FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
strujasamo
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Terzića je iz tima izbacio BRZI u Ugljeviku Uletio mu katilski u noge ja sam mislio ode noga Od tada je Begi ušao i ostao na tom mjestu a Terza poslije toga nije više igrao kako je znao
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vise mislim da je sam sebe zafrkao jer je trazio vece pare i slabo trenirao. Dok je proljece prije toga bio spreman i imao podrsku svih. Na jesen je realno bio samo sjena igraca iz proljeca.strujasamo je napisao/la:Terzića je iz tima izbacio BRZI u Ugljeviku Uletio mu katilski u noge ja sam mislio ode noga Od tada je Begi ušao i ostao na tom mjestu a Terza poslije toga nije više igrao kako je znao
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ekipa nije losa trener je medju najboljima u ligi.
Ali ljudi fali nam napadac fali nam vezni...
Kalibra Ahmet i Zeba...bgm.
Ima do kraja dugo povrijedice se nece neko bit u formi rasucemo bodova dzaba.
Dva igraca su mogli dovesti a nema ni nalu ko nasavjetovat nece Denis sigurno.Sve degeni.
Ali ljudi fali nam napadac fali nam vezni...
Kalibra Ahmet i Zeba...bgm.
Ima do kraja dugo povrijedice se nece neko bit u formi rasucemo bodova dzaba.
Dva igraca su mogli dovesti a nema ni nalu ko nasavjetovat nece Denis sigurno.Sve degeni.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Januar nam prodje a skupština nam ne dodje,idemo dalje
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mislim da mi imamo tih potencijalnih pakera. Said, Mesa , Smaja zna podvalit pas kao sto je na par zadnjih gostovanja uradio, ili kuci protiv Mladosti, Prses isto. Ali imamo drugih problema u ekipi.
Muminovic (Vuklis)
Beganovic (1.)- 2. (Adzem)- Ignjatovic (Salhovic)-Ivetic (Civic)
Hadzanovic (Hodzic)- Alispahic (Prses)
Husejinovic (Smajic)
Baraban(Livancic)- 3. (Piric)
4.(Vidovic).
1. treba nam odlaskom Terze perspektivna zamjena za Beganovica. Po mogucnosti neki polivalentan igrac. Da smo na vrijeme reagovali sa Misicem koji je optisao iz Mladosti u Zvijezdu, ali hajde de. Mi u svemu kasnimo. Inace zao mi je sto Terzic ide jer je strasan igrac, ali Amar mora igrati a Terzic je preskup da bi bio na klupi, tako da OK potez. Samo sad treba zamijeniti adekvatno.
2. I dalje mislim da nama treba jaci startni stoper od Adzema. Prije svega jer ce Husara sigurno srati maksimalno za produzenje na ljeto. Ovdje je bilo opcija: Mehmedagic, Sipovic, Gojkovic, Franic, Aleksic, Brekalo. sve odreda jaci igraci od Adzema, i pouzdaniji u smisli menadzera.
eh sad dilema, mozda nam treba jaci backup vezni od Prsesa, ili jedan dobar bek da stasava uz Peru a da Civic pojaca konkurenciju na sredini terena.
3. Goruca pozicija. Fali nam krilo koje zna dati go. Bilo je mnogo dostupnih igraca: Halilovic iz Sarajeva, Jovic iz Zrinjskog, Mujagic mladost, Glisic Radnik, Maksimovic sad u radniku, Kobiljar . To ovako na prvu i ko god da je dosao bili bi 20% jaci kao ekipa.
4. ovdje je jako tesko naci spica koji bi u ovom momentu bio ispred Vidovica, mrsav je izbor, ali ispred Zuke sigurno, mada se opet vracamo na ono da Nala vjeruje u Zuku.
Suma, nama su trebala 3 ili maksimalno 4 igraca , od toga 2 za prvi tim i 2 za klupu pa da imamo super ekipu.boldirani su igraci od kojih jako tesko da ces naci bolje u ovom momentu
Muminovic (Vuklis)
Beganovic (1.)- 2. (Adzem)- Ignjatovic (Salhovic)-Ivetic (Civic)
Hadzanovic (Hodzic)- Alispahic (Prses)
Husejinovic (Smajic)
Baraban(Livancic)- 3. (Piric)
4.(Vidovic).
1. treba nam odlaskom Terze perspektivna zamjena za Beganovica. Po mogucnosti neki polivalentan igrac. Da smo na vrijeme reagovali sa Misicem koji je optisao iz Mladosti u Zvijezdu, ali hajde de. Mi u svemu kasnimo. Inace zao mi je sto Terzic ide jer je strasan igrac, ali Amar mora igrati a Terzic je preskup da bi bio na klupi, tako da OK potez. Samo sad treba zamijeniti adekvatno.
2. I dalje mislim da nama treba jaci startni stoper od Adzema. Prije svega jer ce Husara sigurno srati maksimalno za produzenje na ljeto. Ovdje je bilo opcija: Mehmedagic, Sipovic, Gojkovic, Franic, Aleksic, Brekalo. sve odreda jaci igraci od Adzema, i pouzdaniji u smisli menadzera.
eh sad dilema, mozda nam treba jaci backup vezni od Prsesa, ili jedan dobar bek da stasava uz Peru a da Civic pojaca konkurenciju na sredini terena.
3. Goruca pozicija. Fali nam krilo koje zna dati go. Bilo je mnogo dostupnih igraca: Halilovic iz Sarajeva, Jovic iz Zrinjskog, Mujagic mladost, Glisic Radnik, Maksimovic sad u radniku, Kobiljar . To ovako na prvu i ko god da je dosao bili bi 20% jaci kao ekipa.
4. ovdje je jako tesko naci spica koji bi u ovom momentu bio ispred Vidovica, mrsav je izbor, ali ispred Zuke sigurno, mada se opet vracamo na ono da Nala vjeruje u Zuku.
Suma, nama su trebala 3 ili maksimalno 4 igraca , od toga 2 za prvi tim i 2 za klupu pa da imamo super ekipu.boldirani su igraci od kojih jako tesko da ces naci bolje u ovom momentu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
moze i to, moze i Sale ponekad kao i Salka (bez zajebancije govorim), ali to onda jos vise povecava urgenciju dovodjenja vrhunskog krila, sto je problm br 1. Imas 100 igraca koji mogu odgovoriti na krilu a samo dva prava.
mada bih ja vise volio nekog pravog beka koji potencijalno moze uskociti u prvi tim kad se Beganovic proda
mada bih ja vise volio nekog pravog beka koji potencijalno moze uskociti u prvi tim kad se Beganovic proda
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ma ja ne treba nama niko. Ekipa je ostala na okupu to je najvažnije . A ako nam neko i treba to je zamjena za malog begana na beku
Pa citate li se vi
Ima livancic igro beka. Sta ima
Pa citate li se vi
- Probisvjet
- Kontakt:
Zadnji put je vidjen u onome kaficu kod Robota. Bio je u crnoj dukserici. Jos se prica da mu je Mace poklonio duksu i da se nova ljubav rodila...Penaltiky je napisao/la:Zašto Čini više ne piše po temi, jel ljut jer smo ga zvalo Rasovčaninom il se krije od Solinaša?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma jasta, Kaze trba li sta za meze. Nema potrebe ostalo janjetine od jucer, puno koscura, patnja, al ima se. Popiti se ima. Tri kile bilo , a sto sto se tice kvaliteta nema veze.Sariel1987 je napisao/la:Ma ja ne treba nama niko. Ekipa je ostala na okupu to je najvažnije . A ako nam neko i treba to je zamjena za malog begana na beku![]()
Pa citate li se vi![]()
Ma bitno je da je drustvo zajedno. Doci ce zene ili taxi po nas.
I najvaznije nismo daleko u blizini smo. Ne treba avion slati po nas. Doci ce carsijsi 1530.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ima drug doce po nas gdje god i kad god
Al ziva istina
Al ima livancic moze i na beka
- Probisvjet
- Kontakt:
Moze! Trci i neda se. Sta ce kada nema ko. Sto se mora mora se. A Livancic mi ulijeva povjerenje onako ko ime.Sariel1987 je napisao/la:![]()
Ima drug doce po nas gdje god i kad god![]()
Al ziva istina![]()
Al ima livancic moze i na beka![]()
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ma imaju ovi juniori al ne ona trojica cetvorica sto su otisla na posudbu
P.s ruku na srce livancic kad udje u igru ja se pocnem nadat golu.nas dzoker s klupe ovu godinu al ne na beku
P.s ruku na srce livancic kad udje u igru ja se pocnem nadat golu.nas dzoker s klupe ovu godinu al ne na beku
- Probisvjet
- Kontakt:
Zato ga hoce na beka da zavara, a da zabija. Najbolji sto zabija. Bolje ga staviti na gol, nece niko posumnjati.Sariel1987 je napisao/la:Ma imaju ovi juniori al ne ona trojica cetvorica sto su otisla na posudbu
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ma to ovaj sencin baca bombe da splahne bunt na forumu
Ta ce oni
Ta ce oni
- Probisvjet
- Kontakt:
M znam ba apelacije spinovi i te modernosti. Da se prica o rosteru.Sariel1987 je napisao/la:Ma to ovaj sencin baca bombe da splahne bunt na forumu![]()
Ta ce oni
-
Sariel1987
- Kontakt:
Gledam i ibretim se mjesecima.

Moze livancic i na beka
sunce ti poljubim
Moze livancic i na beka
- Probisvjet
- Kontakt:
Treba vidjeti ima li kakvih pojacanja u Popovaci, Jakesu ili Sokocu. Mladih a ne iskvarenih.Sariel1987 je napisao/la:Gledam i ibretim se mjesecima.![]()
Moze livancic i na bekasunce ti poljubim
Ono da su iskusni u formaciji 1530 kuknjava kuknjava
Samo ne spominji Smajica i Musica. Oni su ko hamajlija.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Music je igracina.sta je. Skoro ko smajic 
Bar nam music nece psovat
Bar nam music nece psovat
-
Sariel1987
- Kontakt:
sta je tu je momci su u medjugorju, zajedno su, pored svih drugih problema to je najvaznije.
jedva cekam nastavak sezone
jedva cekam nastavak sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.