FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kerimatomic1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kerimatomic1921 » 06 feb 2019, 20:10

KongrateUK je napisao/la:Srđan Stanić jedan od nas :bih:

Inace sve pohvale portalu, rade posao skoro pa kao 1921.ba, neka pojedini medijski partneri vide kako se to radi pa neka prepišu

Bio sam poravnio do ovog intervjua, govorio sam ako Osim kaze da ga treba onda ja nemam sta komentarisati. Mada, ne znam u picku materinu, nisam se jos dogovorio ni sam sa sobom. :rol:

Da je u jednu ruku upravu, jeste. Ko ga ne razumije neka se stavi u njegovu poziciju. I meni bi bilo vuna da ja konobarisem, vodim kafic, uzimam strogi baksis i radim za 5 stoja, i gazda dovede **** u šank da prima 8 stoja. Evo ne znam :opaopa:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 06 feb 2019, 20:21

Ako ti ne znaš kako cu ja znati :mrgreen:

Nego treba samo vidjeti ko ga pljuje, svakom iole normalnom navijaču je drago sto se vraca, momak 250. utakmica u dresu Želje, preko devet godina dio kluba, izradio kamatara i pokazao mu srednjaka i sad kao ne valja, pitar, navijao ko mali za komšije i slično, ma hajde de der :lol:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 06 feb 2019, 20:41

AntiDepresiv je napisao/la:
tm1987vtz je napisao/la:Srđan je gigant!
Samo tako,sve si sam sada rekao majmune jedan, najvece krtice morza sa Eva sardine jos dodaj Rumenka Bekrica i Sidikalca i eto Zeljinih zaljubljenika, hahahahah vidjeces sta te ceka na nasoj Grbavici nikad vasoj....
Evo kompleksasa ala avlami. Dobrodosao veliki navijac Želje :thumbup:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 06 feb 2019, 20:53

irfo je napisao/la:Hocel sutra biti kakvog streama? Od ovih protivnika, ili mozda portal?
Pa vrlo moguće, danas je bio na njihovom youtube kanalu meč U23 ekipe sa Veležom. Nadati se da će i sutra biti.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 06 feb 2019, 20:54

irfo je napisao/la:Hocel sutra biti kakvog streama? Od ovih protivnika, ili mozda portal?
Ako je suditi po YT kanalu Vorskla, trebao bi biti stream jer su radili i prijateljske sa Spartakom, Radnikom. Cak su radili stream i U21 ekipe.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 06 feb 2019, 21:30

mirgerr je napisao/la:
Ako je suditi po YT kanalu Vorskla, trebao bi biti stream jer su radili i prijateljske sa Spartakom, Radnikom. Cak su radili stream i U21 ekipe.
Biće, piše na Youtube kanalu.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 feb 2019, 22:19

Joj Stane, bez dlake na jeziku. Mogu misliti koliko Miske i ekipa sada pjene na ovo. :urnebes:

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 06 feb 2019, 22:27

Pogledajte dva današnja treninga iz Antalije

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 06 feb 2019, 22:33

kako mi je samo drago sto se vratio tata Amar i sto se on uopste ne obazire na mahalu i mahalake želje
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 06 feb 2019, 22:42

Kakvih sve mutanata ima iza tastature da te bog mili sacuva,uzimajuci u obzir i mene. Kakvi se danas sve retardi nazivaju navijacima Želje, tacno me nekad stid na sta smo dosli. Povracotima,Senad im izlazi iz supka. Sve koga je jedan obicni debil sklonio iz kluba tako vidis kako se ti samo pljuju, a koje je nesposobne igrace doveo ti se dizu i okivaju u zvijezde. Tesko cemo se mi vratiti na pravi put,ovo je za povracanja kakvi debili.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 06 feb 2019, 22:54

Bezideja je napisao/la:Kakvih sve mutanata ima iza tastature da te bog mili sacuva,uzimajuci u obzir i mene. Kakvi se danas sve retardi nazivaju navijacima Želje, tacno me nekad stid na sta smo dosli. Povracotima,Senad im izlazi iz supka. Sve koga je jedan obicni debil sklonio iz kluba tako vidis kako se ti samo pljuju, a koje je nesposobne igrace doveo ti se dizu i okivaju u zvijezde. Tesko cemo se mi vratiti na pravi put,ovo je za povracanja kakvi debili.
Ne znam sto se sikiras.
Itekako cemo se oporaviti, potrebno je samo malo vremena. Vidis i sam kako je Brko sve diletante pomnozio sa nulom. I forum, i navijace i bivsu upravu i naravno te kvazi zvijezde o kojima govoris.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 06 feb 2019, 22:54

Maxi je napisao/la:
mirgerr je napisao/la:
Biće, piše na Youtube kanalu.
Evo i ja sad vidim :thumbup:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 06 feb 2019, 22:58

kerimatomic1921 je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Kakvih sve mutanata ima iza tastature da te bog mili sacuva,uzimajuci u obzir i mene. Kakvi se danas sve retardi nazivaju navijacima Želje, tacno me nekad stid na sta smo dosli. Povracotima,Senad im izlazi iz supka. Sve koga je jedan obicni debil sklonio iz kluba tako vidis kako se ti samo pljuju, a koje je nesposobne igrace doveo ti se dizu i okivaju u zvijezde. Tesko cemo se mi vratiti na pravi put,ovo je za povracanja kakvi debili.
Ne znam sto se sikiras.
Itekako cemo se oporaviti, potrebno je samo malo vremena. Vidis i sam kako je Brko sve diletante pomnozio sa nulom. I forum, i navijace i bivsu upravu i naravno te kvazi zvijezde o kojima govoris.
Daj boze jarane.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 feb 2019, 23:05

To ce oni samo na internetu anonimno ispoljavati. Uvjeren sam da ce klub reagovati, ako budu pravili izgrede na tribinama.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 feb 2019, 23:24

Pojacase se pitari bgm
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 feb 2019, 23:37

1921ba je napisao/la:Pogledajte dva današnja treninga iz Antalije

8:35 ahhaahahahahhaahhaah :tokralju: :tokralju: :tokralju:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 06 feb 2019, 23:39

irfo je napisao/la:Pojacase se pitari bgm
Strasno pojacanje, ono je tehnicar i po...pregazit ce ligu do ljeta.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 feb 2019, 23:49

Konzerva je napisao/la:
irfo je napisao/la:Pojacase se pitari bgm
Strasno pojacanje, ono je tehnicar i po...pregazit ce ligu do ljeta.
no sikiriki, dovest cemo i mi veznjaka dobra

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 feb 2019, 00:17

Ionako mi mozemo najvise do 2 mjesta, ali i za to je velika razlika. Gledati ovu sezonu za 3 mjesto pa valjda bude para na ljeto za vise i bolje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

tm1987vtz
Kontakt:

Post Postao/la tm1987vtz » 07 feb 2019, 00:36

AntiDepresiv je napisao/la:
tm1987vtz je napisao/la:Srđan je gigant!
Samo tako,sve si sam sada rekao majmune jedan, najvece krtice morza sa Eva sardine jos dodaj Rumenka Bekrica i Sidikalca i eto Zeljinih zaljubljenika, hahahahah vidjeces sta te ceka na nasoj Grbavici nikad vasoj....
Kakva vasa/nasa Grbavica o cemu pricas zapitaj se malo?!?!?!?
To nikad postojalo nije niti ce!
Amara sam prizeljkivao jer je nas najtrofejniji trener i covjek koji je pokazao da zna kako se radi u nasem klubu i titule donose, Misketu kapa do poda za sve infrastrukturno sto je uradio i KHAJ price.
Nema potrebe za nekim vrijedjanjima i slicno, chill i relax.. volimo Zeljkana svi :bih:
KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MukiBek i 15 gostiju.