nema veze. neka svi znaju kako je nama pred svaki, ama bas svaki derbi, sa vama na grbavici.

P.S. cuo sam da ste vjezbali navijanje na sjeveru? Kako je bilo? Je li proba uspjela? 8-)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 okt 2010, 10:13

Sta je zvrkovi jel to nestalo tepsija necete se cuti sa istoka pa bojkot.Predlazem vam okupljanje na carsiji i tamo navijajte.Ponesite plehova,tepsija i opalite.VI ste gradska raja.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 okt 2010, 10:14

Samo striktna primjena pravila. 5% kapaciteta gostujućim navijačima i mirna Bosna.Mi ćemo napuniti 95% Grbavice,a čisto sumnjam da domaćin može napuniti 95% Koševa.Računica kaže ko bi bio na gubitku.Dobro zarade samo kad im mi dođemo.Pošto se sad žale da im je tijesno,odmah prepoloviti broj ulaznica.Ima ko će ih kupiti.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 okt 2010, 10:22

Samo striktna pravila - slazem se. Vi nama dajte 5% sjedecih mjesta od onih tribina za koje imate dozvolu - a ne prodavati nam karte za zatvorenu tribinu, tribinu za koje nemate ni licencu - od nas cete od sada dobijati isto i to je to. Zna se ko je bio pametniji a zna se ko je prvi poceo i zbog cega ;)

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 22 okt 2010, 10:23

Nadam se da će igrači biti bolji od nas i hladne glave svi (obje ekipe) dati svoj maksimum i prirediti nam lijepu utakmicu i opravdati očekivanja.
P.S.Zaista nemam namjeru ''Prepucavanja ni sa Gigantima,Ups-ovima...itd.Iznio sam svoje mišljenje,ako se neko našao povrijeđen izvinite, jel Ok.''
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 okt 2010, 10:25

mamaSmurf je napisao/la:Samo striktna primjena pravila. 5% kapaciteta gostujućim navijačima i mirna Bosna.Mi ćemo napuniti 95% Grbavice,a čisto sumnjam da domaćin može napuniti 95% Koševa.Računica kaže ko bi bio na gubitku.Dobro zarade samo kad im mi dođemo.Pošto se sad žale da im je tijesno,odmah prepoloviti broj ulaznica.Ima ko će ih kupiti.
DA ,DA DOBIT CETE 5% juga NA KOSEVU PO CJENI OD 20 KM.... ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 okt 2010, 10:27

UPS je napisao/la:Samo striktna pravila - slazem se. Vi nama dajte 5% sjedecih mjesta od onih tribina za koje imate dozvolu - a ne prodavati nam karte za zatvorenu tribinu, tribinu za koje nemate ni licencu - od nas cete od sada dobijati isto i to je to. Zna se ko je bio pametniji a zna se ko je prvi poceo i zbog cega ;)
5% karata od tribina koje ti spominjes je max 500. Da su vam dali tih 500 i rekli da je to 5% od kapaciteta tribina "za koje imaju dozvolu" ti bi prvi, vjerovatno, rekao e to je u redu, idemo sad na utakmicu? Ili grijesim?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 okt 2010, 10:30

johnnyHZ je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Samo striktna primjena pravila. 5% kapaciteta gostujućim navijačima i mirna Bosna.Mi ćemo napuniti 95% Grbavice,a čisto sumnjam da domaćin može napuniti 95% Koševa.Računica kaže ko bi bio na gubitku.Dobro zarade samo kad im mi dođemo.Pošto se sad žale da im je tijesno,odmah prepoloviti broj ulaznica.Ima ko će ih kupiti.
DA ,DA DOBIT CETE 5% juga NA KOSEVU PO CJENI OD 20 KM.... ;)
Znaš kako ste prošli kad ste zadnji put to uradili.Ni para, ni bodova.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 okt 2010, 10:40

Stole iz Bora je napisao/la:slika

themaniacs.org
Može li veća rezolucija ?

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 okt 2010, 10:42

Stole iz Bora je napisao/la:
UPS je napisao/la:Samo striktna pravila - slazem se. Vi nama dajte 5% sjedecih mjesta od onih tribina za koje imate dozvolu - a ne prodavati nam karte za zatvorenu tribinu, tribinu za koje nemate ni licencu - od nas cete od sada dobijati isto i to je to. Zna se ko je bio pametniji a zna se ko je prvi poceo i zbog cega ;)
5% karata od tribina koje ti spominjes je max 500. Da su vam dali tih 500 i rekli da je to 5% od kapaciteta tribina "za koje imaju dozvolu" ti bi prvi, vjerovatno, rekao e to je u redu, idemo sad na utakmicu? Ili grijesim?

Ma nista sve OK. To je to, bitno je da se zna ko je prvi poceao sa tim, nema problema. ima zdenka i na Kosevu ;) vi samo onima koji hoce doci na grbavici pod takvim uslovima osigurajte tih 5% sjedecih mjesta i sve je rijeseno

P.S. Je'l vas to savjest pocela peci ;) 8-)
P.P.S. moram boldirati posto neki namjerno skrecu sa poente
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 22 okt 2010, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 okt 2010, 10:42

Ne mogu, nisam ja radio. Tako sam nasao na orgu i postavio.
AMAR OSIM

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 okt 2010, 10:44

Ne znam šta hoćete. Imate dio sjevera i pola istoka, sasvim dovoljno.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 okt 2010, 10:45

vidi ovog, mjesecima drobi kako moze grbavica primiti 10 000 i sada kada je dobio 3 000 "haalooo hocemo jos"...hoces hoces...

...bas ste cudna raja...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 okt 2010, 10:48

mamaSmurf je napisao/la: Znaš kako ste prošli kad ste zadnji put to uradili.Ni para, ni bodova.
hahaha........sta bolan kazes, kakvih para, pa sine vama pare idu......upravo zbog ovakivh razmisljanja institucija derbije ode u k..... krasni!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 okt 2010, 10:50

Reakcija predsjednika Željezničara na najavljeni bojkot Hordi zla
ŽUJO: NE MOGU NAVIJAČI VODITI POLITIKU KLUBA

IZVOR
AMAR OSIM

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 okt 2010, 10:51

Seyo_TM je napisao/la:vidi ovog, mjesecima drobi kako moze grbavica primiti 10 000 i sada kada je dobio 3 000 "haalooo hocemo jos"...hoces hoces...
...bas ste cudna raja...
Seyo ti hoces da kazes da ono parce sjevera, i onaj pokusaj od tribine moze primiti 3000 ljudi?Nije bitna cifra, bitan je prostor na koji pokusavaju da zguraju tu cifru...............
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 okt 2010, 10:52

Gigant je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la: Znaš kako ste prošli kad ste zadnji put to uradili.Ni para, ni bodova.
hahaha........sta bolan kazes, kakvih para, pa sine vama pare idu......upravo zbog ovakivh razmisljanja institucija derbije ode u k..... krasni!
Pa da, uništavate derbi godinama. Počevši od raznih ispada, demoliranja stadiona itd. itd. Jednostavno ne znam šta vi hoćete, dobro znate da imamo dvije tribine, a vi hoćete jednu za vas. Pa ne može tako !

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 22 okt 2010, 10:52

Gigant je napisao/la:

Jel to nakon onih 20 KM juga i praznih tribina prosli derbi dajete saopcenje za javnost. Trebao si razmisljati o tome prosli derbi kada si par dana prije ganjao i tukao 5 redara po onoj livadi. Zbog takvih razmisljanja se sjebaje derbi. Znate sta je problem ovaj derbi. Problem je sto je nasa uprava rekla koliko je tacno pusteno u prodaju ulaznica za navijace Sarajeva, a to ranije nije radila. I da, ne damo vam 5 % stolica jer ce te te stolice slomiti seljacine. I odmakli smo vas za 200-300 stolica da se napravi sto veci prazan prostor izmedju navijaca da djecu i raju sa sjevera ne gadjate bakljama. D I V LJ A C I !!! Dabogda ne dosli, i istrajali u svojim namjerama :)

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 okt 2010, 10:53

Gigant je napisao/la:
Ne znam šta ti nije jasno.Sve karte koje vi ne kupite na Grbavici,kupiće naši navijači.Prema tome,Željo nije na finansijskom gubitku.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, Levin i 14 gostiju.