FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo nam je odbrana fkt beton,evo ovako na prvu cak ova "druga" postava odbrane mi mozda i sigurnije izgleda .Bit ce slatke muke pogotovo na stoperu.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 feb 2019, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I on i jahic, puuusonpenn je napisao/la:46' | U drugom dijelu susreta za Sarajevo nastupaju: Džafić, Šofranac, Dupovac, Šabanović, Đokanović, Mustafić, Kurdić, Jahić, Halilović, Šišić i Handžić.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ovi bi mogli malo cesce pisati, nije valjda da se nista ne desava na terenu. Jel ovo sve Hus zamijenio u drugom pv ?
Ma stipu Brazilca,pade mi kamen sa srca kad vidjeh da nastupa Jahic...ElCartel11 je napisao/la:Opet nema Brazilca haha
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PA ŠTO NE DAŠ ŠANSU BRAZILCU
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Zato jer ga je morao povest u Antaliju zbog one utakmice protiv Olimpika, a od samog početka je odlučio da Jahić dobija ugovor a brazilac ne.MortemHz je napisao/la:PA ŠTO NE DAŠ ŠANSU BRAZILCU
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Nije ga jaran Runda preporučio.MortemHz je napisao/la:PA ŠTO NE DAŠ ŠANSU BRAZILCU
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Jahić nakon dobre akcije sam, ali loše šutira, tačnije pravo u golmana.
Sarajevo ljubavi moja.
Uveo je Halila ako se ukaže sansa da gurne Jahicu loptu da ovaj da gool,jbaji ga na osnovu neceg mora potpisati ugovor...
"Jahić nakon dobre akcije sam, ali loše šutira, tačnije pravo u golmana."
Eto vidite, bice on bolji od Rahmanovica, samo je malo peh.
Eto vidite, bice on bolji od Rahmanovica, samo je malo peh.
Joj cirkusa,da da zadnjih pet minuta Brazilcu sansu i da ga ovaj zavali...

Ako dobijemo kreč, kuću stavljam da Jahić puca. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Vala garant,da ce biti tako...skoroalen je napisao/la:Ako dobijemo kreč, kuću stavljam da Jahić puca.
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Nakon centaršuta Handžića, mrežu Napretka pogodio je Halilović.
Bravo Halile 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zalilao ga
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Nesto je Halil zajebao,on ga dao a trebao je ovom gurnuti...

Jahic jede malu djecu.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bonton, bordobijeli, bosnas_, Cwirek, DoktorXabaras, Haksss, HZbec, Jet2Holiday, ledesma, Marokanci58, mirsonetz, MSOZ101, riki46, ristagrad i 130 gostiju.