FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

spajz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la spajz » 22 okt 2010, 16:24

E LJUDI POGLEDAJTE OVO OBAVEZNO !

http://www.youtube.com/watch?v=qlTh50PO-Lw

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 22 okt 2010, 16:25

http://pokit.etf.ba/upload/pokit2961e81 ... baa91c.png

Htjeli ste da se pogusimo u ovom cumezu, e pa nece moci.

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 22 okt 2010, 16:28

Alen Škoro je napisao/la:Kaze "neko iz mase" gore u postovima da po pravilima treba 500 karti za gostujuce stavit?
Pa kralju moj,koliko strumfovi dobivaju na Kosevu karti? Citav jug + dio zapada !!!
Mi dobijemo na hajmo reci "stadionu" 3000 karata? i to kako smo smjesteni,k'o da smo zivotinje...
Sta sad treba da se i na Kosevu skidaju stolice,da guramo strumfove u neke coskove od max 700 mjesta???
Po meni,navijace Sarajeva na "stadionu" grbavica treba smjestiti preko citavog sjevera,ako ne preko citavog
onda dati slova "LJ" i "O" bez istoka.
Sta treba da se opet desi neka tragedija ne daj Boze ?? !!!
Cime vi strumfovi razmisljate? straznjicom? Umjesto da apelujete na vase u upravi da dodju tobe,vi zelite da neko strada? Nisu mi jasni ni oni strumfovi sto idu na sjever kad je derby,to je po meni provokacija.Reci ce te da su ti ljudi tu stalno? Pa dobro neka ih stalno al kad je derbi cosak onaj blize zapadu i to je to.A najgori su mi oni sto kazu da ima djece medju tim navijacima zelje,znaci da ljudi svjesno svoju djecu vode u "rat".

Fuj mali plavi , FUJ FUJ FUJ !
ogranicen si ko balkon, ja za derbi idem na zapad, i placam kartu kao navijac sarajeva jer sam na zapdau, vama niko ne moze zabranit da dodjete na utakmicu, 3000 karata je "za najvatrenije" navijace, prosli derbi na grbavici pored mene na sjeveru sjedio jeran pitar, njegova karta se pikala kao karta navijaca zelje jer sjedi na dijelu koji je namijenjen nama a ne vama... osim toga SJEVER NA GRBAVICI JE TRIBINA ZA NAVIJACE ZELJE; tribina na sjeveroistoku je za goste... Zasto bi nasa uprava nama, meni prije svega davla mogucnost da nemam gdje sjest sa godisnjom kartom jer ste vi uzeli pola tribine za koju sam ja unaprijed dao pare???
Zadnja izmjena: nermin_TM, dana/u 22 okt 2010, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 22 okt 2010, 16:31

Boze dragi foruma i likova na njemu,pa u sta treba da se ovo pretvori,nazi ov vagina pa na dalje boze sacuvaj

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 okt 2010, 16:33

Madafaka je napisao/la:http://pokit.etf.ba/upload/pokit2961e81 ... baa91c.png

Htjeli ste da se pogusimo u ovom cumezu, e pa nece moci.
Moja reakcija na ovo: :shock: :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 22 okt 2010, 16:34

Treba vidjeti s predsjednikom Blekićem ko je blizak njemu,da tekmu gledamo u Zetri jer je tamo ekran velik i bar je natkriveno da ne kisnemo bezveze,jer su najavili kišu.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 22 okt 2010, 16:36

Samo F.K.S !! je napisao/la:Nije lahko biti strumfic

slika
GADITE MI SE!
51%--------49%

CRC_LJ77
Kontakt:

Post Postao/la CRC_LJ77 » 22 okt 2010, 16:39

cigani ostaju cigani... ;)

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 22 okt 2010, 16:39

nermin_TM je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Kaze "neko iz mase" gore u postovima da po pravilima treba 500 karti za gostujuce stavit?
Pa kralju moj,koliko strumfovi dobivaju na Kosevu karti? Citav jug + dio zapada !!!
Mi dobijemo na hajmo reci "stadionu" 3000 karata? i to kako smo smjesteni,k'o da smo zivotinje...
Sta sad treba da se i na Kosevu skidaju stolice,da guramo strumfove u neke coskove od max 700 mjesta???
Po meni,navijace Sarajeva na "stadionu" grbavica treba smjestiti preko citavog sjevera,ako ne preko citavog
onda dati slova "LJ" i "O" bez istoka.
Sta treba da se opet desi neka tragedija ne daj Boze ?? !!!
Cime vi strumfovi razmisljate? straznjicom? Umjesto da apelujete na vase u upravi da dodju tobe,vi zelite da neko strada? Nisu mi jasni ni oni strumfovi sto idu na sjever kad je derby,to je po meni provokacija.Reci ce te da su ti ljudi tu stalno? Pa dobro neka ih stalno al kad je derbi cosak onaj blize zapadu i to je to.A najgori su mi oni sto kazu da ima djece medju tim navijacima zelje,znaci da ljudi svjesno svoju djecu vode u "rat".

Fuj mali plavi , FUJ FUJ FUJ !
ogranicen si ko balkon, ja za derbi idem na zapad, i placam kartu kao navijac sarajeva jer sam na zapdau, vama niko ne moze zabranit da dodjete na utakmicu, 3000 karata je "za najvatrenije" navijace, prosli derbi na grbavici pored mene na sjeveru sjedio jeran pitar, njegova karta se pikala kao karta navijaca zelje jer sjedi na dijelu koji je namijenjen nama a ne vama...

Mene imas pravo vrijedjat u ovom slucaju?
Sta treba da dodjem na dio gdje su strumfovi,da samo mogu gledati utakmicu,da se ne mogu obradovati golu ili sansi nekoj i sl? Ko to ide jos medju tudje navijace da bodri svoj tim(jos je u pitanju gradski derby).
Vidimo ko je ogranicen kralju moj 8-)
A sto si kartu placao ko navijac Sarajeva,placao si...

Pozdrav
NON MOLLARE MAI

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 22 okt 2010, 16:40

rumbalija je napisao/la:Treba vidjeti s predsjednikom Blekićem ko je blizak njemu,da tekmu gledamo u Zetri jer je tamo ekran velik i bar je natkriveno da ne kisnemo bezveze,jer su najavili kišu.
:mrgreen:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 okt 2010, 16:43

Ja cu samo reci da smo svi mi pomalo,neko vise neko manje, dobrim dijelom ubili derbi
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 22 okt 2010, 16:44

adnanhz je napisao/la:Ja cu samo reci da smo svi mi pomalo,neko vise neko manje, dobrim dijelom ubili derbi
strumfovska posla ba..

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 okt 2010, 16:45

Stvar jasna k'o dan

NK ZELJEZNICAR = FK SLAVIJA

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 22 okt 2010, 16:46

Cuspajz je napisao/la:
rumbalija je napisao/la:Treba vidjeti s predsjednikom Blekićem ko je blizak njemu,da tekmu gledamo u Zetri jer je tamo ekran velik i bar je natkriveno da ne kisnemo bezveze,jer su najavili kišu.
:mrgreen:
Ma dogovorio je to Blek zar ti nisu rekli kad si kuci dosao?Gdje su ga ono Manijaci gledali? ispred sugavice?

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 okt 2010, 16:48

ulaznica je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Ja cu samo reci da smo svi mi pomalo,neko vise neko manje, dobrim dijelom ubili derbi
strumfovska posla ba..
Derbi je definitivno postao privatna svojina i radi licnih interesa ovo vise nije ni D od derbi grada i drzave
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 okt 2010, 16:55

E ja vise sa gamadima ne pricam :evil:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 okt 2010, 16:57

"Normalno da navijam za Sarajevo. Igrao sam na Koševu. Sarajevo je moja velika ljubav i bit ću uz bordo momke bez obzira na to što sam selektor" - Safet Sušić za Avazov Sport.

Bravo Pape :)

Nego...zao mi samo sto necemo prisustvovat radi navijacke lekcije koju bi im ocitali..jedino to..poderali bi ih 8-)

Al zamislite 24.10...Rodjendan naseg kluba i pobjeda na derbyu uz sve ove navedene okolnosti...molim te dragi Boze da pobjedimo i da sa nasim igracima proslavimo pobjedu a da poslije tekme ispunimo Titovu ulicu i ulice naseg grada i nezapamceno proslavimo pobjedu na derbyu...

Amin :)
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 22 okt 2010, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pitar u dusi
Kontakt:

Post Postao/la pitar u dusi » 22 okt 2010, 16:58

1. Tribina istok NIJE LICENCIRANA i sa nje se ne može gledati utakmice, dakle zabranjeno!
2. Niko se ne buni za 3000 karata vec za prostor koji nam dajete!
vidi se vodje
http://pokit.etf.ba/upload/pokit2961e81 ... baa91c.png
3. Dakle hocete da strpate nas 1500 u ovu zdenku? E mi to necemo dozvoliti, jer je to ubistvo i moze pasti mrtva glava!

e sad, zasto postavljamo uslove?

ZATO JER MI SMO SARAJEVO!!!!

A jedini istinski razlog zasto nam nedate vise tribine jeste taj sto znate da bi bili zguzeni navijacki:

POSTAVLJAMO STANDARDE NABIJAMO KOMPLEKSE!
MI SMO SARAJEVO!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 okt 2010, 17:15

seljacka posla od seljovaca ;) , derby def vec sad gubi na drazi, al jbg kad nesto nije uredu onda se mora i ovako postupiti,nista idemo ih sad naguziti za rodjendan i onda to doslovno proslaviti po cijelom gradu....

al vade se na istocnu tribinu koja nije licencirana i na koj nije bilo navijaca kadje repka igrala protiv qatra, smijesno u ne humane uslove nas trapaju...razlog, hmm...boje se navijecke grupe koja je miljama ispred njih

znate onu parolu

GDJE GOD DA SMO, UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS!!!!

CRC_LJ77
Kontakt:

Post Postao/la CRC_LJ77 » 22 okt 2010, 17:20

šta drugo možeš očekivati od CIGANŠTURA :twisted:
Samo za našu ljubav največu :!: :!:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []