o cemu ti pricas?glumite pepeljuge vidis li u sta se pretvarate?svrsavate na vase saopstenje gdje vasi navijijaci namjerno provociraju,pune vas novine zadnje 2 godine i vi nekom nesto pricate,jos prebacujete stvar fol unistili derbi a proslog se ne sjecate? vase licemjere se samo granici sa vasom gluposcuUPS je napisao/la:Ma ja, ovo je samo prvi dio vaseg jadnog plana.mamaSmurf je napisao/la:Totalno uništenje dolazi tek u nedjelju
Jadni ste, niste ni svjesni
P.S. nick - ne provaljuj se, znas ti dobro o cemu ja pricam
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ma ko vas hebe pitari...
Uvijek ste cigančili, pa nije čudno što to i sad radite.
Uvijek ste cigančili, pa nije čudno što to i sad radite.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ma hajde sta vas briga, sada cete se barem cuti, necete biti nadglasani
valjda nece i vjetar puhati, pa onda da se bas ono cujete.....samo da vas ne nadjaca huk sa koseva 
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Ja podrzavam bojkot i molim ljude iz Udruzenja HZ da svi odemo na sjever na Kosevo, stim da ima tv-e prijenos mozemo gledati na velikom ekranu,a da pare damo djeci na Bjelave! Razlog zbog kojeg podrzavam bojkot je da od dva zla izaberem jedan i kako se blizi derby ne mogu da se odlucim na koju tribinu da odem,cak sam razmisljao da odem na sjever medu navijace Zelje i da derby gledam onako kako gledaju ljudi civilizovani,a ne ko neka zivotinja da gušim slabije od sebe dabih vidio sansu ili gol! Istok je prica za sebe meni ne smeta sto je neuslovan isao sam i na gore tribine,ali na Zeljinom istoku kad je pun,a bice sad za derby, ne vidi se nista,osim onih navijaca koji su stigli prvi i nalaze se dole uz ogradu,a oni koji su na vrhu istoka jedina im je sansa da se popnu na ciru! Pozivam Predsjednika Zuju da sa mnom i mojim sinom kao i njegovim djetetom odemo na tribine koje je dodjelio navijacima Sarajeva i da vidi kakvi su to uslovi i da zajednicki sa Predsjednikom Sarajeva Blekicem sjednu za stol i rijese probleme radi dobrobiti ove nase jadne lige i da ovi napaceni navijaci mogu da prate derby onako kako to normalan covjek (civilizovan) zasluzuje bilo ,na Kosevu ili Grbavici.! 
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 22 okt 2010, 11:50, ukupno mijenjano 4 puta.
Manijaci su PRIZNALI..HZ-tm 3-0

Kakvu meksicku sapunicu su stvorili pitari iz cista mira
odjednom su se sad dosjetili da im je malo prostora, a godinama im to nije smetalo da dolaze na Grbavicu i navijaju za svoj klub.
Sad odjednom ništa ne valja, nekakvi ultimatumi i najave bojkota.
Pa to je presmješno
Pa to je presmješno
Oduzmi JoSe loma. Kakvih ba 25 milja. Gdje je to stalo. Šta će UPS reći. Bilo 12 milja plafon. Od toga pitara 8 milja.Seyo_TM je napisao/la:Vremeplov: 21. oktobar 1979 - 21. oktobar 2010
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/vr ... tobar-2010
E čuj malo im 3 milje najavljuju petaka. Pa od 54. njih nije bio petak na Grbavici. Šta je furka i špica uradila od ove njihove balavurdije ne ide na pamet. Hajd' sve šega zajebancija ovo, ono, ali kod njih ova mitologija da Bog da da izdobri. Jadnijeg kluba gledajući historijski teško da ima u ovim krajevima, a veće mitologije. Šta bi tek bilo da su osnovani recimo dvadeset i neke i da su odigrali u Evropi više od tri kola. Ili da još imaju stadion i da su nastali "prirodnim" putem. Pa hajde ba. Jeb.o Andersona šta bi bilo.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Pa valja se vratiti kući pognute glave.Ovako, kuća ,televizor i niko ne vidi da plačeš.Mandrak je napisao/la:Kakvu meksicku sapunicu su stvorili pitari iz cista miraodjednom su se sad dosjetili da im je malo prostora, a godinama im to nije smetalo da dolaze na Grbavicu i navijaju za svoj klub.
Pa to je presmješno
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
a mozes ici na skele u Mostar,Tuzlu,Banja Luku,Prijedor a ne odgvoara ti beton na Grbavici....Ma treba vam dati 400 karata i cao !johnnyHZ je napisao/la:seljak obicni koji rijec OVAJ ponavlja 233 puta.... prica o nekom paljenju zapadaa...stvarno je ono,izgradjena licnost ..nema sta.... ocistili istok??? treba neko nogu da slomi na onom gradilistu ,odronu .... da Bog sacuvaLIvada je napisao/la:http://sou rce.ba/clanak/479922330249/sport/Žujo:%20Ne%20mogu%20navijači%20voditi%20politiku%20klubova/?ref=tiker
ŽUJO SVAKA ČAST !
Neprilagodjen je napisao/la:Isti ste vi i jedni i drugi (navijaci),yebali vas bojkoti....
LUKAVICA 17 okt = GRBAVICA 24.okt
Vama je vaznije kako cete se vi pokazati sami pred sobom ili pred drugim grupama,nego podrska klubu i kako ce klub rezultatski proci. Nema razlike medju vama....
SIMILIS SIMILI GAUDET (Slican se slicnom raduje!!)
Sve bi ja vas na radne akcije,kramp u ruke,kakve baklje nije to za vas...
Ova dva slučaja ni iz blizua nisu slična, a porediti ih mogu samo oni koji su zlonamjerni.
Prema Pravilniku takmičenja u slučaju da postoji odvojena tribina čiji je jedan dio predviđen za gostujuće navijače, a drugi predviđen da ostane prazan, klub domaćin je obavezan čitavu tribinu dati, na njihov zahtjev, gostima. U Lukavici je to ona južna tribina, dok Grbavica takve tribine nema. U slučaju da stadion nema takve tribine, klub domaćin je dužan obezbijediti najmanje 5% gostima. To je Željezničar i uradio. Šta više, od 10.000 karata, gostima je dato 3.000, a to, očito,daleko više od 5%.
Što se tiče bojkota malenih. Oni ne bojkotuju zbog uslova i istočne tribine i slično. Ne bi im bio prvi a ni posljednji derbi da posmatraju sa istoka. I niko nikad ranije se nije žalio na istočnu tribinu, ali se oni sjetili žaliti. Sad, dva dana prije utakmice. Problem je u akustičnosti te tribine, ili bolje reći neakustičnosti. Oni hoće pod krov sjevera i to je jedini stvarni razlog zbog kojeg već danima seru. Ostalo je sve šuplja priča za naivne.
Pa ne znam baš ko je na svome stadionu bio pognute glave.Ovaj put bi cijela država vidjela vašu bruku i deranje na tribinama.Ja vam kažem,kada vas dalje od Zenice na gostovanje ode više od 100 onda možete komentarisati,do tada ne brukajte se ljudi,pa sve se zna imaju klipovi,slike itd.mamaSmurf je napisao/la:Pa valja se vratiti kući pognute glave.Ovako, kuća ,televizor i niko ne vidi da plačeš.Mandrak je napisao/la:Kakvu meksicku sapunicu su stvorili pitari iz cista miraodjednom su se sad dosjetili da im je malo prostora, a godinama im to nije smetalo da dolaze na Grbavicu i navijaju za svoj klub.
Pa to je presmješno
ovako nesto moze napisat samo neko ko je gigantGigant je napisao/la:Ma hajde sta vas briga, sada cete se barem cuti, necete biti nadglasanivaljda nece i vjetar puhati, pa onda da se bas ono cujete.....samo da vas ne nadjaca huk sa koseva
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
A ja mislila da je bitan rezultat na terenu, kad ono važnije ko jače pjeva,ko više petardi baci i ko koga prebije.Batistuta je napisao/la:Pa ne znam baš ko je na svome stadionu bio pognute glave.Ovaj put bi cijela država vidjela vašu bruku i deranje na tribinama.Ja vam kažem,kada vas dalje od Zenice na gostovanje ode više od 100 onda možete komentarisati,do tada ne brukajte se ljudi,pa sve se zna imaju klipovi,slike itd.mamaSmurf je napisao/la:Pa valja se vratiti kući pognute glave.Ovako, kuća ,televizor i niko ne vidi da plačeš.Mandrak je napisao/la:Kakvu meksicku sapunicu su stvorili pitari iz cista miraodjednom su se sad dosjetili da im je malo prostora, a godinama im to nije smetalo da dolaze na Grbavicu i navijaju za svoj klub.
Pa to je presmješno
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
To je to.To je sva prica.elSaik je napisao/la:Neprilagodjen je napisao/la:Isti ste vi i jedni i drugi (navijaci),yebali vas bojkoti....
Vama je vaznije kako cete se vi pokazati sami pred sobom ili pred drugim grupama,nego podrska klubu i kako ce klub rezultatski proci. Nema razlike medju vama....
Ova dva slučaja ni iz blizua nisu slična, a porediti ih mogu samo oni koji su zlonamjerni.
Prema Pravilniku takmičenja u slučaju da postoji odvojena tribina čiji je jedan dio predviđen za gostujuće navijače, a drugi predviđen da ostane prazan, klub domaćin je obavezan čitavu tribinu dati, na njihov zahtjev, gostima. U Lukavici je to ona južna tribina, dok Grbavica takve tribine nema. U slučaju da stadion nema takve tribine, klub domaćin je dužan obezbijediti najmanje 5% gostima. To je Željezničar i uradio. Šta više, od 10.000 karata, gostima je dato 3.000, a to, očito,daleko više od 5%.
Što se tiče bojkota malenih. Oni ne bojkotuju zbog uslova i istočne tribine i slično. Ne bi im bio prvi a ni posljednji derbi da posmatraju sa istoka. I niko nikad ranije se nije žalio na istočnu tribinu, ali se oni sjetili žaliti. Sad, dva dana prije utakmice. Problem je u akustičnosti te tribine, ili bolje reći neakustičnosti. Oni hoće pod krov sjevera i to je jedini stvarni razlog zbog kojeg već danima seru. Ostalo je sve šuplja priča za naivne.
Hoce da zauzmu citav sjever, da otjeraju željovce sa sjevera koji su godinama prisutni i koji imaju godisnje i polugodisnje karte, hoce da se ponasaju bahato i da odlucuju kako oni misle a zaboravljaju da su oni gosti i da se trebaju ponasati kao gosti a ne kao neke kabadahije koje postavljaju nekakve ultimatume i prosipaju silu.
Nema popustanja takvima, Zujo je bio jasan. Pogledajte na Izvoru sta misli predsjednik naseg kluba u vezi ove situacije.Sve je fino receno.
nego momci, igrali Kerla u nedjelju ili ima problem sa kartonima ??
Razumijes ti mene burazere moj 
Pa poderi sa istoka kad si navijač.Batistuta je napisao/la:Pa ne znam baš ko je na svome stadionu bio pognute glave.Ovaj put bi cijela država vidjela vašu bruku i deranje na tribinama.Ja vam kažem,kada vas dalje od Zenice na gostovanje ode više od 100 onda možete komentarisati,do tada ne brukajte se ljudi,pa sve se zna imaju klipovi,slike itd.mamaSmurf je napisao/la:Pa valja se vratiti kući pognute glave.Ovako, kuća ,televizor i niko ne vidi da plačeš.Mandrak je napisao/la:Kakvu meksicku sapunicu su stvorili pitari iz cista miraodjednom su se sad dosjetili da im je malo prostora, a godinama im to nije smetalo da dolaze na Grbavicu i navijaju za svoj klub.
Pa to je presmješno
- samir_tm87
- Kontakt:
Luca.Toni je napisao/la:nego momci, igrali Kerla u nedjelju ili ima problem sa kartonima ??
kerliminator IGRA!!!
Igra. Zuti kartoni iz kupa se ne prenose na prvenstvo. Samo crveni u kupu se prenosi na prvenstvo.Luca.Toni je napisao/la:nego momci, igrali Kerla u nedjelju ili ima problem sa kartonima ??
elSaik je napisao/la:Neprilagodjen je napisao/la:Isti ste vi i jedni i drugi (navijaci),yebali vas bojkoti....
Kako ce se neko zaliti kad na Grbavici ,osim navijaca Sarajeva niko istok i ne koristiti .Na svim stadionima svijeta uvjek su najskuplje karte bile na mjestima gdje se tern vidi sa centra na Grbavici to je zapad i istok i ja ne vidim razlog sto ga vi recimo ne koristite zajedno sa jugom i zapadom ,a nama HZ date da gledamo sa cjelog sjevera gdje se mi tradicionalno nalazimo i cijenu stavite 20 km i bujrum.Kad je reprezentacija igrala sa Katarom istok prema sjeveru je bio prazan.! zasto?
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 22 okt 2010, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
Istok se koristi kada je potrebno. Kad je RA dolazio u broju od preko 1.000, smješteni su bili na istok. Bilo je još slučajeva u prošlosti gdje su gosti koji dođu u većem broju smještani na istočnu tribinu. U zadnje vrijeme je to slabije, jer je i slabije gotujućih navijača.ekii je napisao/la:elSaik je napisao/la:Neprilagodjen je napisao/la:Isti ste vi i jedni i drugi (navijaci),yebali vas bojkoti....
Kako ce se neko zaliti kad na Grbavici ,osim navijaca Sarajeva niko istok i ne koristiti .Na svim stadionima svijeta uvjek su najskuplje karte bile na mjestima gdje se tern vidi sa centra na Grbavici to je zapad i istok i ja ne vidim razlog sto ga vi recimo ne koristite zajedno sa jugom i zapadom ,a nama HZ date da gledamo sa cjelog sjevera gdje se mi tradicionalno nalazimo i cijenu stavite 20 km i bujrum.Kad je reprezentacija igrala sa Katrom istok prema sjeveru je bio prazan.! zasto?
Što se vas tiče, ne može zbog dvije činjenice: 1. jer je naš stadion i mi određeujemo kako ćemo i šta ćemo i 2. sjever je tribina Željinih navijača jednako kao i jug, i tamo ima mnogo ljudi sa godišnjim kartama koji će, hvala Bogu, normalno posmatrati utakmicu sa svojih mjesta kako su i navikli.
Što se utakmice sa Katrom tiče - kada se igraju utakmice međunarodnog karaktera, samo se mogu koristiti dijelovi sa stolicama. U tom slučaju naša istočna tribina ostaje zatvorena. Isti je slučaj i kad bi Željo igrao u Europi. Međutim, ti kriteriji ne vrijede za domaće takmičenje. U BHPL kriteriji su mnogo blaži, ali bi se i to trebalo mijenjati uskoro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.