FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 06 feb 2019, 23:40

Kapic je odlican i drago mi je sto se vratio. Koliko sam skontao posudba do kraja sezone to bas nije dobro al sta je tu je. Po meni se onda moglo i Adukoru progledat kroz prste.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 feb 2019, 23:41

Vanja ima neka opcija da mozda i dobije raskid u Grashoperssu kad se na ljeto pojacanju kao sto klubovi i rade,inace ja nisam za posudbe al eto. Raskinu ugovoe je si visak vrlo jednostavno nece ga do 2022 slati na posudbe,uostalom ja uvijek bi gurao nekog naseg nego posudjivao al borimo se za titulu treba nam suhi kvalitet sad
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 06 feb 2019, 23:43, ukupno mijenjano 2 puta.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 feb 2019, 23:42

Moram citirati jednu veliku gromadu i intelekta:

"Svaki igrač koji dođe je prinova, sve dok ne dokaže da je pojačanje".
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 feb 2019, 23:47

zagor1987 je napisao/la:Vanja ima neka opcija da mozda i dobije raskid u Grashoperssu kad se na ljeto pojacanju kao sto klubovi i rade,inace ja nisam za posudbe al eto. Raskinu ugovoe je si visak vrlo jednostavno nece ga do 2022 slati na posudbe,uostalom ja uvijek bi gurao nekog naseg nego posudjivao al borimo se za titulu treba nam suhi kvalitet sad
Slažem se drug s tobom,medjutim tesko ce dobiti raskid jer ga je Grashopers dobro platio,pa ce nastojati da ga dobro i proda ili bar da se donekle pokrije...Mi lovu za to nemamo,ali vidjecemo ,kako ce sve to ici,jer Hadžija zavrsava ono sto mi mislimo da se ne može zavrsiti,ali važno je da momak nastavi da iga kao u Shariffu i da se mi okitimo duplom... :tokralju:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 feb 2019, 00:04

I ranije smo dovodili igrače na pozajmice, dobro je ovo. Popunit će odlazak Adukora, to nam je sad bitno. A na ljeto će bit kvalitetnih igrača da se uigravaju s prvim timom. Sjetite se koliko nam je Jajalo valjao onu jednu polusezonu što je bio na pozajmici, il Delač, dva puta po polusezonu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 feb 2019, 00:08

skoroalen je napisao/la:I ranije smo dovodili igrače na pozajmice, dobro je ovo. Popunit će odlazak Adukora, to nam je sad bitno. A na ljeto će bit kvalitetnih igrača da se uigravaju s prvim timom. Sjetite se koliko nam je Jajalo valjao onu jednu polusezonu što je bio na pozajmici, il Delač, dva puta po polusezonu.
Kapic je tehnicki duplo bolji igrac od Adukora, trkacki ne znam ali zato je pored njega stanojevic za trcanja i rusenja.
Sjajan posao Hadzica, stvarno sam se prijatno iznenadio veceras. Do duple krune aBd :bow:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 feb 2019, 00:12

samo nastimajte na 5:00 i poslusajte :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 07 feb 2019, 00:17

Zna li neko je li postojala i najmanja šansa, neki način da prodamo Aduku u ovom roku, da išta hajrujemo od njega? Kakvi su njegovi planovi, je li ima već nešto dogovoreno vani...?
JURIŠ

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 feb 2019, 00:26

Preyebeno pojacanje, odradjeno u tisini. HADZIJA svaka cast.
Btw, posudba je ok jer kao sto @skoro rece na ljeto imas kvalitetnih igraca za dovesti.

@midzuka nasi bi pristali na ponudu ali haman niko neda novac za igraca koji je za 6 mjeseci free.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 07 feb 2019, 00:29

U posljednjih par godina najzvucnije pojacanje PL. Steta ce samo biti ako proigra, a ne ostane. Iskreno se nadam da postoji neka mogucnost raskida ugovora sa GZ-om na kraju sezone.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 feb 2019, 00:33

Beton je napisao/la:U posljednjih par godina najzvucnije pojacanje PL. Steta ce samo biti ako proigra, a ne ostane. Iskreno se nadam da postoji neka mogucnost raskida ugovora sa GZ-om na kraju sezone.
Tesko drug, momak ima ugovor do 2022 g sa Grasshopersom, cini mi se...Vrlo tesko ostvarivo...No ja kažem da momak proigra i da se ugradi u ekipu koja ce aBgda osvojiti duplu... :tokralju:

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 07 feb 2019, 00:35

Vanja8 je napisao/la:
Beton je napisao/la:U posljednjih par godina najzvucnije pojacanje PL. Steta ce samo biti ako proigra, a ne ostane. Iskreno se nadam da postoji neka mogucnost raskida ugovora sa GZ-om na kraju sezone.
Tesko drug, momak ima ugovor do 2022 g sa Grasshopersom, cini mi se...Vrlo tesko ostvarivo...No ja kažem da momak proigra i da se ugradi u ekipu koja ce aBgda osvojiti duplu... :tokralju:
Ne vjerujem da racunaju na njega. Trazit ce najbezbolniji nacin da ga se rijese.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 feb 2019, 00:38

Beton je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Ne vjerujem da racunaju na njega. Trazit ce najbezbolniji nacin da ga se rijese.
Preuzet ga pa onda poput cimija, mujakica poslat u kakav fin europski klub gdje se moze nadat repci. A realno moze se nadat repci i dok igra u Sarajevu..

Samo neka on bude zdrav i u formi, za ostalo se ne treba sekirat ;)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 feb 2019, 00:39

Beton je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Tražice lovu drug,a posto su ga dobro platili tražice i dobre pare...Mislim treba biti realan,ali vidjecemo sve... :salut:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 feb 2019, 00:40

Samo se nadam da je Hadžija dogovorio posudbu s pravom otkupa, jer ako nije onda je to amaterski potez. Nećemo mi razigravati igrače tamo nekom Grasshoppersu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 feb 2019, 00:41

Hahahahaahahaha evo kone sta pisu o nasem pojacanju

"Konzerva WroteColon
irfo WroteColon
Pojacase se pitari bgm

Strasno pojacanje, ono je tehnicar i po...pregazit ce ligu do ljeta.

no sikiriki, dovest cemo i mi veznjaka dobra"

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 feb 2019, 00:45

Vanja8 je napisao/la:Hahahahaahahaha evo kone sta pisu o nasem pojacanju

"Konzerva WroteColon
irfo WroteColon
Pojacase se pitari bgm

mojne qovana svega ti :nene: :nene:
nek bale amawu. balit ce mu ga i kad se bude slavila dupla aBd

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 feb 2019, 00:46

FrancescoTotti je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Hahahahaahahaha evo kone sta pisu o nasem pojacanju

"Konzerva WroteColon
irfo WroteColon
Pojacase se pitari bgm

mojne qovana svega ti :nene: :nene:
nek bale amawu. balit ce mu ga i kad se bude slavila dupla aBd
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Ma morao sam jbga jace od mene :rol: :rol: :rol:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 07 feb 2019, 01:32

Od svih komentara brat koji je rekao da brzo ponavljamo prezime Kapic je definitivno pobjedio :urnebes:

Inace nisam ni sumnjao u Hadziju, vrhunsko pojacanje i svaka cast Rifate na zelji da zaigras za prvi tim kluba u kojem si ponikao i koji te olako pustio :thumbup:

Sto se otkupa tice, nije taj milion neka lova za Svicarce, ne bi me cudilo da ga puste skroz na kraju sezone, njima se ne isplati placati platu igracu na kojeg ne racunaju, uostalom bice love od Mujakica, pa mozda i platimo 100-200k :hmmmmm:
1946~

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 07 feb 2019, 01:53

AlfredNobel je napisao/la:Moram citirati jednu veliku gromadu i intelekta:

"Svaki igrač koji dođe je prinova, sve dok ne dokaže da je pojačanje".
Hvala

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []