FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KongrateUK
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KongrateUK » 01 feb 2019, 18:24

irfo je napisao/la:
UBIPITAR je napisao/la:Čista laž za Bajića,momak sa ostatkom ekipe odradio danas trening.
Pa reko im je Amar da pogledaju u autobus i vide imal ga :mrgreen:

Al ko je proso ove suplje da nema vise cuvara i taj razun za vodu? :lol: :bow:
I pazi takvo pitanje postavi novinar - medijski nam partner, a momak cijelo vrijeme bio tu, dakle nisu znali ni kako izgleda, momački im ga šuknuo onako baš partnerski :lol:

Izo baca bombe dodao jos jednu nulu na racun, a demantuju ga i njegovi za cuvara , a on kao nije ih bilo pa su se vratili :lol:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 feb 2019, 18:29

Evo sad sam pregledao ove fotke danas, čini mi se da je Bajić na grupnoj fotografiji pored Zilića ali se slabo vidi

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 feb 2019, 18:39

braco je napisao/la:Evo sad sam pregledao ove fotke danas, čini mi se da je Bajić na grupnoj fotografiji pored Zilića ali se slabo vidi
a mislio si ovog svog polovnjaka ubacit :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 feb 2019, 18:52

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:Evo sad sam pregledao ove fotke danas, čini mi se da je Bajić na grupnoj fotografiji pored Zilića ali se slabo vidi
a mislio si ovog svog polovnjaka ubacit :kafa:
Moj polovnjak je bar igrao nešto fudbala posljednje 2 sezone, Bajić odigrao koliko i ja i ti plus dolazi iz iste agencije iz koje su nam uvalili Jazvića :kafa:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 01 feb 2019, 20:10

Nema vise autobuske stanice za igrace. Pomirite se s tim. Veci je plus ostaviti istu ekipu koja se “zna” nego mijenjati po 11 igraca po prelaznom roku. Na kraju krajeva, to je i kostalo Senada i ove sportske direktore.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 01 feb 2019, 20:12

Ali je i Brko pomnozio novinara s nulom. E cuj “Udji u autobus pa vidi” hahahahhahahahahahaha
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 01 feb 2019, 20:28

Bezideja je napisao/la:
osobaodpovjerenja je napisao/la::rol:
Sta ti mislis o racunu vode, sigurno je tako veliki sto nema obezbjedjenja?
Ne znam, nekog strucnijeg pitaj. Kako znam pukla je cijev negdje iza klupa kod zapada, tako da obezbjedjenje nema veze sa tim niti moze sta uticati.
Srdjan Stanic pitarski ker

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 01 feb 2019, 21:05

Kad smo mogli pušit price da pravimo evropski klub, kad smo moglu pušit pricu da imamo generalnog a ne da smo na kreditu kod njih. Logicno da je doslo vrijeme za kraj. Pušit price o racunima za vodu, do obezbedjenje sve ce postajat smijesnije. A pušit pricu da nemamo para nije pušenje jer mi zaista nemamo para jer prethodna uprava osim dugova nije nista ostavila. Dobro, lazem, ostavila nam je tribinu na pola napravljenu, ostavila nam je teren koji moramo odrzavati i na tome im hvala. A sto nemamo para to ipak nije do njih, nego do duha caspera.

Zalosno je da raja dalje pusi fore nekih kompleksasa...Skontajmo se odakle puse vjetar..
,
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 01 feb 2019, 21:13

Bezideja je napisao/la:Kad smo mogli pušit price da pravimo evropski klub, kad smo moglu pušit pricu da imamo generalnog a ne da smo na kreditu kod njih. Logicno da je doslo vrijeme za kraj. Pušit price o racunima za vodu, do obezbedjenje sve ce postajat smijesnije. A pušit pricu da nemamo para nije pušenje jer mi zaista nemamo para jer prethodna uprava osim dugova nije nista ostavila. Dobro, lazem, ostavila nam je tribinu na pola napravljenu, ostavila nam je teren koji moramo odrzavati i na tome im hvala. A sto nemamo para to ipak nije do njih, nego do duha caspera.

Zalosno je da raja dalje pusi fore nekih kompleksasa...Skontajmo se odakle puse vjetar..
,

Tako je :thumbup:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 01 feb 2019, 21:45

osobaodpovjerenja je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:
osobaodpovjerenja je napisao/la::rol:
Sta ti mislis o racunu vode, sigurno je tako veliki sto nema obezbjedjenja?
Ne znam, nekog strucnijeg pitaj. Kako znam pukla je cijev negdje iza klupa kod zapada, tako da obezbjedjenje nema veze sa tim niti moze sta uticati.
Pukla,šta ćeš,minusi,svaki poslovni ima svoje mjerilo,i zna se tačno,koliko je ko trošio vode,prijavilo se napravio se zapisnik,oduzet će se cifra,na sve ostale i sve je ok.
A ljudi konstruišu,prave se blesavi.
Amar kriv što je pukla cijev,kao što je kriv za pet poraza zaredom,itd.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 01 feb 2019, 22:08

Gama je radila prije obezbjeđenje stadiona, kakav crni Securitas, Misketovi poltroni nastavljaju po svom uz pjesmu "mi smo armija".
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 01 feb 2019, 22:21

Ne znaju ni slagati kako treba :lol:

Amira potvrdila da obje price nisu istinite, tri tribine tri glavna ventila, i svi se otvaraju i zatvaraju po potrebi, stadion uz video nadzor ima i zastitarara 24h na dan, ne znaju sta ce vise od muke pa izmisljaju, a zanimljiv je svakako i video materijal od 21.12. do 24.12. cak su i lobotomci o tome pisali ;)

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 01 feb 2019, 22:27

Zna li iko ziv na ovom forumu kad krece pokrivanje istocne tribine, ima li kakav datum???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 01 feb 2019, 22:45

Konzerva je napisao/la:Zna li iko ziv na ovom forumu kad krece pokrivanje istocne tribine, ima li kakav datum???
Kad bude gradjevinska dozvola a trebala bi uskoro bit.
23

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 01 feb 2019, 22:53

Sta ce nam krov, curi nam voda, zastitara nema, pojedini dovode u nocnim satima trebe u prostorije kluba, u poredjenju sa tim krov je nebitan, krov je otisao sa Misimovicem u nepovrat

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2019, 22:54

Blago nama kad nam je najveci problem koja firma radi na obezbjedjenju ispred stadiona.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 01 feb 2019, 22:59

LjoZee je napisao/la:Blago nama kad nam je najveci problem koja firma radi na obezbjedjenju ispred stadiona.
Šta misliš ko je bangao trebu u prostorijama kluba?
Btw sjećaš li se dok je Slavko provodio 0-23 u prostorijama? :lol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2019, 23:22

Rokoko87 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Blago nama kad nam je najveci problem koja firma radi na obezbjedjenju ispred stadiona.
Šta misliš ko je bangao trebu u prostorijama kluba?
Btw sjećaš li se dok je Slavko provodio 0-23 u prostorijama? :lol:
Prijavio covjek svoju kancelariju ko mjesto prebivalista. :lol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 feb 2019, 23:27

Imao informacije o svim igračima lige po fasciklama, yebo Bielsu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 01 feb 2019, 23:30

Konzerva je napisao/la:Zna li iko ziv na ovom forumu kad krece pokrivanje istocne tribine, ima li kakav datum???
Mart bi trebalo,rok izvedbe 20-25 dana,al dezerteri pokusavaju da opstruišu na sve načine,zovu dobavljače i izvođače,da one dugove što su ostavili za sobom u ratama,da im ovi u komadu plate.
Revizija još traje,znaće se ubrzo,nadam se.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.