FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kapic je odlican i drago mi je sto se vratio. Koliko sam skontao posudba do kraja sezone to bas nije dobro al sta je tu je. Po meni se onda moglo i Adukoru progledat kroz prste.
Vanja ima neka opcija da mozda i dobije raskid u Grashoperssu kad se na ljeto pojacanju kao sto klubovi i rade,inace ja nisam za posudbe al eto. Raskinu ugovoe je si visak vrlo jednostavno nece ga do 2022 slati na posudbe,uostalom ja uvijek bi gurao nekog naseg nego posudjivao al borimo se za titulu treba nam suhi kvalitet sad
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 06 feb 2019, 23:43, ukupno mijenjano 2 puta.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Moram citirati jednu veliku gromadu i intelekta:
"Svaki igrač koji dođe je prinova, sve dok ne dokaže da je pojačanje".
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Slažem se drug s tobom,medjutim tesko ce dobiti raskid jer ga je Grashopers dobro platio,pa ce nastojati da ga dobro i proda ili bar da se donekle pokrije...Mi lovu za to nemamo,ali vidjecemo ,kako ce sve to ici,jer Hadžija zavrsava ono sto mi mislimo da se ne može zavrsiti,ali važno je da momak nastavi da iga kao u Shariffu i da se mi okitimo duplom...zagor1987 je napisao/la:Vanja ima neka opcija da mozda i dobije raskid u Grashoperssu kad se na ljeto pojacanju kao sto klubovi i rade,inace ja nisam za posudbe al eto. Raskinu ugovoe je si visak vrlo jednostavno nece ga do 2022 slati na posudbe,uostalom ja uvijek bi gurao nekog naseg nego posudjivao al borimo se za titulu treba nam suhi kvalitet sad
I ranije smo dovodili igrače na pozajmice, dobro je ovo. Popunit će odlazak Adukora, to nam je sad bitno. A na ljeto će bit kvalitetnih igrača da se uigravaju s prvim timom. Sjetite se koliko nam je Jajalo valjao onu jednu polusezonu što je bio na pozajmici, il Delač, dva puta po polusezonu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kapic je tehnicki duplo bolji igrac od Adukora, trkacki ne znam ali zato je pored njega stanojevic za trcanja i rusenja.skoroalen je napisao/la:I ranije smo dovodili igrače na pozajmice, dobro je ovo. Popunit će odlazak Adukora, to nam je sad bitno. A na ljeto će bit kvalitetnih igrača da se uigravaju s prvim timom. Sjetite se koliko nam je Jajalo valjao onu jednu polusezonu što je bio na pozajmici, il Delač, dva puta po polusezonu.
Sjajan posao Hadzica, stvarno sam se prijatno iznenadio veceras. Do duple krune aBd
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
samo nastimajte na 5:00 i poslusajte
Zna li neko je li postojala i najmanja šansa, neki način da prodamo Aduku u ovom roku, da išta hajrujemo od njega? Kakvi su njegovi planovi, je li ima već nešto dogovoreno vani...?
JURIŠ
-
belosevic28
- Kontakt:
Preyebeno pojacanje, odradjeno u tisini. HADZIJA svaka cast.
Btw, posudba je ok jer kao sto @skoro rece na ljeto imas kvalitetnih igraca za dovesti.
@midzuka nasi bi pristali na ponudu ali haman niko neda novac za igraca koji je za 6 mjeseci free.
Btw, posudba je ok jer kao sto @skoro rece na ljeto imas kvalitetnih igraca za dovesti.
@midzuka nasi bi pristali na ponudu ali haman niko neda novac za igraca koji je za 6 mjeseci free.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
U posljednjih par godina najzvucnije pojacanje PL. Steta ce samo biti ako proigra, a ne ostane. Iskreno se nadam da postoji neka mogucnost raskida ugovora sa GZ-om na kraju sezone.
Tesko drug, momak ima ugovor do 2022 g sa Grasshopersom, cini mi se...Vrlo tesko ostvarivo...No ja kažem da momak proigra i da se ugradi u ekipu koja ce aBgda osvojiti duplu...Beton je napisao/la:U posljednjih par godina najzvucnije pojacanje PL. Steta ce samo biti ako proigra, a ne ostane. Iskreno se nadam da postoji neka mogucnost raskida ugovora sa GZ-om na kraju sezone.
Ne vjerujem da racunaju na njega. Trazit ce najbezbolniji nacin da ga se rijese.Vanja8 je napisao/la:Tesko drug, momak ima ugovor do 2022 g sa Grasshopersom, cini mi se...Vrlo tesko ostvarivo...No ja kažem da momak proigra i da se ugradi u ekipu koja ce aBgda osvojiti duplu...Beton je napisao/la:U posljednjih par godina najzvucnije pojacanje PL. Steta ce samo biti ako proigra, a ne ostane. Iskreno se nadam da postoji neka mogucnost raskida ugovora sa GZ-om na kraju sezone.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Preuzet ga pa onda poput cimija, mujakica poslat u kakav fin europski klub gdje se moze nadat repci. A realno moze se nadat repci i dok igra u Sarajevu..Beton je napisao/la:Ne vjerujem da racunaju na njega. Trazit ce najbezbolniji nacin da ga se rijese.Vanja8 je napisao/la:Tesko drug, momak ima ugovor do 2022 g sa Grasshopersom, cini mi se...Vrlo tesko ostvarivo...No ja kažem da momak proigra i da se ugradi u ekipu koja ce aBgda osvojiti duplu...Beton je napisao/la:U posljednjih par godina najzvucnije pojacanje PL. Steta ce samo biti ako proigra, a ne ostane. Iskreno se nadam da postoji neka mogucnost raskida ugovora sa GZ-om na kraju sezone.
Samo neka on bude zdrav i u formi, za ostalo se ne treba sekirat
Tražice lovu drug,a posto su ga dobro platili tražice i dobre pare...Mislim treba biti realan,ali vidjecemo sve...Beton je napisao/la:Ne vjerujem da racunaju na njega. Trazit ce najbezbolniji nacin da ga se rijese.Vanja8 je napisao/la:Tesko drug, momak ima ugovor do 2022 g sa Grasshopersom, cini mi se...Vrlo tesko ostvarivo...No ja kažem da momak proigra i da se ugradi u ekipu koja ce aBgda osvojiti duplu...Beton je napisao/la:U posljednjih par godina najzvucnije pojacanje PL. Steta ce samo biti ako proigra, a ne ostane. Iskreno se nadam da postoji neka mogucnost raskida ugovora sa GZ-om na kraju sezone.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo se nadam da je Hadžija dogovorio posudbu s pravom otkupa, jer ako nije onda je to amaterski potez. Nećemo mi razigravati igrače tamo nekom Grasshoppersu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hahahahaahahaha evo kone sta pisu o nasem pojacanju
"Konzerva WroteColon
irfo WroteColon
Pojacase se pitari bgm
Strasno pojacanje, ono je tehnicar i po...pregazit ce ligu do ljeta.
no sikiriki, dovest cemo i mi veznjaka dobra"
"Konzerva WroteColon
irfo WroteColon
Pojacase se pitari bgm
- FrancescoTotti
- Kontakt:
mojne qovana svega tiVanja8 je napisao/la:Hahahahaahahaha evo kone sta pisu o nasem pojacanju
"Konzerva WroteColon
irfo WroteColon
Pojacase se pitari bgm
nek bale amawu. balit ce mu ga i kad se bude slavila dupla aBd
FrancescoTotti je napisao/la:mojne qovana svega tiVanja8 je napisao/la:Hahahahaahahaha evo kone sta pisu o nasem pojacanju
"Konzerva WroteColon
irfo WroteColon
Pojacase se pitari bgm
no sikiriki, dovest cemo i mi veznjaka dobra"![]()
![]()
nek bale amawu. balit ce mu ga i kad se bude slavila dupla aBd
- ThrillerHz
- Kontakt:
Od svih komentara brat koji je rekao da brzo ponavljamo prezime Kapic je definitivno pobjedio
Inace nisam ni sumnjao u Hadziju, vrhunsko pojacanje i svaka cast Rifate na zelji da zaigras za prvi tim kluba u kojem si ponikao i koji te olako pustio
Sto se otkupa tice, nije taj milion neka lova za Svicarce, ne bi me cudilo da ga puste skroz na kraju sezone, njima se ne isplati placati platu igracu na kojeg ne racunaju, uostalom bice love od Mujakica, pa mozda i platimo 100-200k
Inace nisam ni sumnjao u Hadziju, vrhunsko pojacanje i svaka cast Rifate na zelji da zaigras za prvi tim kluba u kojem si ponikao i koji te olako pustio
Sto se otkupa tice, nije taj milion neka lova za Svicarce, ne bi me cudilo da ga puste skroz na kraju sezone, njima se ne isplati placati platu igracu na kojeg ne racunaju, uostalom bice love od Mujakica, pa mozda i platimo 100-200k
1946~
- KriskaKruha
- Kontakt:
HvalaAlfredNobel je napisao/la:Moram citirati jednu veliku gromadu i intelekta:
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 28 gostiju.