FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 11 feb 2019, 15:50

Crepulja igracina, ali se bojim da za nesto vise u karijeri nece uspjeti zbog ovih silnih povreda.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2019, 15:51

ElCartel11 je napisao/la:Crepulja igracina, ali se bojim da za nesto vise u karijeri nece uspjeti zbog ovih silnih povreda.
Nije on loš igrač ali jednostavno nekad preskoči poluvrijeme ili komplet utakmice jer se i na najmanju sitnicu povrijedi i onda ti nije ni za šta koristan, šta ćeš od njega?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 11 feb 2019, 15:51

Daj nemojte zayebavat da se povrijedio..
ZZ

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 feb 2019, 15:53

Bolji smo bili, steta kiks gol golmana. Ok izgledamo mogli bi Biti aktivni ovi igraci prema naprijed Krste, Tatar, Halil i Ahmet al dosta dobro

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 11 feb 2019, 15:53

Jeremija

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 feb 2019, 15:54

MortemHz je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:šta je sa onim kadetom što je branio penale protiv partizana?njega već treba na klupu staviti ocm koliko god da mu je godina

VVVBK
Belmin Dizdarević ili što bi Denchi rekao, Keno?
eh u kenu polažem nade punim

VVVNK

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 feb 2019, 15:55

Kakvi smo?
Sto je izaso Crepulja?
Ja tek sad stigao, nisam gledo prvo pol
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 11 feb 2019, 15:55

Ahmet je haman sterilan na proljece, frajer nije imo kontakta ni skoka kako treba.

Oblak pa pogrijesi neki dan kod realovog gola, bit ce Vladan dobar golman, bolje i ovdje greska nego u ligi, valjda nesto nauci iz ovih situacija
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 11 feb 2019, 15:55

:thumbup: Sarajevo u polju izgleda veoma dobro.Malo oni ubačaji sa boka trebaju biti odmjereniji i precizniji ali to je do Husrefa ,to on treba sa igračima popraviti..nije ubačaj samo je bubnuti negdje unutra pa ako ko naleti dobro je ako ne ko ga hjebe.Za golmana šta reći-mali je za naše uslove dobar kada je kontra Zvijezda,Gošk,Krupa malo ozbiljnije ekipe bojim se da bi moglo biti lošeg svega.Ne treba pljuvati treba raditi i spraviti greškre ali da ima očiglednih propusta ima,,možda bi nam i više upadali u oči jer mnogo njih nije kažnjeno golom.U svakom slučaju Sarajevom sam prijatno iznenađen

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 11 feb 2019, 15:57

skoroalen je napisao/la:Interesantno kako dio foruma zna osut paljbu po našem djetetu, koje je usred najveće vatre uskočilo na gol i branilo fantastično, a kad se spomene Jahić, odjednom "treba vjerovat treneru". Eto, vjerujte mu i kad je Kovačević u pitanju. Trener se pita, je l' de?
Uostalom, doveden je golman, ima dovoljno vremena da se uigra. Kovačević je bez uigravanja uskočio i primio najmanje golova do kraja sezone, nije to zadnji vezni da ga nešta aman uigravaš.

Ode Crepulja, jbg. Kapić ušao.
pa logicno da cu se vise sikirati za pitanje prvog golmana koja je najosjetljivija pozicija u timu i direktno nas moze kostati titule nego za jahica, koji i da potpise, u najboljem slucaju po njega ce biti 3. ili 4. opcija na sredini...
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2019, 15:57

3-1 šutevi, 55-45 posjed lopte.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 feb 2019, 15:58

I pored toga sto gubimo,ja sam oduševljen igrom.Lijepo ovo izgleda,igra od noge do noge,imamo posjed,brzo iz odbrane prebacujemo loptu na protivničku polovinu,i dolazimo u gol sansu.Da imamo terene u BIH približno ovim,sa ovakvim igrom Tuzli cemo zabiti 2-3 komada.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2019, 15:59

BordoSarajevo je napisao/la:Kakvi smo?
Sto je izaso Crepulja?
Ja tek sad stigao, nisam gledo prvo pol
Ma Vladan pogriješio i zato gubimo ali vjeruj mi da smo bolji i to po meni vidno bolji. Napadamo pravo i dosta sam iznenađen ovakvom igrom. Oni su svakako jači od nas, ovo je odlična utakmica a mi smo fenomenalni zasad, oduševljen sam.
Crepulja se po ko zna koji put povrijedio ali ne vjerujem da je nešto opasno.

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 11 feb 2019, 16:00

Vladan je odlican ali opet nas yebe nas stalni problem-uhljebljavanje! Razmislite malo ko je njegov ucitelj u ovom nasem “strucnom” stabu.
Njega bi tjerali jer je slucajno pogrijesio a nebi tjerali ove koji zbog necijeg licnog interesa namjerno rade protiv kluba. Zanimljivo mi je to

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 feb 2019, 16:02

TheNorthFace je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Interesantno kako dio foruma zna osut paljbu po našem djetetu, koje je usred najveće vatre uskočilo na gol i branilo fantastično, a kad se spomene Jahić, odjednom "treba vjerovat treneru". Eto, vjerujte mu i kad je Kovačević u pitanju. Trener se pita, je l' de?
Uostalom, doveden je golman, ima dovoljno vremena da se uigra. Kovačević je bez uigravanja uskočio i primio najmanje golova do kraja sezone, nije to zadnji vezni da ga nešta aman uigravaš.

Ode Crepulja, jbg. Kapić ušao.
pa logicno da cu se vise sikirati za pitanje prvog golmana koja je najosjetljivija pozicija u timu i direktno nas moze kostati titule nego za jahica, koji i da potpise, u najboljem slucaju po njega ce biti 3. ili 4. opcija na sredini...
Nije stvar u tom za šta se mi sekiramo, nego što se treneru mora vjerovat kad je u pitanju potpisivanje poluamatera iz Amerike, a ne treba vjerovat kad je izbor prvog tima u pitanju. Evo ja sam odlučio da vjerujem Husrefu, ako on misli da je Jahić igrač za nas - OK. Ako misli da je Vladan za prvog tima, takođe OK. Ako zijanimo titulu, krivce ne treba tražit u igračima nego u onom ko ih je stavljao da igraju.

Odlični smo bili u prvom poluvremenu. Igra za deset.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 feb 2019, 16:03

A kad nas je vladan vafio tad vam nije metao, kaze nema mladih igraca...u hebibovu zastitu se staje jer probije i pogodi prvog do sebe protivnika 10 puta, a momak koji na pripremama anapravi gresku treeba na klupu. Sreca pa se ne pitate.

A ovdje dio greske ide i stanojevicu koji niti je pratio svog igraca niti je gledao golmana. Kovacevic na ove lopte kad ide mora razvrnuti sve ispred ebe taman penal napravio al mora. Ali sa 20 godina, ne znam kakva to vi ocekivanja imatr. Kao da na golu niste gledali pavlovica, onog nesretnika bandovica i slicne... alaim i ekipa koji su primali golove kakve ne primaju se na terminima. Kovacevic je sad bolji golman i od alaima i od bandovica i od pavlovica. Umjeato da vam bude drago sto dijete kluba stoji na golu ito za svoje godine vise nego dobro brani, odmah bi to slalo na tribine, jer gdje ces pogrijesiti bolan, nw smijes to...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 feb 2019, 16:03

valjda je sa crepkom sve ok,on nam je fkt prebitan a isto k'o da je od stakla

VVVBK

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 feb 2019, 16:05

Ako gledas realno utakmicu,ovdje se ne zna ko je ucesnik grupne Uefa lige,igra je bila fenomenalna i daj ostavite Kovu vise na miru,Stanoje se nije izmaknuo ...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 feb 2019, 16:06

Ma opsujte i mater Vladanu, š'a fali..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 feb 2019, 16:07

Ocw li trener napokon ukinuti ovom velkoskom da izvodi prekide...ocajan je godinama
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.