FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 22 okt 2010, 10:40

Stole iz Bora je napisao/la:slika

themaniacs.org
Može li veća rezolucija ?

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 okt 2010, 10:42

Stole iz Bora je napisao/la:
UPS je napisao/la:Samo striktna pravila - slazem se. Vi nama dajte 5% sjedecih mjesta od onih tribina za koje imate dozvolu - a ne prodavati nam karte za zatvorenu tribinu, tribinu za koje nemate ni licencu - od nas cete od sada dobijati isto i to je to. Zna se ko je bio pametniji a zna se ko je prvi poceo i zbog cega ;)
5% karata od tribina koje ti spominjes je max 500. Da su vam dali tih 500 i rekli da je to 5% od kapaciteta tribina "za koje imaju dozvolu" ti bi prvi, vjerovatno, rekao e to je u redu, idemo sad na utakmicu? Ili grijesim?

Ma nista sve OK. To je to, bitno je da se zna ko je prvi poceao sa tim, nema problema. ima zdenka i na Kosevu ;) vi samo onima koji hoce doci na grbavici pod takvim uslovima osigurajte tih 5% sjedecih mjesta i sve je rijeseno

P.S. Je'l vas to savjest pocela peci ;) 8-)
P.P.S. moram boldirati posto neki namjerno skrecu sa poente
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 22 okt 2010, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 okt 2010, 10:42

Ne mogu, nisam ja radio. Tako sam nasao na orgu i postavio.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 okt 2010, 10:44

Ne znam šta hoćete. Imate dio sjevera i pola istoka, sasvim dovoljno.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 okt 2010, 10:45

vidi ovog, mjesecima drobi kako moze grbavica primiti 10 000 i sada kada je dobio 3 000 "haalooo hocemo jos"...hoces hoces...

...bas ste cudna raja...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 okt 2010, 10:48

mamaSmurf je napisao/la: Znaš kako ste prošli kad ste zadnji put to uradili.Ni para, ni bodova.
hahaha........sta bolan kazes, kakvih para, pa sine vama pare idu......upravo zbog ovakivh razmisljanja institucija derbije ode u k..... krasni!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 okt 2010, 10:50

Reakcija predsjednika Željezničara na najavljeni bojkot Hordi zla
ŽUJO: NE MOGU NAVIJAČI VODITI POLITIKU KLUBA

IZVOR
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 okt 2010, 10:51

Seyo_TM je napisao/la:vidi ovog, mjesecima drobi kako moze grbavica primiti 10 000 i sada kada je dobio 3 000 "haalooo hocemo jos"...hoces hoces...
...bas ste cudna raja...
Seyo ti hoces da kazes da ono parce sjevera, i onaj pokusaj od tribine moze primiti 3000 ljudi?Nije bitna cifra, bitan je prostor na koji pokusavaju da zguraju tu cifru...............
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 okt 2010, 10:52

Gigant je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la: Znaš kako ste prošli kad ste zadnji put to uradili.Ni para, ni bodova.
hahaha........sta bolan kazes, kakvih para, pa sine vama pare idu......upravo zbog ovakivh razmisljanja institucija derbije ode u k..... krasni!
Pa da, uništavate derbi godinama. Počevši od raznih ispada, demoliranja stadiona itd. itd. Jednostavno ne znam šta vi hoćete, dobro znate da imamo dvije tribine, a vi hoćete jednu za vas. Pa ne može tako !

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 22 okt 2010, 10:52

Gigant je napisao/la:

Jel to nakon onih 20 KM juga i praznih tribina prosli derbi dajete saopcenje za javnost. Trebao si razmisljati o tome prosli derbi kada si par dana prije ganjao i tukao 5 redara po onoj livadi. Zbog takvih razmisljanja se sjebaje derbi. Znate sta je problem ovaj derbi. Problem je sto je nasa uprava rekla koliko je tacno pusteno u prodaju ulaznica za navijace Sarajeva, a to ranije nije radila. I da, ne damo vam 5 % stolica jer ce te te stolice slomiti seljacine. I odmakli smo vas za 200-300 stolica da se napravi sto veci prazan prostor izmedju navijaca da djecu i raju sa sjevera ne gadjate bakljama. D I V LJ A C I !!! Dabogda ne dosli, i istrajali u svojim namjerama :)

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 okt 2010, 10:53

Gigant je napisao/la:
Ne znam šta ti nije jasno.Sve karte koje vi ne kupite na Grbavici,kupiće naši navijači.Prema tome,Željo nije na finansijskom gubitku.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 okt 2010, 10:56

mamaSmurf je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
Ne znam šta ti nije jasno.Sve karte koje vi ne kupite na Grbavici,kupiće naši navijači.Prema tome,Željo nije na finansijskom gubitku.
???? hahahahahhaha.......popunite vi prvo svoj dio, pa onda pricajte bajke o kupovini dijela koji je predvidjen za nas :)

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 22 okt 2010, 10:56

http://sou rce.ba/clanak/479922330249/sport/Žujo:%20Ne%20mogu%20navijači%20voditi%20politiku%20klubova/?ref=tiker

ŽUJO SVAKA ČAST ! ;)
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 okt 2010, 11:00

Gigant, UPS je zadužen za brojanje prisutnih navijača, ne miješaj mu se u posao.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 okt 2010, 11:00

Žujo je rekao sve kako jeste.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 22 okt 2010, 11:05

radio 8 106,8 Mhz emisija mislim najavljena jucer Amar OSim i Varesanovic o derbiju...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 okt 2010, 11:05

Sve najbolje u derbiju da pobjedite Torpedo! 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 okt 2010, 11:08

Omar500 je napisao/la:Žujo je rekao sve kako jeste.
Sta je rekao kako jeste????Kao prvo mi ne trazimo cijeli sjever, kako je on rekao, vec trazimo dio sjevera koji smo dobili prosli put, i ne vidim sta je tu odjednom problem?

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 22 okt 2010, 11:08

Ma ajmo realno i posteno reci da navijaci sarajeva ce doci na utakmicu. Znaju oni da pokusavaju nemoguce. Nikad niko nije bio korektniji prije derbija, kao nasa uprava sad. Cijena jug i istok ista, na sjeveru ista i jednima i drugima. Realno kako su se ponasali posljednih derbija na grbavici Zujo bi im cista obraza mogao zabraniti dolazak. Mislim na baklje, stolice itd Sta s.ru? Fino u nedjelju, i jedni i drugi pa da napravimo spektakl. Klubovima nam u vrhu tabele. To se zadnji put desilo kada smo ih otresli na kosevu 0-3. Znaci svi preduslovi su ispunjeni. Ako dodju dodju, ako ne nece to biti to, al sta da se radi. Ja bih svu diskusiju oko (ne)dolaska zavrsio ovim postom.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 okt 2010, 11:09

Gigant je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Žujo je rekao sve kako jeste.
Sta je rekao kako jeste????Kao prvo mi ne trazimo cijeli sjever, kako je on rekao, vec trazimo dio sjevera koji smo dobili prosli put, i ne vidim sta je tu odjednom problem?
da si bio na utakmici znao bi sta je problem
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []