FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Crepulja igracina, ali se bojim da za nesto vise u karijeri nece uspjeti zbog ovih silnih povreda.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije on loš igrač ali jednostavno nekad preskoči poluvrijeme ili komplet utakmice jer se i na najmanju sitnicu povrijedi i onda ti nije ni za šta koristan, šta ćeš od njega?ElCartel11 je napisao/la:Crepulja igracina, ali se bojim da za nesto vise u karijeri nece uspjeti zbog ovih silnih povreda.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bolji smo bili, steta kiks gol golmana. Ok izgledamo mogli bi Biti aktivni ovi igraci prema naprijed Krste, Tatar, Halil i Ahmet al dosta dobro
- KriskaKruha
- Kontakt:
Jeremija
-
- Kontakt:
eh u kenu polažem nade punimMortemHz je napisao/la:Belmin Dizdarević ili što bi Denchi rekao, Keno?nukleusmember je napisao/la:šta je sa onim kadetom što je branio penale protiv partizana?njega već treba na klupu staviti ocm koliko god da mu je godina
VVVBK
VVVNK
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakvi smo?
Sto je izaso Crepulja?
Ja tek sad stigao, nisam gledo prvo pol
Sto je izaso Crepulja?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ahmet je haman sterilan na proljece, frajer nije imo kontakta ni skoka kako treba.
Oblak pa pogrijesi neki dan kod realovog gola, bit ce Vladan dobar golman, bolje i ovdje greska nego u ligi, valjda nesto nauci iz ovih situacija
Oblak pa pogrijesi neki dan kod realovog gola, bit ce Vladan dobar golman, bolje i ovdje greska nego u ligi, valjda nesto nauci iz ovih situacija
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

- TheNorthFace
- Kontakt:
pa logicno da cu se vise sikirati za pitanje prvog golmana koja je najosjetljivija pozicija u timu i direktno nas moze kostati titule nego za jahica, koji i da potpise, u najboljem slucaju po njega ce biti 3. ili 4. opcija na sredini...skoroalen je napisao/la:Interesantno kako dio foruma zna osut paljbu po našem djetetu, koje je usred najveće vatre uskočilo na gol i branilo fantastično, a kad se spomene Jahić, odjednom "treba vjerovat treneru". Eto, vjerujte mu i kad je Kovačević u pitanju. Trener se pita, je l' de?
Uostalom, doveden je golman, ima dovoljno vremena da se uigra. Kovačević je bez uigravanja uskočio i primio najmanje golova do kraja sezone, nije to zadnji vezni da ga nešta aman uigravaš.
Ode Crepulja, jbg. Kapić ušao.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3-1 šutevi, 55-45 posjed lopte.
I pored toga sto gubimo,ja sam oduševljen igrom.Lijepo ovo izgleda,igra od noge do noge,imamo posjed,brzo iz odbrane prebacujemo loptu na protivničku polovinu,i dolazimo u gol sansu.Da imamo terene u BIH približno ovim,sa ovakvim igrom Tuzli cemo zabiti 2-3 komada.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma Vladan pogriješio i zato gubimo ali vjeruj mi da smo bolji i to po meni vidno bolji. Napadamo pravo i dosta sam iznenađen ovakvom igrom. Oni su svakako jači od nas, ovo je odlična utakmica a mi smo fenomenalni zasad, oduševljen sam.BordoSarajevo je napisao/la:Kakvi smo?
Sto je izaso Crepulja?
Crepulja se po ko zna koji put povrijedio ali ne vjerujem da je nešto opasno.
- KriskaKruha
- Kontakt:
Vladan je odlican ali opet nas yebe nas stalni problem-uhljebljavanje! Razmislite malo ko je njegov ucitelj u ovom nasem “strucnom” stabu.
Njega bi tjerali jer je slucajno pogrijesio a nebi tjerali ove koji zbog necijeg licnog interesa namjerno rade protiv kluba. Zanimljivo mi je to
Njega bi tjerali jer je slucajno pogrijesio a nebi tjerali ove koji zbog necijeg licnog interesa namjerno rade protiv kluba. Zanimljivo mi je to
Nije stvar u tom za šta se mi sekiramo, nego što se treneru mora vjerovat kad je u pitanju potpisivanje poluamatera iz Amerike, a ne treba vjerovat kad je izbor prvog tima u pitanju. Evo ja sam odlučio da vjerujem Husrefu, ako on misli da je Jahić igrač za nas - OK. Ako misli da je Vladan za prvog tima, takođe OK. Ako zijanimo titulu, krivce ne treba tražit u igračima nego u onom ko ih je stavljao da igraju.TheNorthFace je napisao/la:pa logicno da cu se vise sikirati za pitanje prvog golmana koja je najosjetljivija pozicija u timu i direktno nas moze kostati titule nego za jahica, koji i da potpise, u najboljem slucaju po njega ce biti 3. ili 4. opcija na sredini...skoroalen je napisao/la:Interesantno kako dio foruma zna osut paljbu po našem djetetu, koje je usred najveće vatre uskočilo na gol i branilo fantastično, a kad se spomene Jahić, odjednom "treba vjerovat treneru". Eto, vjerujte mu i kad je Kovačević u pitanju. Trener se pita, je l' de?
Uostalom, doveden je golman, ima dovoljno vremena da se uigra. Kovačević je bez uigravanja uskočio i primio najmanje golova do kraja sezone, nije to zadnji vezni da ga nešta aman uigravaš.
Ode Crepulja, jbg. Kapić ušao.
Odlični smo bili u prvom poluvremenu. Igra za deset.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A kad nas je vladan vafio tad vam nije metao, kaze nema mladih igraca...u hebibovu zastitu se staje jer probije i pogodi prvog do sebe protivnika 10 puta, a momak koji na pripremama anapravi gresku treeba na klupu. Sreca pa se ne pitate.
A ovdje dio greske ide i stanojevicu koji niti je pratio svog igraca niti je gledao golmana. Kovacevic na ove lopte kad ide mora razvrnuti sve ispred ebe taman penal napravio al mora. Ali sa 20 godina, ne znam kakva to vi ocekivanja imatr. Kao da na golu niste gledali pavlovica, onog nesretnika bandovica i slicne... alaim i ekipa koji su primali golove kakve ne primaju se na terminima. Kovacevic je sad bolji golman i od alaima i od bandovica i od pavlovica. Umjeato da vam bude drago sto dijete kluba stoji na golu ito za svoje godine vise nego dobro brani, odmah bi to slalo na tribine, jer gdje ces pogrijesiti bolan, nw smijes to...
A ovdje dio greske ide i stanojevicu koji niti je pratio svog igraca niti je gledao golmana. Kovacevic na ove lopte kad ide mora razvrnuti sve ispred ebe taman penal napravio al mora. Ali sa 20 godina, ne znam kakva to vi ocekivanja imatr. Kao da na golu niste gledali pavlovica, onog nesretnika bandovica i slicne... alaim i ekipa koji su primali golove kakve ne primaju se na terminima. Kovacevic je sad bolji golman i od alaima i od bandovica i od pavlovica. Umjeato da vam bude drago sto dijete kluba stoji na golu ito za svoje godine vise nego dobro brani, odmah bi to slalo na tribine, jer gdje ces pogrijesiti bolan, nw smijes to...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
valjda je sa crepkom sve ok,on nam je fkt prebitan a isto k'o da je od stakla
VVVBK
VVVBK
Ako gledas realno utakmicu,ovdje se ne zna ko je ucesnik grupne Uefa lige,igra je bila fenomenalna i daj ostavite Kovu vise na miru,Stanoje se nije izmaknuo ...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ocw li trener napokon ukinuti ovom velkoskom da izvodi prekide...ocajan je godinama
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao