FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 04 feb 2019, 17:40

FrancescoTotti je napisao/la:Pa ostvaren lik :lol:
kaže rokno bi se da mu sve smeta :hmmmmm:
:pray: :pray: :pray:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 04 feb 2019, 17:43

Rahmanovic je napisao/la:A kritika zasluzna jel za Fan shop :lol: zasluzan je ugovor koji je istekao,a niposto VI koji kao kritikujete a oni vas kao ne slusaju :damn:
Normalno da slušaju, jer nije bila kritika samo preko foruma već se i uživo razgovaralo pa su BK predloženi i ljudi su zadovoljniji.
ISTINA ZA VEDRANA!

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 04 feb 2019, 17:44

Lecler je napisao/la:
Rahmanovic je napisao/la:A kritika zasluzna jel za Fan shop :lol: zasluzan je ugovor koji je istekao,a niposto VI koji kao kritikujete a oni vas kao ne slusaju :damn:
Normalno da slušaju, jer nije bila kritika samo preko foruma već se i uživo razgovaralo pa su BK predloženi i ljudi su zadovoljniji.
:lol: :lol: idolu :tokralju:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 feb 2019, 17:45

Zelja - skendija igraju na boljem terenu nego mi i skupi, treba i za to kritikovat klub. Usput još da kazem komsije ce bit nezgodne na proljece.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 feb 2019, 17:53

bordobijeli je napisao/la:Zelja - skendija igraju na boljem terenu nego mi i skupi, treba i za to kritikovat klub. Usput još da kazem komsije ce bit nezgodne na proljece.
ma jok....svi će bit nezgodni na proljeće...a ovi makedonci su karine žešće, ko pokupi Ibraimija jbm ti :facepalm: :damn:

mi smo se mogli ozbiljno pojačat ove zime da smo htjeli
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 04 feb 2019, 17:55

bordopoeta je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: Tvoj komentar je otprilike ovakav:
slika
Moja opaska o pismenosti nije bila upućena na tvoju adresu.
No shi.t? Izdrobimo 40 rečenica o klubu, ti me pitaš kako je on obrazovan ako piše nešto? :facepalm: :facepalm: :facepalm:[/quote]

Nisi skont'o, al'... helem nejse! Halalosum!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 feb 2019, 17:56

Denchi je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Zelja - skendija igraju na boljem terenu nego mi i skupi, treba i za to kritikovat klub. Usput još da kazem komsije ce bit nezgodne na proljece.
ma jok....svi će bit nezgodni na proljeće...a ovi makedonci su karine žešće, ko pokupi Ibraimija jbm ti :facepalm: :damn:

Kotiraju bolje od skupija, al onako se vidi ozbiljnost u igri zeljA u odnosu na prošlu sezonu sto i nije tesko jel su bili zešca rinaka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2019, 17:57

Denchi je napisao/la:

Strah me da ne napravimo opet grešku, neću da budem pljuvač, neizmjerno mi je drago što smo prvi ali mislim da smo možda malo neozbiljno odradili ovaj prijelazni rok ili makar ovaj period do sad.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 feb 2019, 18:03

bordobijeli je napisao/la: Kotiraju bolje od skupija, al onako se vidi ozbiljnost u igri zeljA u odnosu na prošlu sezonu sto i nije tesko jel su bili zešca rinaka
ma čini ti se, pogledaj im tekmu sa širokim bilo je i tu i trke i volje a i sastav skoro isti...sad jedino može razliku napravit fiz.sprema i jedno vrijeme bwko...ali i to će isfurat do marta i onda si tu sa maltene istim fudbalerima + dosta ih čeka ljeto da se ispali, bit će čuvanja nona, slično ko sa Zrinjskim...
MortemHz je napisao/la: Strah me da ne napravimo opet grešku, neću da budem pljuvač, neizmjerno mi je drago što smo prvi ali mislim da smo možda malo neozbiljno odradili ovaj prijelazni rok ili makar ovaj period do sad.
bilo je a ima i sad finih igrača bez ugovora koji su nam mogli rješit par pozicija trajno ali jbg Hus i njegova vjera u ovih par polovnjaka i ta floskula raja-atmosfera-drugarstvo....uvijek više volim konkurenciju kao mamu svih motivacija....a mogli smo i Mladost pogurat sa par posudbi za 4to mjesto...jednim udarcem ;)
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 04 feb 2019, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 feb 2019, 18:05

Mene recimo brine sto smo opušteni, gledao sam i ove tri prijateljske i nisam vidjeo nikakvog zara u nasoj igri. Mozda i grijesim pripreme su tempira se forma i sve to al ja sam nekako za ono da se uvijek ore teren prijateljska, trening sta god da je da ides 100%. Tek onda mislim da mozes ocekivat uspjeh a nekako mi se ove pripreme cine laganica kao sve ide po planu. Al vidjecemo ovo je moja neka loša šuha :D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 feb 2019, 18:09

bordobijeli je napisao/la:Mene recimo brine sto smo opušteni, gledao sam i ove tri prijateljske i nisam vidjeo nikakvog zara u nasoj igri. Mozda i grijesim pripreme su tempira se forma i sve to al ja sam nekako za ono da se uvijek ore teren prijateljska, trening sta god da je da ides 100%. Tek onda mislim da mozes ocekivat uspjeh a nekako mi se ove pripreme cine laganica kao sve ide po planu. Al vidjecemo ovo je moja neka loša šuha :D
a to i pokušavaju izbjeći koliko vidim da ne bude da izgaraju u antaliji pa dođu ovde sagorjeli ko prošle godine....mada je to po meni samo jedan od faktora....

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 04 feb 2019, 18:13

Shkendija prosle pobjegla Vardaru 30+ bodova koji je bio na drugom mjestu ,osvojili Kup i plus ove sezone prvi na tabeli.

#samokazem

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 feb 2019, 18:16

**** liga, **** ekipa, igra im je kriminalna, dižu loptu jedni drugima a 2 m udaljeni.....Čelik/Mladost/Gošk bi ih pojeo

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 04 feb 2019, 18:27

Denchi je napisao/la:**** liga, **** ekipa, igra im je kriminalna, dižu loptu jedni drugima a 2 m udaljeni.....Čelik/Mladost/Gošk bi ih pojeo
Fkt zamisli ligu u kojoj je akademija Pandev na trećem mjestu
ISTINA ZA VEDRANA!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 feb 2019, 18:28

Daj ba ljudi, sta vi gledate. Makedonci ih ubise, ovi sto su imali sansi to su greske odbrane makedonaca, greske koje se ne vidjaju ni u nasoj ligi. :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 feb 2019, 18:29

Lecler je napisao/la:
Denchi je napisao/la:**** liga, **** ekipa, igra im je kriminalna, dižu loptu jedni drugima a 2 m udaljeni.....Čelik/Mladost/Gošk bi ih pojeo
Fkt zamisli ligu u kojoj je akademija Pandev na trećem mjestu
buraz Bekić i Hebib da odu dole, prekucali bi sve, ne znam jel gledate frajer je sad nešto uradio, ne zna ni on šta :D kao šut-centaršut al niđe....ovi naši betmeni bi bili ronaldo i messi... :rol: :tokralju: :bow:
fks74 je napisao/la:Daj ba ljudi, sta vi gledate. Makedonci ih ubise, ovi sto su imali sansi to su greske odbrane makedonaca, greske koje se ne vidjaju ni u nasoj ligi. :rol:
ma nisu dodavanja imali kako treba još su kone ubijene od fizike...Krpić i ovi naprijed se vuku od umora...da su svježiji ovo bi bilo 5ica minimum...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 04 feb 2019, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 feb 2019, 18:29

fks74 je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Izgleda ostaje Jahic a ne ovaj iz brazila i akp je on bio zelha Hadzije? Zna li ko sta opsirnije?
Jesi li to zakljucio, citajuci forum ili znas nesto ? A ne mozes znati ako nisi u Turskoj.
Znam
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 04 feb 2019, 18:31

To je ipak liga iz koje je klub pobijedio Fenerbahçe, liga iz koje je klub igrao grupnu fazu EL. Mi to još sanjamo, tako da nemamo mi kome šta pričati kad smo najveća sramota od lige u bivšoj Jugoslaviji uz Crnu Goru.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 feb 2019, 18:34

ahahahahaha drugi penal ahahahahah ubiše ih sudije ocam

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 04 feb 2019, 18:38

Ma i prvi nije bio

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fouzi1, Jet2Holiday, misstianopenaldo, OzmoodPinglewood, prijeratni mangup, rimljanin90 i 55 gostiju.