FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://pokit.etf.ba/upload/pokit2961e81 ... baa91c.png
Htjeli ste da se pogusimo u ovom cumezu, e pa nece moci.
ogranicen si ko balkon, ja za derbi idem na zapad, i placam kartu kao navijac sarajeva jer sam na zapdau, vama niko ne moze zabranit da dodjete na utakmicu, 3000 karata je "za najvatrenije" navijace, prosli derbi na grbavici pored mene na sjeveru sjedio jeran pitar, njegova karta se pikala kao karta navijaca zelje jer sjedi na dijelu koji je namijenjen nama a ne vama... osim toga SJEVER NA GRBAVICI JE TRIBINA ZA NAVIJACE ZELJE; tribina na sjeveroistoku je za goste... Zasto bi nasa uprava nama, meni prije svega davla mogucnost da nemam gdje sjest sa godisnjom kartom jer ste vi uzeli pola tribine za koju sam ja unaprijed dao pare???Alen Škoro je napisao/la:Kaze "neko iz mase" gore u postovima da po pravilima treba 500 karti za gostujuce stavit?
Pa kralju moj,koliko strumfovi dobivaju na Kosevu karti? Citav jug + dio zapada !!!
Mi dobijemo na hajmo reci "stadionu" 3000 karata? i to kako smo smjesteni,k'o da smo zivotinje...
Sta sad treba da se i na Kosevu skidaju stolice,da guramo strumfove u neke coskove od max 700 mjesta???
Po meni,navijace Sarajeva na "stadionu" grbavica treba smjestiti preko citavog sjevera,ako ne preko citavog
onda dati slova "LJ" i "O" bez istoka.
Sta treba da se opet desi neka tragedija ne daj Boze ?? !!!
Cime vi strumfovi razmisljate? straznjicom? Umjesto da apelujete na vase u upravi da dodju tobe,vi zelite da neko strada? Nisu mi jasni ni oni strumfovi sto idu na sjever kad je derby,to je po meni provokacija.Reci ce te da su ti ljudi tu stalno? Pa dobro neka ih stalno al kad je derbi cosak onaj blize zapadu i to je to.A najgori su mi oni sto kazu da ima djece medju tim navijacima zelje,znaci da ljudi svjesno svoju djecu vode u "rat".
Fuj mali plavi , FUJ FUJ FUJ !
Zadnja izmjena: nermin_TM, dana/u 22 okt 2010, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Boze dragi foruma i likova na njemu,pa u sta treba da se ovo pretvori,nazi ov vagina pa na dalje boze sacuvaj
Moja reakcija na ovo:Madafaka je napisao/la:http://pokit.etf.ba/upload/pokit2961e81 ... baa91c.png
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Treba vidjeti s predsjednikom Blekićem ko je blizak njemu,da tekmu gledamo u Zetri jer je tamo ekran velik i bar je natkriveno da ne kisnemo bezveze,jer su najavili kišu.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
cigani ostaju cigani... 
- Alen Škoro
- Kontakt:
nermin_TM je napisao/la:ogranicen si ko balkon, ja za derbi idem na zapad, i placam kartu kao navijac sarajeva jer sam na zapdau, vama niko ne moze zabranit da dodjete na utakmicu, 3000 karata je "za najvatrenije" navijace, prosli derbi na grbavici pored mene na sjeveru sjedio jeran pitar, njegova karta se pikala kao karta navijaca zelje jer sjedi na dijelu koji je namijenjen nama a ne vama...Alen Škoro je napisao/la:Kaze "neko iz mase" gore u postovima da po pravilima treba 500 karti za gostujuce stavit?
Pa kralju moj,koliko strumfovi dobivaju na Kosevu karti? Citav jug + dio zapada !!!
Mi dobijemo na hajmo reci "stadionu" 3000 karata? i to kako smo smjesteni,k'o da smo zivotinje...
Sta sad treba da se i na Kosevu skidaju stolice,da guramo strumfove u neke coskove od max 700 mjesta???
Po meni,navijace Sarajeva na "stadionu" grbavica treba smjestiti preko citavog sjevera,ako ne preko citavog
onda dati slova "LJ" i "O" bez istoka.
Sta treba da se opet desi neka tragedija ne daj Boze ?? !!!
Cime vi strumfovi razmisljate? straznjicom? Umjesto da apelujete na vase u upravi da dodju tobe,vi zelite da neko strada? Nisu mi jasni ni oni strumfovi sto idu na sjever kad je derby,to je po meni provokacija.Reci ce te da su ti ljudi tu stalno? Pa dobro neka ih stalno al kad je derbi cosak onaj blize zapadu i to je to.A najgori su mi oni sto kazu da ima djece medju tim navijacima zelje,znaci da ljudi svjesno svoju djecu vode u "rat".
Fuj mali plavi , FUJ FUJ FUJ !
Mene imas pravo vrijedjat u ovom slucaju?
Sta treba da dodjem na dio gdje su strumfovi,da samo mogu gledati utakmicu,da se ne mogu obradovati golu ili sansi nekoj i sl? Ko to ide jos medju tudje navijace da bodri svoj tim(jos je u pitanju gradski derby).
Vidimo ko je ogranicen kralju moj
A sto si kartu placao ko navijac Sarajeva,placao si...
Pozdrav
NON MOLLARE MAI
rumbalija je napisao/la:Treba vidjeti s predsjednikom Blekićem ko je blizak njemu,da tekmu gledamo u Zetri jer je tamo ekran velik i bar je natkriveno da ne kisnemo bezveze,jer su najavili kišu.
Ja cu samo reci da smo svi mi pomalo,neko vise neko manje, dobrim dijelom ubili derbi
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
strumfovska posla ba..adnanhz je napisao/la:Ja cu samo reci da smo svi mi pomalo,neko vise neko manje, dobrim dijelom ubili derbi
Stvar jasna k'o dan
NK ZELJEZNICAR = FK SLAVIJA
NK ZELJEZNICAR = FK SLAVIJA
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Ma dogovorio je to Blek zar ti nisu rekli kad si kuci dosao?Gdje su ga ono Manijaci gledali? ispred sugavice?Cuspajz je napisao/la:rumbalija je napisao/la:Treba vidjeti s predsjednikom Blekićem ko je blizak njemu,da tekmu gledamo u Zetri jer je tamo ekran velik i bar je natkriveno da ne kisnemo bezveze,jer su najavili kišu.
Derbi je definitivno postao privatna svojina i radi licnih interesa ovo vise nije ni D od derbi grada i drzaveulaznica je napisao/la:strumfovska posla ba..adnanhz je napisao/la:Ja cu samo reci da smo svi mi pomalo,neko vise neko manje, dobrim dijelom ubili derbi
Mi se ne furamo mi smo furka.
- Megamon
- Kontakt:
E ja vise sa gamadima ne pricam 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- sarajlija89
- Kontakt:
"Normalno da navijam za Sarajevo. Igrao sam na Koševu. Sarajevo je moja velika ljubav i bit ću uz bordo momke bez obzira na to što sam selektor" - Safet Sušić za Avazov Sport.
Bravo Pape
Nego...zao mi samo sto necemo prisustvovat radi navijacke lekcije koju bi im ocitali..jedino to..poderali bi ih
Al zamislite 24.10...Rodjendan naseg kluba i pobjeda na derbyu uz sve ove navedene okolnosti...molim te dragi Boze da pobjedimo i da sa nasim igracima proslavimo pobjedu a da poslije tekme ispunimo Titovu ulicu i ulice naseg grada i nezapamceno proslavimo pobjedu na derbyu...
Amin
Bravo Pape
Nego...zao mi samo sto necemo prisustvovat radi navijacke lekcije koju bi im ocitali..jedino to..poderali bi ih
Al zamislite 24.10...Rodjendan naseg kluba i pobjeda na derbyu uz sve ove navedene okolnosti...molim te dragi Boze da pobjedimo i da sa nasim igracima proslavimo pobjedu a da poslije tekme ispunimo Titovu ulicu i ulice naseg grada i nezapamceno proslavimo pobjedu na derbyu...
Amin
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 22 okt 2010, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
pitar u dusi
- Kontakt:
1. Tribina istok NIJE LICENCIRANA i sa nje se ne može gledati utakmice, dakle zabranjeno!
2. Niko se ne buni za 3000 karata vec za prostor koji nam dajete!
vidi se vodje
3. Dakle hocete da strpate nas 1500 u ovu zdenku? E mi to necemo dozvoliti, jer je to ubistvo i moze pasti mrtva glava!
e sad, zasto postavljamo uslove?
ZATO JER MI SMO SARAJEVO!!!!
A jedini istinski razlog zasto nam nedate vise tribine jeste taj sto znate da bi bili zguzeni navijacki:
POSTAVLJAMO STANDARDE NABIJAMO KOMPLEKSE!
MI SMO SARAJEVO!
2. Niko se ne buni za 3000 karata vec za prostor koji nam dajete!
vidi se vodje
3. Dakle hocete da strpate nas 1500 u ovu zdenku? E mi to necemo dozvoliti, jer je to ubistvo i moze pasti mrtva glava!
e sad, zasto postavljamo uslove?
ZATO JER MI SMO SARAJEVO!!!!
A jedini istinski razlog zasto nam nedate vise tribine jeste taj sto znate da bi bili zguzeni navijacki:
POSTAVLJAMO STANDARDE NABIJAMO KOMPLEKSE!
MI SMO SARAJEVO!
seljacka posla od seljovaca
, derby def vec sad gubi na drazi, al jbg kad nesto nije uredu onda se mora i ovako postupiti,nista idemo ih sad naguziti za rodjendan i onda to doslovno proslaviti po cijelom gradu....
al vade se na istocnu tribinu koja nije licencirana i na koj nije bilo navijaca kadje repka igrala protiv qatra, smijesno u ne humane uslove nas trapaju...razlog, hmm...boje se navijecke grupe koja je miljama ispred njih
znate onu parolu
GDJE GOD DA SMO, UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS!!!!
al vade se na istocnu tribinu koja nije licencirana i na koj nije bilo navijaca kadje repka igrala protiv qatra, smijesno u ne humane uslove nas trapaju...razlog, hmm...boje se navijecke grupe koja je miljama ispred njih
znate onu parolu
GDJE GOD DA SMO, UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS!!!!
šta drugo možeš očekivati od CIGANŠTURA
Samo za našu ljubav največu

Samo za našu ljubav največu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.