Može li veća rezolucija ?Stole iz Bora je napisao/la:
themaniacs.org
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Stole iz Bora je napisao/la:5% karata od tribina koje ti spominjes je max 500. Da su vam dali tih 500 i rekli da je to 5% od kapaciteta tribina "za koje imaju dozvolu" ti bi prvi, vjerovatno, rekao e to je u redu, idemo sad na utakmicu? Ili grijesim?UPS je napisao/la:Samo striktna pravila - slazem se. Vi nama dajte 5% sjedecih mjesta od onih tribina za koje imate dozvolu - a ne prodavati nam karte za zatvorenu tribinu, tribinu za koje nemate ni licencu - od nas cete od sada dobijati isto i to je to. Zna se ko je bio pametniji a zna se ko je prvi poceo i zbog cega
Ma nista sve OK. To je to, bitno je da se zna ko je prvi poceao sa tim, nema problema. ima zdenka i na Kosevu
P.S. Je'l vas to savjest pocela peci
P.P.S. moram boldirati posto neki namjerno skrecu sa poente
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 22 okt 2010, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ne mogu, nisam ja radio. Tako sam nasao na orgu i postavio.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ne znam šta hoćete. Imate dio sjevera i pola istoka, sasvim dovoljno.
vidi ovog, mjesecima drobi kako moze grbavica primiti 10 000 i sada kada je dobio 3 000 "haalooo hocemo jos"...hoces hoces...
...bas ste cudna raja...
...bas ste cudna raja...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
hahaha........sta bolan kazes, kakvih para, pa sine vama pare idu......upravo zbog ovakivh razmisljanja institucija derbije ode u k..... krasni!mamaSmurf je napisao/la: Znaš kako ste prošli kad ste zadnji put to uradili.Ni para, ni bodova.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Reakcija predsjednika Željezničara na najavljeni bojkot Hordi zla
ŽUJO: NE MOGU NAVIJAČI VODITI POLITIKU KLUBA
IZVOR
ŽUJO: NE MOGU NAVIJAČI VODITI POLITIKU KLUBA
IZVOR
AMAR OSIM
Seyo ti hoces da kazes da ono parce sjevera, i onaj pokusaj od tribine moze primiti 3000 ljudi?Nije bitna cifra, bitan je prostor na koji pokusavaju da zguraju tu cifru...............Seyo_TM je napisao/la:vidi ovog, mjesecima drobi kako moze grbavica primiti 10 000 i sada kada je dobio 3 000 "haalooo hocemo jos"...hoces hoces...
...bas ste cudna raja...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Pa da, uništavate derbi godinama. Počevši od raznih ispada, demoliranja stadiona itd. itd. Jednostavno ne znam šta vi hoćete, dobro znate da imamo dvije tribine, a vi hoćete jednu za vas. Pa ne može tako !Gigant je napisao/la:hahaha........sta bolan kazes, kakvih para, pa sine vama pare idu......upravo zbog ovakivh razmisljanja institucija derbije ode u k..... krasni!mamaSmurf je napisao/la: Znaš kako ste prošli kad ste zadnji put to uradili.Ni para, ni bodova.
Gigant je napisao/la:hahaha........sta bolan kazes, kakvih para, pa sine vama pare idu......upravo zbog ovakivh razmisljanja institucija derbije ode u k..... krasni!mamaSmurf je napisao/la: Znaš kako ste prošli kad ste zadnji put to uradili.Ni para, ni bodova.
Jel to nakon onih 20 KM juga i praznih tribina prosli derbi dajete saopcenje za javnost. Trebao si razmisljati o tome prosli derbi kada si par dana prije ganjao i tukao 5 redara po onoj livadi. Zbog takvih razmisljanja se sjebaje derbi. Znate sta je problem ovaj derbi. Problem je sto je nasa uprava rekla koliko je tacno pusteno u prodaju ulaznica za navijace Sarajeva, a to ranije nije radila. I da, ne damo vam 5 % stolica jer ce te te stolice slomiti seljacine. I odmakli smo vas za 200-300 stolica da se napravi sto veci prazan prostor izmedju navijaca da djecu i raju sa sjevera ne gadjate bakljama. D I V LJ A C I !!! Dabogda ne dosli, i istrajali u svojim namjerama
Ne znam šta ti nije jasno.Sve karte koje vi ne kupite na Grbavici,kupiće naši navijači.Prema tome,Željo nije na finansijskom gubitku.Gigant je napisao/la:hahaha........sta bolan kazes, kakvih para, pa sine vama pare idu......upravo zbog ovakivh razmisljanja institucija derbije ode u k..... krasni!mamaSmurf je napisao/la: Znaš kako ste prošli kad ste zadnji put to uradili.Ni para, ni bodova.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
???? hahahahahhaha.......popunite vi prvo svoj dio, pa onda pricajte bajke o kupovini dijela koji je predvidjen za nasmamaSmurf je napisao/la:Ne znam šta ti nije jasno.Sve karte koje vi ne kupite na Grbavici,kupiće naši navijači.Prema tome,Željo nije na finansijskom gubitku.Gigant je napisao/la:hahaha........sta bolan kazes, kakvih para, pa sine vama pare idu......upravo zbog ovakivh razmisljanja institucija derbije ode u k..... krasni!mamaSmurf je napisao/la: Znaš kako ste prošli kad ste zadnji put to uradili.Ni para, ni bodova.
http://sou rce.ba/clanak/479922330249/sport/Žujo:%20Ne%20mogu%20navijači%20voditi%20politiku%20klubova/?ref=tiker
ŽUJO SVAKA ČAST !
ŽUJO SVAKA ČAST !
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Gigant, UPS je zadužen za brojanje prisutnih navijača, ne miješaj mu se u posao.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Žujo je rekao sve kako jeste.
radio 8 106,8 Mhz emisija mislim najavljena jucer Amar OSim i Varesanovic o derbiju...
- Probisvjet
- Kontakt:
Sve najbolje u derbiju da pobjedite Torpedo! 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sta je rekao kako jeste????Kao prvo mi ne trazimo cijeli sjever, kako je on rekao, vec trazimo dio sjevera koji smo dobili prosli put, i ne vidim sta je tu odjednom problem?Omar500 je napisao/la:Žujo je rekao sve kako jeste.
Ma ajmo realno i posteno reci da navijaci sarajeva ce doci na utakmicu. Znaju oni da pokusavaju nemoguce. Nikad niko nije bio korektniji prije derbija, kao nasa uprava sad. Cijena jug i istok ista, na sjeveru ista i jednima i drugima. Realno kako su se ponasali posljednih derbija na grbavici Zujo bi im cista obraza mogao zabraniti dolazak. Mislim na baklje, stolice itd Sta s.ru? Fino u nedjelju, i jedni i drugi pa da napravimo spektakl. Klubovima nam u vrhu tabele. To se zadnji put desilo kada smo ih otresli na kosevu 0-3. Znaci svi preduslovi su ispunjeni. Ako dodju dodju, ako ne nece to biti to, al sta da se radi. Ja bih svu diskusiju oko (ne)dolaska zavrsio ovim postom.
da si bio na utakmici znao bi sta je problemGigant je napisao/la:Sta je rekao kako jeste????Kao prvo mi ne trazimo cijeli sjever, kako je on rekao, vec trazimo dio sjevera koji smo dobili prosli put, i ne vidim sta je tu odjednom problem?Omar500 je napisao/la:Žujo je rekao sve kako jeste.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...