a mislio si ovog svog polovnjaka ubacitbraco je napisao/la:Evo sad sam pregledao ove fotke danas, čini mi se da je Bajić na grupnoj fotografiji pored Zilića ali se slabo vidi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Moj polovnjak je bar igrao nešto fudbala posljednje 2 sezone, Bajić odigrao koliko i ja i ti plus dolazi iz iste agencije iz koje su nam uvalili Jazvićairfo je napisao/la:a mislio si ovog svog polovnjaka ubacitbraco je napisao/la:Evo sad sam pregledao ove fotke danas, čini mi se da je Bajić na grupnoj fotografiji pored Zilića ali se slabo vidi
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nema vise autobuske stanice za igrace. Pomirite se s tim. Veci je plus ostaviti istu ekipu koja se “zna” nego mijenjati po 11 igraca po prelaznom roku. Na kraju krajeva, to je i kostalo Senada i ove sportske direktore.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ali je i Brko pomnozio novinara s nulom. E cuj “Udji u autobus pa vidi” hahahahhahahahahahaha
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Ne znam, nekog strucnijeg pitaj. Kako znam pukla je cijev negdje iza klupa kod zapada, tako da obezbjedjenje nema veze sa tim niti moze sta uticati.Bezideja je napisao/la:Sta ti mislis o racunu vode, sigurno je tako veliki sto nema obezbjedjenja?osobaodpovjerenja je napisao/la:
Srdjan Stanic pitarski ker
Kad smo mogli pušit price da pravimo evropski klub, kad smo moglu pušit pricu da imamo generalnog a ne da smo na kreditu kod njih. Logicno da je doslo vrijeme za kraj. Pušit price o racunima za vodu, do obezbedjenje sve ce postajat smijesnije. A pušit pricu da nemamo para nije pušenje jer mi zaista nemamo para jer prethodna uprava osim dugova nije nista ostavila. Dobro, lazem, ostavila nam je tribinu na pola napravljenu, ostavila nam je teren koji moramo odrzavati i na tome im hvala. A sto nemamo para to ipak nije do njih, nego do duha caspera.
Zalosno je da raja dalje pusi fore nekih kompleksasa...Skontajmo se odakle puse vjetar..
,
Zalosno je da raja dalje pusi fore nekih kompleksasa...Skontajmo se odakle puse vjetar..
,
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- KongrateUK
- Kontakt:
Bezideja je napisao/la:Kad smo mogli pušit price da pravimo evropski klub, kad smo moglu pušit pricu da imamo generalnog a ne da smo na kreditu kod njih. Logicno da je doslo vrijeme za kraj. Pušit price o racunima za vodu, do obezbedjenje sve ce postajat smijesnije. A pušit pricu da nemamo para nije pušenje jer mi zaista nemamo para jer prethodna uprava osim dugova nije nista ostavila. Dobro, lazem, ostavila nam je tribinu na pola napravljenu, ostavila nam je teren koji moramo odrzavati i na tome im hvala. A sto nemamo para to ipak nije do njih, nego do duha caspera.
,
Tako je
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Pukla,šta ćeš,minusi,svaki poslovni ima svoje mjerilo,i zna se tačno,koliko je ko trošio vode,prijavilo se napravio se zapisnik,oduzet će se cifra,na sve ostale i sve je ok.osobaodpovjerenja je napisao/la:Ne znam, nekog strucnijeg pitaj. Kako znam pukla je cijev negdje iza klupa kod zapada, tako da obezbjedjenje nema veze sa tim niti moze sta uticati.Bezideja je napisao/la:Sta ti mislis o racunu vode, sigurno je tako veliki sto nema obezbjedjenja?osobaodpovjerenja je napisao/la:
A ljudi konstruišu,prave se blesavi.
Amar kriv što je pukla cijev,kao što je kriv za pet poraza zaredom,itd.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Gama je radila prije obezbjeđenje stadiona, kakav crni Securitas, Misketovi poltroni nastavljaju po svom uz pjesmu "mi smo armija".
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- KongrateUK
- Kontakt:
Ne znaju ni slagati kako treba
Amira potvrdila da obje price nisu istinite, tri tribine tri glavna ventila, i svi se otvaraju i zatvaraju po potrebi, stadion uz video nadzor ima i zastitarara 24h na dan, ne znaju sta ce vise od muke pa izmisljaju, a zanimljiv je svakako i video materijal od 21.12. do 24.12. cak su i lobotomci o tome pisali
Amira potvrdila da obje price nisu istinite, tri tribine tri glavna ventila, i svi se otvaraju i zatvaraju po potrebi, stadion uz video nadzor ima i zastitarara 24h na dan, ne znaju sta ce vise od muke pa izmisljaju, a zanimljiv je svakako i video materijal od 21.12. do 24.12. cak su i lobotomci o tome pisali
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Zna li iko ziv na ovom forumu kad krece pokrivanje istocne tribine, ima li kakav datum???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Kad bude gradjevinska dozvola a trebala bi uskoro bit.Konzerva je napisao/la:Zna li iko ziv na ovom forumu kad krece pokrivanje istocne tribine, ima li kakav datum???
23
- KongrateUK
- Kontakt:
Sta ce nam krov, curi nam voda, zastitara nema, pojedini dovode u nocnim satima trebe u prostorije kluba, u poredjenju sa tim krov je nebitan, krov je otisao sa Misimovicem u nepovrat
Blago nama kad nam je najveci problem koja firma radi na obezbjedjenju ispred stadiona.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Šta misliš ko je bangao trebu u prostorijama kluba?LjoZee je napisao/la:Blago nama kad nam je najveci problem koja firma radi na obezbjedjenju ispred stadiona.
Btw sjećaš li se dok je Slavko provodio 0-23 u prostorijama?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Prijavio covjek svoju kancelariju ko mjesto prebivalista.Rokoko87 je napisao/la:Šta misliš ko je bangao trebu u prostorijama kluba?LjoZee je napisao/la:Blago nama kad nam je najveci problem koja firma radi na obezbjedjenju ispred stadiona.
Btw sjećaš li se dok je Slavko provodio 0-23 u prostorijama?
Imao informacije o svim igračima lige po fasciklama, yebo Bielsu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mart bi trebalo,rok izvedbe 20-25 dana,al dezerteri pokusavaju da opstruišu na sve načine,zovu dobavljače i izvođače,da one dugove što su ostavili za sobom u ratama,da im ovi u komadu plate.Konzerva je napisao/la:Zna li iko ziv na ovom forumu kad krece pokrivanje istocne tribine, ima li kakav datum???
Revizija još traje,znaće se ubrzo,nadam se.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Cime se ljudi sve bave i kakve lazi smisljaju.Cim vide da Amaru dobro ide leze 3 dana potrbuske i smisljaju neku prevaru.Cega se lik dosjetio cuj nema zastitaraKongrateUK je napisao/la:Sta ce nam krov, curi nam voda, zastitara nema, pojedini dovode u nocnim satima trebe u prostorije kluba, u poredjenju sa tim krov je nebitan, krov je otisao sa Misimovicem u nepovrat
23
Je li to Bogi privodi trebe? 
Nemojte biti ljubomorni
Nemojte biti ljubomorni