Evo kompleksasa ala avlami. Dobrodosao veliki navijac ŽeljeAntiDepresiv je napisao/la:Samo tako,sve si sam sada rekao majmune jedan, najvece krtice morza sa Eva sardine jos dodaj Rumenka Bekrica i Sidikalca i eto Zeljinih zaljubljenika, hahahahah vidjeces sta te ceka na nasoj Grbavici nikad vasoj....tm1987vtz je napisao/la:Srđan je gigant!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Pa vrlo moguće, danas je bio na njihovom youtube kanalu meč U23 ekipe sa Veležom. Nadati se da će i sutra biti.irfo je napisao/la:Hocel sutra biti kakvog streama? Od ovih protivnika, ili mozda portal?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Ako je suditi po YT kanalu Vorskla, trebao bi biti stream jer su radili i prijateljske sa Spartakom, Radnikom. Cak su radili stream i U21 ekipe.irfo je napisao/la:Hocel sutra biti kakvog streama? Od ovih protivnika, ili mozda portal?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Biće, piše na Youtube kanalu.mirgerr je napisao/la:Ako je suditi po YT kanalu Vorskla, trebao bi biti stream jer su radili i prijateljske sa Spartakom, Radnikom. Cak su radili stream i U21 ekipe.irfo je napisao/la:Hocel sutra biti kakvog streama? Od ovih protivnika, ili mozda portal?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
-
samoposmatram
- Kontakt:
Joj Stane, bez dlake na jeziku. Mogu misliti koliko Miske i ekipa sada pjene na ovo. 
Pogledajte dva današnja treninga iz Antalije
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
kako mi je samo drago sto se vratio tata Amar i sto se on uopste ne obazire na mahalu i mahalake želje
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Kakvih sve mutanata ima iza tastature da te bog mili sacuva,uzimajuci u obzir i mene. Kakvi se danas sve retardi nazivaju navijacima Želje, tacno me nekad stid na sta smo dosli. Povracotima,Senad im izlazi iz supka. Sve koga je jedan obicni debil sklonio iz kluba tako vidis kako se ti samo pljuju, a koje je nesposobne igrace doveo ti se dizu i okivaju u zvijezde. Tesko cemo se mi vratiti na pravi put,ovo je za povracanja kakvi debili.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ne znam sto se sikiras.Bezideja je napisao/la:Kakvih sve mutanata ima iza tastature da te bog mili sacuva,uzimajuci u obzir i mene. Kakvi se danas sve retardi nazivaju navijacima Želje, tacno me nekad stid na sta smo dosli. Povracotima,Senad im izlazi iz supka. Sve koga je jedan obicni debil sklonio iz kluba tako vidis kako se ti samo pljuju, a koje je nesposobne igrace doveo ti se dizu i okivaju u zvijezde. Tesko cemo se mi vratiti na pravi put,ovo je za povracanja kakvi debili.
Itekako cemo se oporaviti, potrebno je samo malo vremena. Vidis i sam kako je Brko sve diletante pomnozio sa nulom. I forum, i navijace i bivsu upravu i naravno te kvazi zvijezde o kojima govoris.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Evo i ja sad vidimMaxi je napisao/la:Biće, piše na Youtube kanalu.mirgerr je napisao/la:Ako je suditi po YT kanalu Vorskla, trebao bi biti stream jer su radili i prijateljske sa Spartakom, Radnikom. Cak su radili stream i U21 ekipe.irfo je napisao/la:Hocel sutra biti kakvog streama? Od ovih protivnika, ili mozda portal?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Daj boze jarane.kerimatomic1921 je napisao/la:Ne znam sto se sikiras.Bezideja je napisao/la:Kakvih sve mutanata ima iza tastature da te bog mili sacuva,uzimajuci u obzir i mene. Kakvi se danas sve retardi nazivaju navijacima Želje, tacno me nekad stid na sta smo dosli. Povracotima,Senad im izlazi iz supka. Sve koga je jedan obicni debil sklonio iz kluba tako vidis kako se ti samo pljuju, a koje je nesposobne igrace doveo ti se dizu i okivaju u zvijezde. Tesko cemo se mi vratiti na pravi put,ovo je za povracanja kakvi debili.
Itekako cemo se oporaviti, potrebno je samo malo vremena. Vidis i sam kako je Brko sve diletante pomnozio sa nulom. I forum, i navijace i bivsu upravu i naravno te kvazi zvijezde o kojima govoris.
-
samoposmatram
- Kontakt:
To ce oni samo na internetu anonimno ispoljavati. Uvjeren sam da ce klub reagovati, ako budu pravili izgrede na tribinama.Bezideja je napisao/la:Kakvih sve mutanata ima iza tastature da te bog mili sacuva,uzimajuci u obzir i mene. Kakvi se danas sve retardi nazivaju navijacima Želje, tacno me nekad stid na sta smo dosli. Povracotima,Senad im izlazi iz supka. Sve koga je jedan obicni debil sklonio iz kluba tako vidis kako se ti samo pljuju, a koje je nesposobne igrace doveo ti se dizu i okivaju u zvijezde. Tesko cemo se mi vratiti na pravi put,ovo je za povracanja kakvi debili.
Pojacase se pitari bgm
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
8:35 ahhaahahahahhaahhaah1921ba je napisao/la:Pogledajte dva današnja treninga iz Antalije
Strasno pojacanje, ono je tehnicar i po...pregazit ce ligu do ljeta.irfo je napisao/la:Pojacase se pitari bgm
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
no sikiriki, dovest cemo i mi veznjaka dobraKonzerva je napisao/la:Strasno pojacanje, ono je tehnicar i po...pregazit ce ligu do ljeta.irfo je napisao/la:Pojacase se pitari bgm
Ionako mi mozemo najvise do 2 mjesta, ali i za to je velika razlika. Gledati ovu sezonu za 3 mjesto pa valjda bude para na ljeto za vise i bolje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakva vasa/nasa Grbavica o cemu pricas zapitaj se malo?!?!?!?AntiDepresiv je napisao/la:Samo tako,sve si sam sada rekao majmune jedan, najvece krtice morza sa Eva sardine jos dodaj Rumenka Bekrica i Sidikalca i eto Zeljinih zaljubljenika, hahahahah vidjeces sta te ceka na nasoj Grbavici nikad vasoj....tm1987vtz je napisao/la:Srđan je gigant!
To nikad postojalo nije niti ce!
Amara sam prizeljkivao jer je nas najtrofejniji trener i covjek koji je pokazao da zna kako se radi u nasem klubu i titule donose, Misketu kapa do poda za sve infrastrukturno sto je uradio i KHAJ price.
Nema potrebe za nekim vrijedjanjima i slicno, chill i relax.. volimo Zeljkana svi
KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!
E sutra da nas vidimo protiv Ukrajinaca 
Zivili klubovi sa YouTube streamovima to od sada treba biti uvjet za prijateljsku
Zivili klubovi sa YouTube streamovima to od sada treba biti uvjet za prijateljsku
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
ma ne sekeiram se ja za titulu jer je ona vez izgubljena nego se sekiram za evropuirfo je napisao/la:no sikiriki, dovest cemo i mi veznjaka dobraKonzerva je napisao/la:Strasno pojacanje, ono je tehnicar i po...pregazit ce ligu do ljeta.irfo je napisao/la:Pojacase se pitari bgm
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 66 gostiju.