FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

strujasamo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la strujasamo » 06 feb 2019, 16:20

Terzića je iz tima izbacio BRZI u Ugljeviku Uletio mu katilski u noge ja sam mislio ode noga Od tada je Begi ušao i ostao na tom mjestu a Terza poslije toga nije više igrao kako je znao

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 feb 2019, 16:24

strujasamo je napisao/la:Terzića je iz tima izbacio BRZI u Ugljeviku Uletio mu katilski u noge ja sam mislio ode noga Od tada je Begi ušao i ostao na tom mjestu a Terza poslije toga nije više igrao kako je znao
Vise mislim da je sam sebe zafrkao jer je trazio vece pare i slabo trenirao. Dok je proljece prije toga bio spreman i imao podrsku svih. Na jesen je realno bio samo sjena igraca iz proljeca.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 06 feb 2019, 16:50

Ekipa nije losa trener je medju najboljima u ligi.
Ali ljudi fali nam napadac fali nam vezni...
Kalibra Ahmet i Zeba...bgm.
Ima do kraja dugo povrijedice se nece neko bit u formi rasucemo bodova dzaba.
Dva igraca su mogli dovesti a nema ni nalu ko nasavjetovat nece Denis sigurno.Sve degeni.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 06 feb 2019, 20:30

Januar nam prodje a skupština nam ne dodje,idemo dalje

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 feb 2019, 21:51

mislim da mi imamo tih potencijalnih pakera. Said, Mesa , Smaja zna podvalit pas kao sto je na par zadnjih gostovanja uradio, ili kuci protiv Mladosti, Prses isto. Ali imamo drugih problema u ekipi.

Muminovic (Vuklis)

Beganovic (1.)- 2. (Adzem)- Ignjatovic (Salhovic)-Ivetic (Civic)

Hadzanovic (Hodzic)- Alispahic (Prses)
Husejinovic (Smajic)

Baraban(Livancic)- 3. (Piric)

4.(Vidovic).

1. treba nam odlaskom Terze perspektivna zamjena za Beganovica. Po mogucnosti neki polivalentan igrac. Da smo na vrijeme reagovali sa Misicem koji je optisao iz Mladosti u Zvijezdu, ali hajde de. Mi u svemu kasnimo. Inace zao mi je sto Terzic ide jer je strasan igrac, ali Amar mora igrati a Terzic je preskup da bi bio na klupi, tako da OK potez. Samo sad treba zamijeniti adekvatno.

2. I dalje mislim da nama treba jaci startni stoper od Adzema. Prije svega jer ce Husara sigurno srati maksimalno za produzenje na ljeto. Ovdje je bilo opcija: Mehmedagic, Sipovic, Gojkovic, Franic, Aleksic, Brekalo. sve odreda jaci igraci od Adzema, i pouzdaniji u smisli menadzera.

eh sad dilema, mozda nam treba jaci backup vezni od Prsesa, ili jedan dobar bek da stasava uz Peru a da Civic pojaca konkurenciju na sredini terena.

3. Goruca pozicija. Fali nam krilo koje zna dati go. Bilo je mnogo dostupnih igraca: Halilovic iz Sarajeva, Jovic iz Zrinjskog, Mujagic mladost, Glisic Radnik, Maksimovic sad u radniku, Kobiljar . To ovako na prvu i ko god da je dosao bili bi 20% jaci kao ekipa.

4. ovdje je jako tesko naci spica koji bi u ovom momentu bio ispred Vidovica, mrsav je izbor, ali ispred Zuke sigurno, mada se opet vracamo na ono da Nala vjeruje u Zuku.

Suma, nama su trebala 3 ili maksimalno 4 igraca , od toga 2 za prvi tim i 2 za klupu pa da imamo super ekipu.boldirani su igraci od kojih jako tesko da ces naci bolje u ovom momentu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 feb 2019, 21:58

Može Livančić na desnog beka, tu je i igrao nekada.
Niko, niko, samo Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 feb 2019, 22:07

moze i to, moze i Sale ponekad kao i Salka (bez zajebancije govorim), ali to onda jos vise povecava urgenciju dovodjenja vrhunskog krila, sto je problm br 1. Imas 100 igraca koji mogu odgovoriti na krilu a samo dva prava.

mada bih ja vise volio nekog pravog beka koji potencijalno moze uskociti u prvi tim kad se Beganovic proda
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 feb 2019, 22:18

Ma ja ne treba nama niko. Ekipa je ostala na okupu to je najvažnije . A ako nam neko i treba to je zamjena za malog begana na beku :lol:
Pa citate li se vi :lol:
Ima livancic igro beka. Sta ima :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 feb 2019, 22:21

Penaltiky je napisao/la:Zašto Čini više ne piše po temi, jel ljut jer smo ga zvalo Rasovčaninom il se krije od Solinaša?
Zadnji put je vidjen u onome kaficu kod Robota. Bio je u crnoj dukserici. Jos se prica da mu je Mace poklonio duksu i da se nova ljubav rodila...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 feb 2019, 22:24

Sariel1987 je napisao/la:Ma ja ne treba nama niko. Ekipa je ostala na okupu to je najvažnije . A ako nam neko i treba to je zamjena za malog begana na beku :lol:
Pa citate li se vi :lol:
Ima livancic igro beka. Sta ima :lol:
Ma jasta, Kaze trba li sta za meze. Nema potrebe ostalo janjetine od jucer, puno koscura, patnja, al ima se. Popiti se ima. Tri kile bilo , a sto sto se tice kvaliteta nema veze. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma bitno je da je drustvo zajedno. Doci ce zene ili taxi po nas. :lol:
I najvaznije nismo daleko u blizini smo. Ne treba avion slati po nas. Doci ce carsijsi 1530. :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 feb 2019, 22:30

:rol:
Ima drug doce po nas gdje god i kad god :rol:
Al ziva istina :thumbup:
Al ima livancic moze i na beka :rol: :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 feb 2019, 22:32

Sariel1987 je napisao/la::rol:
Ima drug doce po nas gdje god i kad god :rol:
Al ziva istina :thumbup:
Al ima livancic moze i na beka :rol: :rol:
Moze! Trci i neda se. Sta ce kada nema ko. Sto se mora mora se. A Livancic mi ulijeva povjerenje onako ko ime. :lol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 feb 2019, 22:35

Ma imaju ovi juniori al ne ona trojica cetvorica sto su otisla na posudbu

P.s ruku na srce livancic kad udje u igru ja se pocnem nadat golu.nas dzoker s klupe ovu godinu al ne na beku :thumbup:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 feb 2019, 22:39

Sariel1987 je napisao/la:Ma imaju ovi juniori al ne ona trojica cetvorica sto su otisla na posudbu

P.s ruku na srce livancic kad udje u igru ja se pocnem nadat golu.nas dzoker s klupe ovu godinu al ne na beku :thumbup:
Zato ga hoce na beka da zavara, a da zabija. Najbolji sto zabija. Bolje ga staviti na gol, nece niko posumnjati. :lol: :lol: :lol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 feb 2019, 22:40

Ma to ovaj sencin baca bombe da splahne bunt na forumu :lol:
Ta ce oni :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 feb 2019, 22:43

Sariel1987 je napisao/la:Ma to ovaj sencin baca bombe da splahne bunt na forumu :lol:
Ta ce oni :rol:
M znam ba apelacije spinovi i te modernosti. Da se prica o rosteru. :lol: :lol: Bitno je da je ostalo rostera od juser. Ko bi sada do Tome. Neka koscura, ceif kaze glabati oko kosti. :lol: :lol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 feb 2019, 22:47

Gledam i ibretim se mjesecima. :crazy: :lol:
Moze livancic i na beka :rol: sunce ti poljubim

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 feb 2019, 22:53

Sariel1987 je napisao/la:Gledam i ibretim se mjesecima. :crazy: :lol:
Moze livancic i na beka :rol: sunce ti poljubim
Treba vidjeti ima li kakvih pojacanja u Popovaci, Jakesu ili Sokocu. Mladih a ne iskvarenih. :rol: :rol: :rol: :rol:
Ono da su iskusni u formaciji 1530 kuknjava kuknjava :lol: Carsijski, dacia vrh.
Samo ne spominji Smajica i Musica. Oni su ko hamajlija. :lol: :lol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 feb 2019, 23:02

Music je igracina.sta je. Skoro ko smajic :mrgreen:
Bar nam music nece psovat :oops:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 feb 2019, 10:35

sta je tu je momci su u medjugorju, zajedno su, pored svih drugih problema to je najvaznije.
jedva cekam nastavak sezone

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.