kaže rokno bi se da mu sve smetaFrancescoTotti je napisao/la:Pa ostvaren lik
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Normalno da slušaju, jer nije bila kritika samo preko foruma već se i uživo razgovaralo pa su BK predloženi i ljudi su zadovoljniji.Rahmanovic je napisao/la:A kritika zasluzna jel za Fan shopzasluzan je ugovor koji je istekao,a niposto VI koji kao kritikujete a oni vas kao ne slusaju
ISTINA ZA VEDRANA!
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Lecler je napisao/la:Normalno da slušaju, jer nije bila kritika samo preko foruma već se i uživo razgovaralo pa su BK predloženi i ljudi su zadovoljniji.Rahmanovic je napisao/la:A kritika zasluzna jel za Fan shopzasluzan je ugovor koji je istekao,a niposto VI koji kao kritikujete a oni vas kao ne slusaju
-
bordobijeli
- Kontakt:
Zelja - skendija igraju na boljem terenu nego mi i skupi, treba i za to kritikovat klub. Usput još da kazem komsije ce bit nezgodne na proljece.
ma jok....svi će bit nezgodni na proljeće...a ovi makedonci su karine žešće, ko pokupi Ibraimija jbm tibordobijeli je napisao/la:Zelja - skendija igraju na boljem terenu nego mi i skupi, treba i za to kritikovat klub. Usput još da kazem komsije ce bit nezgodne na proljece.
mi smo se mogli ozbiljno pojačat ove zime da smo htjeli
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
bordopoeta
- Kontakt:
No shi.t? Izdrobimo 40 rečenica o klubu, ti me pitaš kako je on obrazovan ako piše nešto?bordopoeta je napisao/la:Moja opaska o pismenosti nije bila upućena na tvoju adresu.SarajevoJeBordo je napisao/la: Tvoj komentar je otprilike ovakav:
Nisi skont'o, al'... helem nejse! Halalosum!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kotiraju bolje od skupija, al onako se vidi ozbiljnost u igri zeljA u odnosu na prošlu sezonu sto i nije tesko jel su bili zešca rinakaDenchi je napisao/la:ma jok....svi će bit nezgodni na proljeće...a ovi makedonci su karine žešće, ko pokupi Ibraimija jbm tibordobijeli je napisao/la:Zelja - skendija igraju na boljem terenu nego mi i skupi, treba i za to kritikovat klub. Usput još da kazem komsije ce bit nezgodne na proljece.![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Strah me da ne napravimo opet grešku, neću da budem pljuvač, neizmjerno mi je drago što smo prvi ali mislim da smo možda malo neozbiljno odradili ovaj prijelazni rok ili makar ovaj period do sad.Denchi je napisao/la:ma jok....svi će bit nezgodni na proljeće...a ovi makedonci su karine žešće, ko pokupi Ibraimija jbm tibordobijeli je napisao/la:Zelja - skendija igraju na boljem terenu nego mi i skupi, treba i za to kritikovat klub. Usput još da kazem komsije ce bit nezgodne na proljece.![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ma čini ti se, pogledaj im tekmu sa širokim bilo je i tu i trke i volje a i sastav skoro isti...sad jedino može razliku napravit fiz.sprema i jedno vrijeme bwko...ali i to će isfurat do marta i onda si tu sa maltene istim fudbalerima + dosta ih čeka ljeto da se ispali, bit će čuvanja nona, slično ko sa Zrinjskim...bordobijeli je napisao/la: Kotiraju bolje od skupija, al onako se vidi ozbiljnost u igri zeljA u odnosu na prošlu sezonu sto i nije tesko jel su bili zešca rinaka
bilo je a ima i sad finih igrača bez ugovora koji su nam mogli rješit par pozicija trajno ali jbg Hus i njegova vjera u ovih par polovnjaka i ta floskula raja-atmosfera-drugarstvo....uvijek više volim konkurenciju kao mamu svih motivacija....a mogli smo i Mladost pogurat sa par posudbi za 4to mjesto...jednim udarcemMortemHz je napisao/la: Strah me da ne napravimo opet grešku, neću da budem pljuvač, neizmjerno mi je drago što smo prvi ali mislim da smo možda malo neozbiljno odradili ovaj prijelazni rok ili makar ovaj period do sad.
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 04 feb 2019, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mene recimo brine sto smo opušteni, gledao sam i ove tri prijateljske i nisam vidjeo nikakvog zara u nasoj igri. Mozda i grijesim pripreme su tempira se forma i sve to al ja sam nekako za ono da se uvijek ore teren prijateljska, trening sta god da je da ides 100%. Tek onda mislim da mozes ocekivat uspjeh a nekako mi se ove pripreme cine laganica kao sve ide po planu. Al vidjecemo ovo je moja neka loša šuha 
a to i pokušavaju izbjeći koliko vidim da ne bude da izgaraju u antaliji pa dođu ovde sagorjeli ko prošle godine....mada je to po meni samo jedan od faktora....bordobijeli je napisao/la:Mene recimo brine sto smo opušteni, gledao sam i ove tri prijateljske i nisam vidjeo nikakvog zara u nasoj igri. Mozda i grijesim pripreme su tempira se forma i sve to al ja sam nekako za ono da se uvijek ore teren prijateljska, trening sta god da je da ides 100%. Tek onda mislim da mozes ocekivat uspjeh a nekako mi se ove pripreme cine laganica kao sve ide po planu. Al vidjecemo ovo je moja neka loša šuha
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Shkendija prosle pobjegla Vardaru 30+ bodova koji je bio na drugom mjestu ,osvojili Kup i plus ove sezone prvi na tabeli.
#samokazem
#samokazem
**** liga, **** ekipa, igra im je kriminalna, dižu loptu jedni drugima a 2 m udaljeni.....Čelik/Mladost/Gošk bi ih pojeo
Fkt zamisli ligu u kojoj je akademija Pandev na trećem mjestuDenchi je napisao/la:**** liga, **** ekipa, igra im je kriminalna, dižu loptu jedni drugima a 2 m udaljeni.....Čelik/Mladost/Gošk bi ih pojeo
ISTINA ZA VEDRANA!
Daj ba ljudi, sta vi gledate. Makedonci ih ubise, ovi sto su imali sansi to su greske odbrane makedonaca, greske koje se ne vidjaju ni u nasoj ligi. 
buraz Bekić i Hebib da odu dole, prekucali bi sve, ne znam jel gledate frajer je sad nešto uradio, ne zna ni on štaLecler je napisao/la:Fkt zamisli ligu u kojoj je akademija Pandev na trećem mjestuDenchi je napisao/la:**** liga, **** ekipa, igra im je kriminalna, dižu loptu jedni drugima a 2 m udaljeni.....Čelik/Mladost/Gošk bi ih pojeo
ma nisu dodavanja imali kako treba još su kone ubijene od fizike...Krpić i ovi naprijed se vuku od umora...da su svježiji ovo bi bilo 5ica minimum...fks74 je napisao/la:Daj ba ljudi, sta vi gledate. Makedonci ih ubise, ovi sto su imali sansi to su greske odbrane makedonaca, greske koje se ne vidjaju ni u nasoj ligi.
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 04 feb 2019, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Znamfks74 je napisao/la:Jesi li to zakljucio, citajuci forum ili znas nesto ? A ne mozes znati ako nisi u Turskoj.Fudo je napisao/la:Izgleda ostaje Jahic a ne ovaj iz brazila i akp je on bio zelha Hadzije? Zna li ko sta opsirnije?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
To je ipak liga iz koje je klub pobijedio Fenerbahçe, liga iz koje je klub igrao grupnu fazu EL. Mi to još sanjamo, tako da nemamo mi kome šta pričati kad smo najveća sramota od lige u bivšoj Jugoslaviji uz Crnu Goru.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
ahahahahaha drugi penal ahahahahah ubiše ih sudije ocam
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Ma i prvi nije bio
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Jet2Holiday, misstianopenaldo, OzmoodPinglewood, prijeratni mangup, rimljanin90 i 55 gostiju.