FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo Siske,prva postava u Tuzli ako je po zasluzi .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Don't say itDenchi je napisao/la:k'o ljetos , dobar duo Šišić - Handžeskoroalen je napisao/la:Al me dečko demantova.benko21 je napisao/la:54' GOOL... Novo izjednačenje. Sjajan ubačaj Resića, Šišić pogađa.
Nadav'o se na ovim pripremama, Tataru se trese prva postava.![]()
Don't say it
Don't say it
Don't say it
Don't say it
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Moje izvinjenje g.Jahicu,da u pravu si,nadam se da ce prihvatiti...mma_hz je napisao/la:A i vi serete jbg,sta je mogao covjek pokazati za ovih 500Vanja8 je napisao/la:Svi se mogu zamjeniti izgleda osim Jahica on ima zacementirano mjesto...minuta sto je igrao

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vodimo raja, Resić
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
bravo Sekii
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nadati se da ce prihvatitiVanja8 je napisao/la:Moje izvinjenje g.Jahicu,da u pravu si,nadam se da ce prihvatiti...mma_hz je napisao/la:A i vi serete jbg,sta je mogao covjek pokazati za ovih 500Vanja8 je napisao/la:Svi se mogu zamjeniti izgleda osim Jahica on ima zacementirano mjesto...minuta sto je igrao

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Salčin je poslao sjajnu loptu (ovaj momak ce biti igracina), Resić prošao golmana, otišao iskosa sa lijeve strane i pogodio.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Bravo momci.Kakvi Brazilci kakvi Amerikanci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
no đani, no party
kakvi bekići, halilovići, hebibovićimiky_hz je napisao/la:Bravo momci.Kakvi Brazilci kakvi Amerikanci.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Offtopic, ubijen Gačić. Pa et, rahat noćas izać, gledat Mančestera. 

Valjda nece biti vise kornera za ove Gruzijce...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
E to bi bilo najbolje, da ni jedan ni drugi ne potpise.miky_hz je napisao/la:Bravo momci.Kakvi Brazilci kakvi Amerikanci.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nevjerovatno mi je da ljudi pljuju na osnovu pripremnih utakmica i da se 50 stranica ispiše zbog nekog Jahića. Samo nemojte da se neko nakači na ovo s komentarom "eto to znači da u klubu još ima talova, neću da tako dolaze bla bla". Yebo vas on! Živimo u šhupku svijeta zvanom Bosna gdje se na ove stvari gleda kao na vrlinu. Utuvite to sebi u glavu i ne smarajte više kad ni minute neće dobiti nit će ga se ko sjećati titulu ako osvojimo ili će glavni razlog biti ako je ne osvojimo.
NAJCRNJI TRENUCI I GROBARI KLUBA SU BOLJI OD MIŠLJENJA I KRITIKA NAVIJAČA FK SARAJEVO!
NAJCRNJI TRENUCI I GROBARI KLUBA SU BOLJI OD MIŠLJENJA I KRITIKA NAVIJAČA FK SARAJEVO!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
e kako su ga sad dali??? 3-3
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Cim su preskocili kako smo primili za 3-3 bit ce da je bilo korneraVanja8 je napisao/la:Valjda nece biti vise kornera za ove Gruzijce...

SarajevoJeBordo je napisao/la:Nevjerovatno mi je da ljudi pljuju na osnovu pripremnih utakmica i da se 50 stranica ispiše zbog nekog Jahića. Samo nemojte da se neko nakači na ovo s komentarom "eto to znači da u klubu još ima talova, neću da tako dolaze bla bla". Yebo vas on! Živimo u šhupku svijeta zvanom Bosna gdje se na ove stvari gleda kao na vrlinu. Utuvite to sebi u glavu i ne smarajte više kad ni minute neće dobiti nit će ga se ko sjećati titulu ako osvojimo ili će glavni razlog biti ako je ne osvojimo.
Los je ba
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Garant,sramota ovog da javi da smo opet primili posle kornera...miky_hz je napisao/la:Cim su preskocili kako smo primili za 3-3 bit ce da je bilo korneraVanja8 je napisao/la:Valjda nece biti vise kornera za ove Gruzijce...

Budimo realni i objektivni, ovaj drugi trojac u napadu nam se pokazao bolje nego prvi. Jesu pripreme i sve to stoji, al Velkoski, Ahmetović i Tatar nisu pokazali ništa, a Resić, Šišić i Handžić jesu, zabijali i asistirali. U Tuzli odmah krenut s tim trojcem, et evenutalno Velkoskog umjesto Resića po lijevoj strani, al ova dvojica bi morali zaigrat odmah.