FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jak ovaj Napredak cim im Zukanovic dobija kartone.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
1:1
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Greška Stanojevića i sada je 1:1. Enver Alivodić je strijelac.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Greska Stanojevica.
Garnat se vrtio oko lopte ono svoje klasicno a nije dalekp izasao pa je zijani,j.ebe mu Husref svaki put sve zbog toga .
Garnat se vrtio oko lopte ono svoje klasicno a nije dalekp izasao pa je zijani,j.ebe mu Husref svaki put sve zbog toga .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Husrefe odlazi, kako ti samo igrači smiju griješiti
-
belosevic28
- Kontakt:
Al bas, vazda isto haha Onda on nesto poprijeko gleda Husrefa a ovaj ispizdi nacistomiky_hz je napisao/la:Greska Stanojevica.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Prosli put se culo u prenosu govori"100 puta sam mu rekao, ali 100 puta al djaba" 
Jes,jes ko muha bez glave ono kad zujibelosevic28 je napisao/la:Al bas, vazda isto haha Onda on nesto poprijeko gleda Husrefa a ovaj ispizdi nacistomiky_hz je napisao/la:Greska Stanojevica.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
belosevic28
- Kontakt:
A @cuc_93 ludak po svom hahamiky_hz je napisao/la:Prosli put se culo u prenosu govori"100 puta sam mu rekao, ali 100 puta al djaba"
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Rahmanovic
- Kontakt:
i da povede Jahica i Stanojevica sa sobomalacious je napisao/la:Husrefe odlazi, kako ti samo igrači smiju griješiti
kriminalan je sa loptom i procjenom vraćanja lopte....miky_hz je napisao/la:Greska Stanojevica.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Ako se dobro sjećam Stanojević je pogriješio i protiv Olimpika i to baš glupa greška, doduše uz pomoć Halilovića.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
zajebaju se s loptom ispred našeg 16erca, to i ovaj novi amer radi....glupost čista ta lopta odma treba na stranu ići...kosevskobrdo je napisao/la:Ako se dobro sjećam Stanojević je pogriješio i protiv Olimpika i to baš glupa greška, doduše uz pomoć Halilovića.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sve pet prijateljuSamozdravlje je napisao/la:Zakuni se (Vanja8 je napisao/la:@Samozdravlje,prijatelju,ma niko nista ne minira,govorimo o problemima koje treba rijesiti) ,malo se salim ,a vise sam ozbiljan . Ovdje vrvi od advokata i taldzija . I moj ahbab @bihuzur treba da se zakune inace ....
Nikom necu da slijepo vjerujem , pogotovo ovim extremnim . Od kako sam sebe uhvatio u lazi ......
Halali @Vanja8 , nista licno , ako si pravi i nisi levat znaso cemu pisem .Postovanje mladicu . Samo rajvoSa .
46' | U drugom dijelu susreta za Sarajevo nastupaju: Džafić, Šofranac, Dupovac, Šabanović, Đokanović, Mustafić, Kurdić, Jahić, Halilović, Šišić i Handžić.
Sarajevo ljubavi moja.
- ElCartel11
- Kontakt:
Opet nema Brazilca haha
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Samo nam je odbrana fkt beton,evo ovako na prvu cak ova "druga" postava odbrane mi mozda i sigurnije izgleda .Bit ce slatke muke pogotovo na stoperu.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 feb 2019, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
I on i jahic, puuusonpenn je napisao/la:46' | U drugom dijelu susreta za Sarajevo nastupaju: Džafić, Šofranac, Dupovac, Šabanović, Đokanović, Mustafić, Kurdić, Jahić, Halilović, Šišić i Handžić.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ovi bi mogli malo cesce pisati, nije valjda da se nista ne desava na terenu. Jel ovo sve Hus zamijenio u drugom pv ?
Ma stipu Brazilca,pade mi kamen sa srca kad vidjeh da nastupa Jahic...ElCartel11 je napisao/la:Opet nema Brazilca haha
Trenutno korisnika/ca: RaymondRed i 20 gostiju.